Contador'un röportajında ilk atağı yapmamdaki sebep hala 7-8 Sky'lının önde olmasıydı, Sky'ın dağıtılması gecikmeden dağıtılması gerekiyordu ve ben kendimi ne kadar kötü hissetsemde bunu denedim ve bazı domestiklerini geri düştü...minvalinde taktik zekasını, yarışı okuyabildiğini gösteriyor. Aru güzel iş çıkardı ama geçtiğimiz günlerde izole kalan Froom'a karşı zaman çalmadığına pişman olduğunu düşünüyorum ki önümüzde zamana karşı var Froom illa ki avantajlı olacaktır. Bardet 2 hafta daha sağlam kalabilirse bence Paris'te sarı mayoyu giymeye en yakın isimlerden birtanesi. Aru ve Bardet en diri gözüken ikili. Uran'da bugün oldukça iyi iş çıkardı. Sessiz sedasız tutunmayı başardı ve genel klasmanda podyumu zorlayacağını düşünüyorum.
D. Martin'de büyük saygıyı hak ediyor, ağır bir kazanın ardından toparlanıp gençlerin arkasında direnmesi takdire şayandı. Bence oldukça zevkli bir hal almaya başladı tur. Yarın yine en önemli etaplardan birisi, bugünkü genel klasman sıralaması toptan değişir mi değişebilir. Startla birlikte pelatonu patlatıp liderleri izole ettiğin anda 100 km içerisinde her şey olabilir. Trek ve Movistar başta olmak üzere bu yolu deneyebilirler diğer takımlarla birlikte. Belki Sky, Astana ve Ag2r La Mondiale pelatonu sakin tutmak isteyebilirler.