Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour De France 2011

Scudo
@Özgün ÇETİN
Hayır......haftaya o 18.etap

Yarin ki etabın şöyle bir özelliği var bu etabı alan TDF'i kazanıyor.Bundan önce böyle olmuş...

Plateau de Beille bu turdaki en zor finiş.En zor tırmanış 18.etapta Col Angel.2744 metrede oksijen çok azalır.Manyak bir etap in çık in çık.Radioshack 5 kişi kaldı.Andreas Kloden'de çekildi.171 kişi kaldı.Yalnız sadece genel klasman değil tüm klasmanlar çok çekişmeli.Beyaz mayoda Jeannesson Arnold-Rein Taaremae-Jerome Coppel arasında yeşil mayo Philippe Gilbert-Jose Joaquin Rojas-Mark Cavendish arasında geçiyo polka dot mayo Johnny Hogerland-Jeremy Roy-Jelle Vanendert arasında geçiyo.Genel klasmanda 5 kişi arasında dönüyor.Çok güzel.Alp etaplarında sprint kapıları bambaşka ara tırmanışlar bambaşka beyaz mayo atakları,genel klasman atakları işler çok karışacak.Yarın çok güzel olacak

• Beğen
Tepkiler: reha genç
Bu kilo ve boy oranıda bizim gibilere umut veriyor !!!

çok güldüm bu lafa :) güzel tesbit

Andy ve Cadel için hayatlarının şansı ; Andy için Frank önde kim bilir ne taktikler üretebilirler , 2 yıl önce Carlos a böyle sarı mayoyu kazandırmışlardı ve takımları çok iyi durumda , Cadel için ise zaman farkı elde etti ve iyi gözüküyor.
İvan da fena değil ve elbetki herşeye rahmen Alberto her şey daha bitmedi yarın önemli ama daha Alpler ve zamana karşı var , süper tur.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
en güzel etapları takip edemiyorum ama int'ten duydugum kadarıyla ve biraz izlediğim ve aldığım bilgilerle yorum yapayım.

Andy ve Conta.'nın arasındaki fark 2 dakikaya çıkmış.Duyduguma göre Conta'nın dizlerinde ağrı varmış.Finish sıralamalarına baktığımda Andy'nin önlerde oldugunu görüyorum.Demekki neredeyse tam formunda.Frankla beraber thomas'ı atlatabilirler gibi geliyor.Contador hazır değilken-yarın ki etabı gördüm sert birşeye benziyor- patlatırlarsa olayı kazanmamaları için bir neden yok.Diğer favoriler hakkında pek bilgi alamadım.O yüzden tek taraflı bir yorum yapıyorum.

Bu arada Alessandro Petacchi'yi sert bir tırmanış etabında 5-6. sırada gördüm.Neden böyle bir çabaya girişmiş ki ? Zaten 1.5 saat fark yemiş.Zaten bir sprinter...

• Beğen
Peracchi sezon başındaki bir antreman kampında Etna'yı 15 sefer tırmandığını söylemişti. O zaman da benim biraz garibime gitmişti. Anlaşılan sprinterlerin canları biraz sıkıldı :) Etaplar yerine genel klasmanda da bişeyler yapmak istiyorlar.

• Beğen
Daha önce geçmiştir muhakkak ama ben bulamadım. yarışları internetten izleyebileceğimiz bir adres var mı.?

Bugün son tırmanış bize yarışın gidişatı hakkında ciddi ipuçları verecek. Contador için blöf yapıyor, gücünü bugün yapılacak etaba saklıyor şeklindeki senaryoların doğruluğu da test edilmiş olacak. Tam tersi Contador formsuz gözüküyor, giro yorgunluğunu üzerinden atamamış gibi söylemler de cevap bulacak.

Yarışın daha da keyifli hale gelmesi için Contador'un ataklarını 4 gözle bekliyorum.

• Beğen
Thor :)

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/270699_10150251333559437_301803919436_7030103_6210529_n.jpg

• Beğen
bugün ortalama %8,5 eğimle çıkacaklar...müthiş bir tırmanış, gerçek bir sınav...Scheleck kardeşler ve Cadel Evans'ın form durumları açık bir şekilde Contador'dan daha iyi...Scheleck kardeşler tamamiyle Contador'a konsantre olmuş durumlar ve kaçışına kesinlikle izin vermeyecek gibi görünüyorlar...Evans bundan yararlanabilir. Ben bugün Andy'nin sahne alacağını tahmin ediyorum...ama her halukarda çok keyifli olacak. herkese iyi seyirler...

• Beğen
Banada zamana karşi yarişlarda contador alicak gibi geliyor aslinda cok geride degil ama işin asli 2 3 gündür ondan bi atak beklemiyorda degildim

• Beğen
Contador son güne kadar bırakmayacaktır . İnatçı bir sporcudur kendisi . Önemli olan Cadel ve Schleckler bu istikrarı devam ettirebilecek mi? 2dk bir ufak hatada eritilebilecek bir süre. Ben Robert Gesink'in performansına hayret ettim . Bu arada Petacchi yokuşçu olacam diye sprint yönünü zayıflatmış

Leopard'dan Jens Voigt ve Linus Gerdemann'ın atak yapıp 2.grupta olmalarının mantığı nedir ? Biri bana açıklasın lütfen . Daha sonra kendilerini geri bırakıp Schlecklere yardım edecekler desem , buna hangi güç dayanır? Nygaard neler düşünüyor ? 21 kişilik grupta Saxobank'tan sporcu yokken bunlar neler düşünüyor ? Grupta BMC Racing'ten Quinzato varmış bu arada

Leopard Trek'ten 7 kişi Andy'yi çekerken , 2 kişi Contador'u çekiyor , Cadel Evans'ı ise göremiyorum . Gerçekten SaxoBank takım olarak zayıf kaldı . Yada öyle gözüküp bütün işi Leopard trek takımına yaptırmaya çalışıyorlar . Büyük kumar oynuyorlar

Bu arada Nicolas Roche en arkada , bütün şansını kaybetti

Yaklaşık 1 saat sonra , bazılarının TdF hayalleri sona erecek . İnşallah bunların arasında Contador olmaz. Haydi Contador haydi

"If you win here , you win the Tour"

Andy ve Frank'in contador'u rahat birakicani düşünmüyorum ama Jens Voigt'un atak yaptiktan sonra geriye düşüp tempolu yokusa girmeleri anlamsizdi.

• Beğen
Geri