Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour de France 2016

@Ozan k. Alp D'huez bu sene yok :) Yani Quintana için artık köprüden önce son çıkışlar.
 
Scudo
Son 30 kilometre yemede yanında yat resmen :) Froome ipi çekebilir ya da savunmada kalır. Fantastik bir şey beklemiyorum kimseden.
 
@isamorgil

işte şimdi yıkıldım,kintana benim için bitti,froome yapsın onuda silerdim,kintana favorimdi ,ama kintana bu hareketi ile beni yıktı.ha contadoruda silmiştim,etinde doping çıkmıştı,ama bilmediğini söylemiş idi,günahı ona,genede düştükten sonra ayakkabısız çevirmişti,ona saygım oldu,ama sonuç değişmedi o da çekildi,froome zirvede....
 
Cavendish, Rio nedeniyle pedallamayacağını açıkladı. Son sayfalara baktım ama bununla ilgili haber bulamadım.
 
@Kudret Kurtcebe abi yarış komitesi motora tutunma olayını pas geçti yoksa şutlar yani :) gerçi görüntü çok kısa kimileri kalabalıktan düşmemek için tutunmuş olabilir diyorlar ama destek alsan avucu dirseğini neyse dayarsın. bu bildiğin çocuklar gibi takılmıştı yani :)
 
@Bora Kıraç doğru.
Şimdi baktım bu 3 gün tırmanışçı 1 tt, 2 tane de yokuşlu etap var. Sondan bir önceki etap da yokuşlu ama inisle bitiyor bakalım tur'a heyecan gerekiyor gelecek mi...
 
Benim için kraliçe etap budur. Team SKY burada asıl sınavı verecek,eğer Chris Froome burada da tek kalmazsa tur bugün burda biter.
 
buyuk bir aksilik olmazsa kosan adam 3 zaferini sagan da 6. green zaferini kutlayacak. Cavendish birakti ama zaten kalsa da kendi bile Sagan dan yesili alamayacagini belirtti.


 
o ormanlık alan ( uçurumlu olan yer ) ne kadar güzel be arkadaş..
süresim geldi.
 
froome un başına bişi gelmezse turun genel klasmanı değişmez diye düşünüyorum.
 
Froome çok net domine ediyor. Quintana'nın bir şey yapacak hali yok.
 
Bir tur daha bitti :) Hayırlı olsun.
 
Quintana bu saatten sonra kendine nane-limon yapıp içsin...Koca tur boyunca hiçbirşey yapamadı ki Valverde onun için kendini parçaladı...Contador'un en ölü hali bile bizlere seyrederken heyecan veriyordu...Mis gibi zirveleri dizi seyreder gibi ataksız boş boş izledik...Team SKY evet çok kuvvetli bununda farkındaydık ama karşı koyma adına o kadar takımdan hiçbir çaba görememek beklenen 1 sene adına kötü oldu...Ayrıca Pantano inanılmaz bir 3.hafta geçiriyor güzel bir çıkış yaptı:harika:...Alkışın en büyüğü benden yana Wouter Poels'e geliyor gerçekten inanılmaz bir domestic performansı sergiledi:harika::harika::harika:Tebrikler Froome;)
 
evet geldik ikinci zamana karşı yarışına. 13. etapta da bir önceki zamana karşı sonuçlarına yakın değerler ile biterse FROOME en yakın rakibi MOLLEMA ya +2dk daha fark atarak toplam zamanda +4,5 dk gibi bir farka çıkmış olacak. tdf2016 nın sonunu görmeye başladık sanki :)

gönüllerin favorisi QUINTANA ise kafa olarak eve gidiyor sanki artık :)
 
Froome kaza olmazsa bu Tour u kazanır. Nibali gibi bir performans beklemeyin. Sadece klasman değişir. Son hafta fark kapatmak hele ki Froome a karşı çok zor. Champ-Ellyse ve etap galibiyetleri dışında heyecan kalmadı.
 
Tadımlık,kısa ve acısız:cool: yokuş yukarı zamana karşı etabı..

PROFIL.png

PROFILCOLSCOTES_1.png
 
Geri