Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour de France 2017

Turu kim kazanır?

• FROOM

• DUMOULIN

• CONTADOR

• PORTE

• NIBALI

• QUINTANA

• PINOT

• FUGLSANG

• ARU

• BARDET

• SÜRPRIZ BIR ISIM :))

• Toplam katılım
    159
  • Anket kapanışı .
Scudo
bugün finish'e 200metre kala demare, cavendish'in girmek istediği dar alandan risk alıp daldı ama yine de birinci olamadı..

kittel nefis sprint attı, 71km hıza ulaşmış bitirirken..

Genç sprintciler ilk etapları kurt sprintciler son etapları alır. Durun daha geçen sene de kittel ilk etapları almıştı, graipel kalanları topladı.

@Ozan k.

Ikiside takımımda, ikisinden biri alsında hangisi alırsa alsın:D Yalnız aralarına Demare girip duruyor, olmuyor böyle 1-2 olsunlar:p

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
Yedinci gün toplu sprintle bitecek bir profile sahip.Yarın ki zorlu tırmanışlar öncesi rölanti bir etap diyebiliriz.Yayın 13:00- 18:30 arası.

PROFIL (12).png

Konu dışıysa çok özür dilerim bu forumdaki ilk mesajım olacak aynı zamanda :)
Bisikleti olmayan bir bisiklet yarışı delisiyim diyebilirim size :)
bu yarışları eurosporttan izlemek için 2,99 euroya abone oldum 1 aylığına. Eurosport Player uygulamasını laptopumdan bu yarışları izleyebiliyorum ama ne yazık ki iphone cihazımdan bu yarışları izleyebilmem için gerekli olan Eurosport Player uygulamasını ülke bölge değiştir seçeneği ile anca zar zor birton uğraşla indirebilmişken bu sefer de; ekte aşağıda sunmuş olduğum ekran görüntüsü gibi uygulamayı Türkiye de kullanamıyormuşum. Bilmiyorum sizler bu yarışları nasıl izliyorsunuz ama eurosport playeri birşekilde iphone cihazınıza indirerek bu yarışları izleme yolunu bulduysanız benimle de paylaşabilir misiniz,
Herkese iyi seyirler :) bu arada no sagan no tdf diyorum.

Dosyalar

• IMG_9044.PNG
    IMG_9044.PNG
    13,9 KB · Okunma: 16
  • Beğen
Tepkiler: hucumkedi
@akifovsky
Maalesef böyle bir yol mümkün değil hocam. Eurosport yerine turkcell tv+ üyesi oldum bende mecburen.

• Beğen
Tepkiler: ak.if
İlk kez beraberlik cikti sanirim

kittel mi :s

hep ilklere imza atmayı adet edinen tdf yetkilileri neden bu yarışı her ikisine vermiyorlar sorasım geldi

photofinish'de dahi ayırt edilemeyecek derece de yakınlık vardı ://
kafalar karışıkkk

mkkqmR.jpg

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Aslanhan
Kafalar net fotofinish'i yakaladım sizler için. Birazdan kareler geliyor.

bu sansasyonel hakemlerin boasson un belki de kariyerinin en büyük başarısına engel olduklarını düşünüyorum :(

Geri