Scudo Sports

THY Bisikletimi getirmedi

@Volg
Teşekkür ederim allah kimsenin başına vermesin gerçekten kötü bi durum

• Beğen
Tepkiler: Volg
Scudo
umarım bu rapor ve ödeme işini yasal sorumluluklarından hukuk elverdiğince kaçınarak ve geciktirerek uygulamaya kalkışmazlar. bireylerin bir kuruma karşı nasıl ahlaklı davranmaları gerektiği konusunda çok laf edildi ama kurumların ahlakı değil kar maksimizasyonu peşinde olan yöneticileri ve prosedürleri vardır. olayın gidişatını burada ve sosyal medyada yazmaya devam ederseniz hak arama süreciniz bir nebze kolaylaşır. çünkü kurumlar itibarlarını yalnızca para kaybetmemek için korumaya çalışırlar.

@ozgur908
Mutlaka paylaşırım olumlu olumsuz ne olursa dün almadan önce aradığımda tanzim bölümünden ödemenin çıktığını ancak bisiklet bulunduğu için ödemenin iptal edileceğini söylediler umarım tekrar ödeme çıkarken sorun yaşatmazlar

Bisiklet sizin olsun de onlara ver parasini al :D

geldimi bisiklet

@ElcaSeJawS
Bakalım dün teslim almıyacaktım siz götürün kayıp raporunu kapatalım hasar kaydını açalım dediler bende alıp geldim tekrar aradım tamir edilemez raporunu mail olarak ulaştırın gerekenleri yapalım dediler.

Geldi ama durumu iç açıcı değil [emoji20]
@saphane1234

• Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
Ablamın valizinde çok dert edilemeyecek bir hasar oluşmuştu. Ama ablam sevdiği bir valizi olduğu için tüketici haklarına mı ne başvurup valizin sıfır fiyatını almıştı THY'den. Ben ödemede sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum.
Geçmiş olsun.

@Berkay*
Teşekkür ederim, bende sorun çıkacağını sanmıyorum istedikleri bütün evrakları yolladım bakalım bekliyorum bakalım ne zaman sonuçlanır.

@saphane1234
Ön jant çizilmiş akort ayarı bozulmuş arka jantta çok az önemli değil o ufak bi sıyrılma var kadro ve maşada derin çizikler var yer yer boya kalkmaları sol vites kolu içeri bükülmüş ve çalışmasında bi dengesizlik var gidon bandında yer yer yırtılma var var oğlu var anlıycanız.

• Beğen
Tepkiler: DOKTORBEY
@ogzhn06 İnşallah çözülür sorunlar. Tekrardan geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: ogzhn06
Olayla ilgilenen ve son durumu merak edenler için son durum bilgisi aşşağıdadır.

http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/07/84b947178aa635d5090ed0668b020e55.jpg

@ogzhn06 Bütün yorumları okudum merakla bekliyorum sonucu. Geçmiş olsun üzücü bir olay geçmiş başınızdan.

• Beğen
Geçmiş olsun.

İşte bu ve benzer örnekler bisikleti uçakla taşıma konusundan beni çok uzaklaştırıyor.

İnşallah her şey istediğiniz şekilde sonuçlanır.

Selamlar

five

• Beğen
@altughansinan
Teşekkür ederim olan oldu artık allah uçak kazası vermesin diyelim:)

• Beğen
Tepkiler: Uğur Sabuncu
@five
Ben götürürken hiç araştırmamıştım aslında karambole geldi biraz ama size bi tavsiye öyle bişeye ihtiyaç duyarsanız mutlaka bisiklet çantası alın ve sigorta yaptırarak gönderin

• Beğen
Tepkiler: five
Merhaba;

Dünya havayolları içerisinde kargo teslim performansında THY birinci sıradadır. Bu konuya önem verirler. THY müşteri hizmetlerine konuyu bildirmeniz yeterli olacaktır. Neticede işin içinde insan var bir hata yapmışlar mutlaka telafi ederler.

Türk Hava Yollarının ne kadar kaliteli bi şirket olduğunu anlamış bulunmaktayız maden uygunsuz paketleme diğer bisikletimde neden hiçbi sorun yok sapa sağlam geldi acaba anlaşılan mahkeme yoluna gidilecek

uploadfromtaptalk1444380162716.png

@ogzhn06 20 günde ordan oraya bagajı sürüklemişler.Heralde hasar oluşacak.Ne ile paketlemek lazımdı acaba.20 günde kaç kere yüklenmiştir bagaj.Ne ile paketlersen paketle zaten bir zarar geleceği belli.
Geçmiş olsun peşini bırakma.

Geri