Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour De France 2011

Evet sarı t-shirt'lü adam nasıl biriyse 50 km hızla geliyorlar.Zeits ona çarpıyor.Adam hiç oynamıyo bile ama en az 120 bisikletçiyi deviriyo

Scudo
@Murat Eren

Kameraman olması lazım, koca bir kamera vardı diye anımsıyorum. Sanki birazda Zeits çok kenara kaçmıştı.

Andy 6 saniyelik grupda Alberto 1.20 lik aynı grupda değiller resmi site , (link) .

Contador'un takımı büyük ders almıştır

sky, garmin'den geride kaldı.
açıkçası sky'ın garmin'den iyi derece yapacağını düşünüyordum.

Garmin veya HTC alır diye düşünüyodum.Heralde Garmin alır Bernald Eisel düşmeseydi HTC alırdı.Contador 1:48 yiyecek

Saxo Bank'ın ilk günki talihsizligi ya da taktik hatası yüzünden Contador 1:10 küsür fark yedi.(Burada Saxo Bank'ın taktik hatası ; Contador'u Pelatonun önüne alamamak oldu. Malum Pelatonun orta kısmında herşey yaşanabilir zaten yollar dar oldugundan en ufak bir temasta dahi çok büyük kayıplar yaşanıyor. Diger büyük takımların Önemli sürücüleri hep öndeydi.) Bugunde Takım zamana karşıda Saxo Bank biraz daha geride kaldı zaten Takım zamana karşıda pek üstlerde olması beklenmiyordu. A.Schleck, C.Evans gibi favoriler Contadorun geride olmasından çok çok iyi yararlandılar özellikle Schleck için bu fark cok iyi oldu malumunuz Zamana karşısı cok iyi olmayan bir insan Schleck bu fark sayesinde ileriki bireysel zamana karşılarda biraz daha rahat olacaktır zaten daglarda bu farkını koruyacagını hatta acacagını düşünüyorum. Ha Contador yabana atılacak biri değil Giro'da yaptıgı ataklara hepimiz şahit olduk ama bu sefer işi biraz daha zor..

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Biliyorsunuz Giroda contador eski takımındaki domestiğine bir etapta yardım edip kazanmasını sağlamıştı.

Dünkü etapta ise yine eski takım arkadaşlarından birisi yüzünden (tabiki bilmeyerek olmuş bir olay) 80 sn. kaybetti.

İlerideki etaplarda Astanalılar bu yükün altında kalamazlar ve ittifak içinde Contador için var güçle çalışırlar... Demedi demeyin ;)

• Beğen
@reha genç

bence öyle birşey olmaz.
giro da contador rahattı.adından bahsettirmek için centilmenlik yapmış olabilir.

ama şu an herkes can derdinde.

bu da benim fikrim.

Dağlarda ne olucağını hepimiz biliyoruz:) Contador Girodaki gibiyse eğer 2 dk hiçbişey değil.

@reha genç

Astana' mı Contador için çalışacak? Yani Vinokourov' un kaptanlık ettiği takım; Yani Astana' da Contador' un sonunu hazırlayan ve takımı bıraktıran adamın kaptanlık ettiği takım...Tura takım lideri olarak gelmişken Contador' a çalışacak! Hem de var gücü ile? :D:D :D

Le Tour gerçekten çok farklı. Diğer hiçbir organizasyonda olmayan hırs, adrenalin ve kazanma arzusu var. Geçen sene ilk haftada favorilerin çoğu şanssızlık yaşamıştı, Armstrong tüm TdF geçmişinin toplamından fazla şanssızlığı yaşamış ve kaybetmişti.

Contador ile Andy arasındaki fark yenilir yutulur gibi değil. Andy eğer geçen seneki kadar formdaysa, ki daha iyi olması da çok muhtemel, dağlara kadar bu farkı koruması ona yeter. Daha 2. etaptan bunu söylemek tuhaf ama bakalım :)

Contador dezavantajli duruma dustu.Gecen seneki farkin sadece 39 saniye oldugunu dusunursek Saxo Bank in takim olarak tirmanislarda cok agresif olmasi gerekiyor.Birbucuk dakikanin uzerindeki fark az degil.Ayrica tek rakibe karsi degil bircok rakibe karsi bu dezavantaj olustu.

Gerci tur daha cok uzun ve Contador guclu bir bisikletci neler olur bilinmez ama cok ilginc bir tur olacagi ortada.Birde tabi TdF i Giro ile karsilastirmamak lazim.Bir cok onemli isim TdF e hazirlanmak icin Giro da dahil olmak uzere bircok onemli yarisa katilmadilar.

• Beğen
@reha genç

Astana nin Contador icin calisacagini hic sanmam.Vino gecen sene bile ayni takimda olmalarina ragmen lastik problemi yasadagi etapta Contador icin calismamisti

• Beğen
Geri