egetun
Üye
- Tepki
- 34
- İsim
- Deniz Ege
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Tern
- Bisiklet türü
- Katlanır
Geçmiş olsun Allah kurtarsıntern node d8 ile aranıza katılmış bulunuyorum.
Çok güzel bir seçim yapmışsınız, iyi günlerde kullanmanızı dilerim.tern node d8 ile aranıza katılmış bulunuyorum.
Schwalbe Kojak alınız , akar o bisiklet..260627 dosyayı görüntüle
Sağa sola gitmek için yol bisikleti kullanmak yerine A7 ile ekibe ben de dahil oldum.
Katlanır bisikletler şehir içi kullanım icin dış lastik önerisi var midir? Kendalari değiştirmek istiyorum, gördüğüm kadarı ile çoğu kişi schwalbe maraton kullanıyor. Michelin protek(20x1.50) veya schwalbe road cruiser(20x1.75) icin yorumlarınız var midir? İkisi de tanesi 150tl civarına satılıyor. Marathon ların fiyatı çok daha fazla güncel kur ile
Kojak ben de baktım fakat maalesef stoklarda bulunmuyorSchwalbe Kojak alınız , akar o bisiklet..
Merhaba , hayırlı olsun öncelikle ,Herkese merhaba.
Tern A7 ile aranıza katılıyorum.
Öncelikle paylaşım yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Mesleğim mimarlık. Estetiğe çok önem veriyorum. Katlanır bisiklet almaya karar verdiğimde bir çok marka ve model araştırdım. A7'yi gördüğümde işte bu dedim. Kadronun kalınlığı, eğimi, sele ve gidonun açıları her ne kadar teknik olarak bazı normlar gerektirse de görsel açıdan oldukça tatminkar. Kaslı ve güçlü bir görüntüsü var. Kullanımı gayet keyifli.
Katlanır bisiklet kültürüne yabancıyım, bu platformdaki tecrübeli arkadaşlardan öğrendiklerimle A7 ile daha keyifli zaman geçireceğimi düşünüyorum. Benim de bir takım katkılarım olabilirse ne mutlu bana.
Bu bağlamda öğrenmek istediğim iki hususu sormak istiyorum.
A7 katlandığında iki teker tam hizalanmıyor, ön teker biraz daha ileride duruyor. Bu durum bir mekanizma sorunu mudur? yoksa normal midir?
Diğer bir konuda katlandığında mıktanısın tuttuğu demir parça paslanmış, bu parça ve bunun gibi yedek parçaları temin ettiğiniz yerler var mıdır?
Teşekkür ederim
Hayirli olsun. Elinizde izopropil alkol varsa dış fircasi ile temizleyebilirsiniz. Uğraşmak istemezseniz yedeği bol bulunuyorHerkese merhaba.
Tern A7 ile aranıza katılıyorum.
Öncelikle paylaşım yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Mesleğim mimarlık. Estetiğe çok önem veriyorum. Katlanır bisiklet almaya karar verdiğimde bir çok marka ve model araştırdım. A7'yi gördüğümde işte bu dedim. Kadronun kalınlığı, eğimi, sele ve gidonun açıları her ne kadar teknik olarak bazı normlar gerektirse de görsel açıdan oldukça tatminkar. Kaslı ve güçlü bir görüntüsü var. Kullanımı gayet keyifli.
Katlanır bisiklet kültürüne yabancıyım, bu platformdaki tecrübeli arkadaşlardan öğrendiklerimle A7 ile daha keyifli zaman geçireceğimi düşünüyorum. Benim de bir takım katkılarım olabilirse ne mutlu bana.
Bu bağlamda öğrenmek istediğim iki hususu sormak istiyorum.
A7 katlandığında iki teker tam hizalanmıyor, ön teker biraz daha ileride duruyor. Bu durum bir mekanizma sorunu mudur? yoksa normal midir?
Diğer bir konuda katlandığında mıktanısın tuttuğu demir parça paslanmış, bu parça ve bunun gibi yedek parçaları temin ettiğiniz yerler var mıdır?
Teşekkür ederim
Hayirli olsun. Elinizde izopropil alkol varsa dış fircasi ile temizleyebilirsiniz. Uğraşmak istemezseniz yedeği bol bulunuyor
Merhaba , hayırlı olsun öncelikle ,
Link A7 modeli gidonu kadro arasında katlanıyor biliyorsunuz , katlamadan önce gidondan fren yönleri aşağıya dik gelecek şekilde yönlendirin , gidon boyu ayarından en kısa ölçüye alınız gidonu ve sonra katlayınız , mıknatıslar birbirine denk gelecek şekilde katlanmış olur böylece katlanma sorunu yaşamazsınız.
Mıknatısların teminini internette çeşitli sitelerde var zaten genellikle aynı ürünler.
Çok güzel görünüyor Barış bey. Oralara kadar katlanır bisikletinizle mi gittiniz?
Boy kilo konusunda problem olmaz, temiz ikinci el bakılabilir. Kullanım alanınıza göre karar vermek en sağlıklısı olur. Su an karbonfiber aero bisikletimden vazgeçerim tern’den vazgeçmem…Tern Link A7 ile aranıza katılmak üzereyim fakat bazı yorumlar çok karamsar… 185 boy 100 kiloyum ve 4000 e geldi bisiklet tavsiyeniz nedir değer mi değmez mi ikilemde kaldım.