Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour De France 2011

Bakalım Mark ne yapacak o söylentiler eminim ki canını sıkmıştır.Bugünkü etapta sprint kapılarından puan alamadı.Eminim iyi birşeyler yapmaya çalışacaktır.Contador çok iyi kalkış yaptı ama salise farkıyla etabı dakika farkıylada genel klasmanı alamamış oldu.Andy ve Fraank biraz da Cancellaranın kendini çok öne atmadığını hissettim şu günlerde .Cancellaranın da öne çıkacağı yerler olmuştu oysa ki.Gilbert hayranlık uyandıran performansıyla anlaşılan önümüzdeki günlerde de nefes kesecek.Bugünkü etapta çok heyecanlandım Evans işini iyi yaptı tabii domestiğinin de desteği ile.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Scudo
countador kendini yıpratmıyor pireneler saklıyor şimdiden sarı forma giyerse tüm yarış boyunca hedef olacak hep engelleme olacak diye countador temkinli davranıyor son 9 etap kala atakları başlar bu günkü yarışda sık sık arkasına bakıyordu atakları kimler karşılıyor diye ama isteseydi hepsini silkeliyecek ritmik danslı pedal çevirmesini yapabilirdi ama tırmanış kısaydı birde şansızlıgı ilk gün sarı öküze çarpan astanalı ana grubu ortadan bölmesi düşenlere çarpmamak için arada sıkışan countador da mecburen arkada kaldı ilk süre 40 saniyelerdeyken önde hızlana ana grup ikinci defa kazayla karşılaştı ve coutador 1,38 saniye fark yedi benim bu olay karşısında önde grubu çekenlerin countadora karşı hiçde etik davranmadıkları şeyin içinde arpa bulmuşlar gibi finişe herkes hücum etti countadora ne kadar süre takarlarsa o kadar mutlu oldular ama geçen senelerde countadorla andy kapışıyorlardı countadorla andy aynı anda pedala yüklenip tırmanışda atak yaptılar andynin zincir sıkıştı tabi bu onun hatası countadorda pedala basıp aradakifarkı açmıştı etap sonunuda herkes bu duruma çok sinirlenmiş countadoru etik olmamakla suçlamışlardı bu bireysel hatadan andy suçluyken countador suçlanıyor ama elinde olmadan istemeden önü kapanan countador geride kalınca iş yarış olarak adlandırılıyor bu hiçde etik degil ona karşı bu adi tutumdan kazadan medetlenenleri kınıyorum

@AHMET67
tarih tekerrürden ibaret zaten,armstrong ,andy bu senede belki contador ,kim bilir,ama tespitlerinizde benim düşüncemde de haklısınız ,bu parkurlarda contador kendini niye yıpratsın ,zaten en fazla 1-2 rakibi belki var,bir tırmınışta bu farkın fazlasını atabilir,ama işte bu belli olmuyor,işin zevkide burada ,andy california turunda etkisiz eleman gibiydi,kendinimi sakladı ,yoksa sıkıntısımı var bilinmez,yılı nasıl geçirdi,ama contadora tırmanışlarda eşlik etse bile, zamana karşılarda eksikleri fazla gibi,zaman herşeyi gösterecek.

Konuşmak için erken ama,Andy bu yılın hayal kırıklığı olucakmış gibi gözüküyor...
Durumu hiç iyi değil...evans'ın etabı almasına sevindim,keşke turuda alsa ama işi zor.
Contador'un finişdeki karizmayı çizdirmeside eğlenceliydi(titrek kalkan erken el):)

Tekrar etmeme gerek yok sanırım Contador yavaş yavaş hissettirdi bugun 12. etapdada kim olduğunu tekrar göstereceğini görücez :)

Genel yorumlar Contador ve Gilbert hakkinda.Ancak gozden kacan birsey var sanirim.Ben Cadel Evans i hic bu kadar istekli gormemistim.Her firsati degerlendirmek istiyor.Onundeki motorsiklet kaza yapip onu yavaslatmasina ragmen domestiklerin iyi calismasiyla etabi aldi.

Onumuzdeki etaplarda bence hersey olabilir.En duragan olmasi beklenen sprint etaplari da buna dahil.Cunku bu sene cok surprizli bir tur oluyor cokta keyifli:)

Dünün asıl mesajı Cadel Evans'ın galibiyeti bence. Onun adına çok mutlu oldum keşke sarı mayoyu da giyebilseydi ama Norveçli çetin ceviz iyi dayandı son ataklara.

İnsan fotofinişe eli havada niye girer anlamadım. Contador psikolojik olarak zorlanıyor gibi geliyor bana.

• Beğen
arkadaşlar , geçmiş 20 sayfayıda elimden geldiğince dikkatli incelemeye çalıştım ancak netten izlenebilecek bir link bilgisi göremedim. eğer bildiğiniz bir link var ise iletmenizi rica ederim. not: dil farketmez , malum ofisten sadece izleyebiliyoruz :)

dünkü yarışın finishini bugün izeleybildim.contadoru bielmiyorum ,çok iyi görmedim ,çok zorlandı gibi,ama onun kötü günü olabilir,yarışanlar bilir,iyi ve kötü günler vardır.belki ona rastladı.Tabiki şuda var: tırnanış çok zayıf olunca diğerleri güçlü kalıp gücünü devam ettirip ,azmi ve mücadele hırsı kırılmıyor,örnek olarak bizde triatlonda sprint ve olimpik yarışların sonuçları çok farklı oluyor ,sprintte sporcu çok yorulmadığındanve mesafe kısalığından dayanıyor,geçmeye vaktiniz olmuyor,ama kategori değişince iş farklı oluyor,belki ilk tırmanışlarda bile ataklar olmayabilir,alplere bırakılabilir.

• Beğen
Cadel Evans , gerçekten çok iyi bir bisikletçi ama onun turda birinci olabileceğine dair en ufak bir inancım yok . Bazıları "ikinci" olmak için yaratılmış bence

Bu arada Gilbert ,bacaklarının Cadel ve Contador gibileriyle baş edecek kadar iyi olmadığını söyledi

(link)

Van den Broeck also told Belgian television Sporza that Gilbert did not have the same strength he had on stage one when he won and took the Tour’s first yellow jersey.

merakımdan soruyorum bu sen eurosportu alman dilinde izelediğimden ve çok yoğun takip edememdiğimden çok şey kaçırıdım.california turunu kazanan sporcu katılıyormu?

@Fırat Dizman

California Turunda ilk 3 derece bu turda

Tour of California 2011 - Genel Klasman Sonucu
1 Chris Horner (RadioShack)
2 Levi Leipheimer (RadioShack) + 0:38
3 Tom Danielson (Garmin-Cervélo) + 2:45

Hadi beyler . Bugün kimler alır bu etabı ? Tahminde bulunun bakalım

Ben Samuel Sanchez Gonzalez , Ventoso , Edvald Boassen Hagen , Chavanel veya Voeckler diyorum

Brajkovic başta olmak üzere Gesink ve bir başka Rabobanklı kazaya karıştı.Brajkoviç hastaneye götürülcek gibi duruyor suanda çok ciddi olmasada yaraları var.Arından nasıl bir şanssızlıksa Contador gene kazaya karıştı ana gruba dönmek için arkada kalan grupta ilerliyor

Geri