Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour de France 2017

Turu kim kazanır?

• FROOM

• DUMOULIN

• CONTADOR

• PORTE

• NIBALI

• QUINTANA

• PINOT

• FUGLSANG

• ARU

• BARDET

• SÜRPRIZ BIR ISIM :))

• Toplam katılım
    159
  • Anket kapanışı .
Yazi tura atilip paranin dik gelme olasiligi bu etapta goruldu.

Scudo
Arkadaşlar Merhaba. İşten 17.00 da çıkınca eve gelene kadar saat 17.45 i felan buluyor. haliyle turun son dakikalarına yetişiyorum. böyle olunca da kare sayım az oluyor. Ama yine de yakaladığım kareleri sizlerle paylaşmak bana mutluluk veriyor. buyurun !

1- Peleton bu karede tren gibi uzamıştı. 1 - Tren.jpg

2- Finishe 9.7 km. kala kaçan dörtlü burada.
2- kaçan 4 lü hız 52.jpg

3- Kaçan gurup işte böyle yakalandı.
3- kaçan grubun yakalanışı.jpg

4- Kaçan gruptakiler centilmenliklerini gösterip birbirlerinin ellerini sıktılar.
4- centilmenlik.jpg

5- Sporcular son 2 km kapısından geçerken
5- son 2 km..jpg

6- Fotofinish sizlerle...
6- foto finish.jpg

7- Fotofinish sonrası ilk 3 bisikletci.
7- ilk 3.jpg

8- Fotofinish bu karede daha net. Çok ince bir farkla Marcel Kittel aldı etabı.
8 - daha net bitiş.jpg

Saygılarımla.

Işte turun en zor etaplarının başladığının habercisi...Sekizinci günde peletonda "gizli pençe" yapanların sahneye çıkacağı gün.P.tesi dinlenme günü olduğundan bugün ve yarın çok zevkli iki etap olacağını öngörüyorum.

PROFIL (13).png
Yayın 13:00 gibi başlayıp 18:45 e kadar sürecekmiş.Ilk on içinde yer almak isteyenleri bu etapla birlikte daha net yorumlayabiliriz.Herkese keyifli hafta sonları...

Bence bugün yarına nazaran daha önemli bir etap.Sky'a karşı bazı takımlar birlikte hamle yaparlar mı? sorusunun yanıtı bence bu etapta gizli. Yarın ki etap klasik bir tırmanış etabı, herkes birbirini kollayacaktır ama bugün bence kartlar sahneye konabilir.

Saatlerce bosuna izledim. Genel klasman adaylarindan atak fln gelmedi hic. Kacis grubundan ayrilan direck energie den genc calmejane etabi ayagina kramp girmesine ragmen kazandi. Genel klasmanda degisen birsey olmadi. Kismet yarina ama yarinda bugunki gibi bir etap olacagi tahminindeyim

@H.T
O değilde Contador neden atak yapmaz,farkı kapatmak için.!!!??? :acpsnr::acpsnr:

Merhabalar arkadaşlar. Sizlerle birkaç kare paylaşmak istiyorum.

1- Lilian Calmejane'in dili 52 km hızla ilerlerken dışarıda :)
1- Lillian'ın dili 52 km. hızlar giderken dışarda.jpg

2- Finish Line çok net olmamak ile birlikte.
2- Finish line.jpg

3- 8. Etap Zaferi ve Calmejane'nin etap sevinci.
3- sevinç.jpg

4- 8. Etap sonrası etabın sıralaması.
4- etap sıralaması.jpg

5- 8. Etap sonrası genel klasmanın durumu.
5- Genel klasman.jpg

Saygılarımla.

Dosyalar

• 5- Genel klasman.jpg
    5- Genel klasman.jpg
    70,3 KB · Okunma: 7
Adamlar güçlerini yarına sakladılar,çünkü yarın daha vurucu bir etap.

Bu saçma sitemler kime anlamadım ?

gdün GC tayfasından kimse atak yapamazdı çünkü sky önde 4 kişiyle tempo yaptı. Biri atak yapsa anında yakalarlardi. Etabın sonları da düzdü. Yani GC alaminda hiç umut yoktu ama bugün herşey olur. Sanıyorum kim formda kim değil bugün görürüz. Sadece contador yaşından dolayı bugün Aman kaybetmemek isteyecektir, contador'un umutları herkesin yorulduğu son haftaya az bir zaman kaybıyla girmek.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
9. Etap: Nantua - Chambéry (181.6 km)

Aman yarabbi bu nasıl bir parkurdur. 9% eğimli Cole de la Biche 10.5 km, 9.9% eğimli Grand Colombier 8.5 km, 10.3% eğimli son tırmanış 8.7 km uzunlukta. 3 tane en babasından kategori dışı tırmanış. Bunların hepsini bir etapta tırmanıyor adamlar bunlar nasıl insan yahu. Bu etabı hazırlayanlar da insanlık sınırlarını zorlamış.

1.PNG
2.PNG
3.PNG

NIBALI, VALVERDE, ZAKARIN,DOMOULIN turda olsaydı bugün tadından yenmezdi...FROOM ve şürekasını bir yana koyup bakınca:
PORTE, ARU ,FUGLSANG, MARTIN ,YATES ,BARDET ,MAJKA irade koyup biraz çekişme yaratmalı. Yoksa CONTADOR , QUINTANA, PINOT hiç tura renk katacak gibi görünmüyorlar...
Etap önü ve sonrası ile 12:30' dan 18:45' e dek yayın var.
Pazar gününü evde geçirip zaman ayırabilenler için uzun ve zevkli bir etap,umarım yanılmayız.Iyi seyirler...

Aru ve Quintana denen adamlar kalitesizliklerini ortaya koydular. Froome mekanik problem yaşayıp elini kaldırdığı anda atak yaptılar.

İnanılmaz bir kaza oldu. Porte önce kendi yoldan çıktı ve uçtu, uçarken de Daniel Martin'e çarpıp onu da düşürdü.
Umarım ikisi de iyi olur, Porte çok kötü görünüyor.

Port'a yazık oldu.

123600 dosyayı görüntüle Yazık gerçekten yazık... Bisikletçilerin hayatını bu kadar riske sokmanın anlamı ne.. İlla tırmanış yapacaksan inişi de düzgün bir yol bul bari...
Belki de adamın spor hayatı bitti...

Bir sürü düşen haberi geliyor gerçekten hiç birşey insan hayatından önemli olmamalı... Bu sene tdf rezaletlerle anılacak

Bu günden sonra artık turu takip etmenin anlamı kalmadı.

Geri