Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour de France 2017

Turu kim kazanır?

• FROOM

• DUMOULIN

• CONTADOR

• PORTE

• NIBALI

• QUINTANA

• PINOT

• FUGLSANG

• ARU

• BARDET

• SÜRPRIZ BIR ISIM :))

• Toplam katılım
    159
  • Anket kapanışı .
haftaya carsamba isten izin aldiracak kadar iyi bir etap var bu arada.
Persembe de cok acayip.
Offf, guzel tur oluyo be.

Scudo
Emekli maaşını almaya başlayabilirsin...!!! @AContador :acpsnr:
#SGK#BAĞ-KUR#Emekli Sandığı.....:islik::islik:

Contador'un röportajında ilk atağı yapmamdaki sebep hala 7-8 Sky'lının önde olmasıydı, Sky'ın dağıtılması gecikmeden dağıtılması gerekiyordu ve ben kendimi ne kadar kötü hissetsemde bunu denedim ve bazı domestiklerini geri düştü...minvalinde taktik zekasını, yarışı okuyabildiğini gösteriyor. Aru güzel iş çıkardı ama geçtiğimiz günlerde izole kalan Froom'a karşı zaman çalmadığına pişman olduğunu düşünüyorum ki önümüzde zamana karşı var Froom illa ki avantajlı olacaktır. Bardet 2 hafta daha sağlam kalabilirse bence Paris'te sarı mayoyu giymeye en yakın isimlerden birtanesi. Aru ve Bardet en diri gözüken ikili. Uran'da bugün oldukça iyi iş çıkardı. Sessiz sedasız tutunmayı başardı ve genel klasmanda podyumu zorlayacağını düşünüyorum.

D. Martin'de büyük saygıyı hak ediyor, ağır bir kazanın ardından toparlanıp gençlerin arkasında direnmesi takdire şayandı. Bence oldukça zevkli bir hal almaya başladı tur. Yarın yine en önemli etaplardan birisi, bugünkü genel klasman sıralaması toptan değişir mi değişebilir. Startla birlikte pelatonu patlatıp liderleri izole ettiğin anda 100 km içerisinde her şey olabilir. Trek ve Movistar başta olmak üzere bu yolu deneyebilirler diğer takımlarla birlikte. Belki Sky, Astana ve Ag2r La Mondiale pelatonu sakin tutmak isteyebilirler.

• Beğen
Tepkiler: H.T
Yarın parçalamasa bile sky zor bir etapta işi kökten halledicek, domestik olarak çok güçlüler şu dağlık etaplarda full onlar çalıştı sarı mayoyu korumak için, artık iş astanaya düşüyor. Sky bütün yol dinlenip yokuşta o domestiklerle fırlarsa kimsenin durdurabileceğini zannetmiyorum belki astana ve ag2r birlikte çalışırsa iş yapabilir adamların domestiği olan landa çalışmasına rağmen finisthe froome geçiyor ne diyelim artık 4.sü hayırlı olsun.

Froome hala turun en büyük favorisi olduğundan SKY yarın yine önde çalışacaktır bir süre özellikle yokuşlarda yüksek tempo uygulayacaklar. Bu takımın karakteristiği bu çünkü.

finişe son 200metre kala MIKEL LANDA kenara çekildi bekledi, baktı FROOME'da iş yok, tekrar geçti öne.. hani orada atak yapsa etabı da alırdı o derece!!!

13. Etaptayız...Eğer tura devam eden genel klasmancılar FROOM 'a rakip iseler bu etapta çok dikkatli olmalılar.Çünkü zaman farkını açarsa artık FROOM u kimse tutamaz.Ki dünün kaybını telafi edecek bir SKY takımı göreceğiz.Turun sonraki etaplarına ışık tutacak bir etap olacak.
Canlı yayına 15:45' de bağlanılacak 18.30 'a değin yayın sürecek.

PROFIL.png

Dağlar dağlaaarr:

PROFILCOLSCOTES_1.png

PROFILCOLSCOTES_2.png

@Emre Yönlüer
Emekliliğinde balık tutarken yanına bir sandalye daha alsın ona da quintanayı oturtsun birlikte iyi çipura avlarlar

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Tour giderek bize benzemeye başladı, George Bennet ve Uran beslenme bölgesi dışında yasak olan bir bölümde yiyecek aldıkları için 20 saniye ceza alırken, Bardet ceza almamış. Nedeni Bardet'e küçük bir çocuk vermiş yiyeceği sanırsam.

@a.f.k.
Sonuna kadar suçlu, keşke sporculuk lisansını elinden alsalardı. İnsanın canına kastetti.

@yasarilker
Cezalar iptal edilmiş. İnsanın aklına nedense sagana veri..... küfrr.... yok ya bişi demiyorum haydi hayırlı traşlar diyorum :)

@niyazi akarken
valla ben de turun ilk günü link link diye yalvar yakar arıyordum ama sonra baktım düşündüm 12 tl e bir ay eurosport a üye olmanın daha mantıklı olduguna kanaat getirdim. zira günün hızlı akan temposu içinde kaçırdıgım yarışları akşam da istediğim saatte ve türkçe anlatımı ile tekrar izleyebiliyorum. üstadım sana da tavsiye ederim 1 ay sadece 12 tl yani düşün 12 tl e bir günde neye vermeyesin ki ?

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Karaca
@akifovsky Aynen bende oyle yaptım hatta üyeliği de iptal ettirmeyi düşünmüyorum çunku dun yayında söylediler önümüzdeki 1 yıl içinde yani 365 günde 300 gün bisiklet yayını varmış ayda 12 tl hiç bişey dediğiniz gibi

• Beğen
Tepkiler: ak.if
landa kaçıyor. :O

@hashus1099
Contador kaçıyor diye arkasından yolladılar sanırsam

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Conti ile Landa farki 2-3 dk civarina cekerse gorurum ben sari mayo grubunu :)
Landa sadece 2:55 geride.

@Tolga Çelebi profesiyonel olarak sporu bırakmadan evvel bu özel etabı yılan gibi kıvrıla kıvrıla kazanması güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Geri