Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour de France 2017

Turu kim kazanır?

• FROOM

• DUMOULIN

• CONTADOR

• PORTE

• NIBALI

• QUINTANA

• PINOT

• FUGLSANG

• ARU

• BARDET

• SÜRPRIZ BIR ISIM :))

• Toplam katılım
    159
  • Anket kapanışı .
@Saru

O kadar zeki bir adam gibi sarı mayonun el değiştirdiği bir "kaos" gününde atak yaptı.

Scudo
@Tolga Çelebi Dünde ne kadar kendine yaramasada güzel bir hamle yaparak yanılmıyorsam iki tane Sky domestique i düşürdü yarıştan.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Aksakal
kırmızı benekli barguil öndeki ispanyolların sadece 30 sn gerisinde bu formu tutturursa aru ve arunun domestiği(!) olan froome de yetişir diye düşünüyorum tam bi olaylar olaylar finişi olacak gibi mi :) ?

17:28 itibariyle fark bir anda 10 sn e kadar düştü ... (froom tam şu esnada atak yapmazsa bilmiyorum kafalar karışık) Merak ediyorum halen quintana ya umut bağlayan kimse var mı ?

Landa nın ne yapmaya çalıştığını anlamadım adam kendine mi çalışıyor ? Kendini g.k. da ilk on içinde görünce bir havalara mı girdi de froomi sallamamaya çalışmakta bu etapta ( gerçi takımda kalmayacağını öğrendim az önce yani adam kendine çalışıyor görünen o)

17:37 ispanyol ikili barguille farkı tekrar 30lu saniyelere çıkarttılar, her tırmanış güzergahında fark 30larda inişlerde 10 lara kadar yaklaşıyor barguil

17:43 : fark +50 sn.

17:51 : barguill & quintana ikilisi ispanyolların arkasına yanaştılar (+10 sn)

17:56 : ön taraf 4 lü oldu artık.

17:57 : froom atak mı yapıyor la (!) barguil 10 puanı kaptı

En caliskan mayosu cikartalim rengi de kirmizi olsun sahibi de daniel martin olsun.

aklım froomin sarı mayoyu giymesinde kalmış demikten beri froom diye aruya gaz veriyormuşum ben resmen iptal izmirde hava an itibariyle +40 derece

• Beğen
Tepkiler: H.T
Landa domestik görevine baya alışmış ön grubu landa götürüyo [emoji1]

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ak.if
@Berkant Gönül

Landa kendine çalışıyor dünkü başkaldırı görüntülerinden sonra sanmıyorum domestiklik bir vasfının olduğunu zaten takımdan da gideceği malum

• Beğen
Tepkiler: Berkant Gönül
@akifovsky
Trek alsın o zaman,Contador un yerine:harika::harika:

sky sarı mayo değilde Froomun sarı mayoyu alması üzerine kurgulamış tüm turu, etap boyunca sky sarı mayoyu çekti, domestiklik yaptı. özellikle D. Martin ve sky sarı mayonun önünde çalışmasalar Landa sarı mayoyu alırdı. ayrıca sarı mayonun çalışmasını ve yorulmasını sağlarlardı. Ancak dünkü tartışma göseterdi ki sky Landayı , landa da sky ı boşamışlar.

Tur şimdi rekabetin öne çıktığı bir sürece girdi.Zaman farklarından öteye ilk on içinde herkesin kürsü şansı olması; bilinmezliğin, çekişmenin,heyecanın devam edeceğini gösterir.Umuyorum yol bisikletinin en önemli turu, son haftaya kadar bizi de izlerken ekran karşısında tatmin eder....

13. ETAP SONRASI GENEL SIRALAMA

1. Fabio Aru (Ita) Astana, in 55-30-06'
2. Chris Froome (GBr) Team Sky, + 6'
3. Romain Bardet (Fra) Ag2r-La Mondiale + 25'
4. Rigoberto Uran (Col) Cannondale-Drapac + 35'
5. Mikel Landa (Esp) Team Sky +1-09'
6. Daniel Martin (Irl) Quick-Step Floors +1-32'
7. Simon Yates (GBr) Orica-Scott +2-04'
8. Nairo Quintana (Col) Movistar + 2-07'
9. Louis Meintjes (RSA) UAE Team Emirates + 4-51'
10. Alberto Contador (Esp) Trek-Segafredo, + 5-22'

FUGLSANG ve VICHOT da turu bıraktı....

Bugünkü 14. etap 181,5 km lik orta derece zorlukta bir profile sahip.Kaçan grubun zamanlaması iyi olursa finişe önde giren çıkarabilir.Sıralamayı etkileyecek bir değişim olmaz gibi duruyor.

PROFIL.png

Ve son km:

PROFILKMS.png

Yayın 14:00-19:00 arası...

@drumbanger
Valla siz de baydınız. Haksız adam kabul edin bu iş huzur içinde çözülsün. Hem sportmenlik dışı hareket yapıyor, hem cinayete teşebbüs ediyor. Spor yapması yasaklanmalı.

@mtbrhnkc Futbol izlemiyorsunuz sanirim.

@H.T
Tabii ki izlemiyorum.

@mtbrhnkc

Bu fikirlerini Mark Cavendish'e ulaştırsana. Aklına gir hatta "Kanka, bu yıllık 5 milyon euro alıyor. Güzel bir tazminat davası patlatırsın, cinayete teşebbüsten de kamusal olarak da ceza alır artık emekli olana kadar TdF'nin yeşil mayosunu kendine parsellersin." falan de.

Kasıtlı yaptı, yapmadı muhabbetini yapmıcam. O muhabbet çok yapıldı, şimdi artık konuşmak boş oluyor. Ama cinayete teşebbüs mü? WTF?!? Cinayete teşebbüsü milyonların izlediği bir organizasyonda yapacak insan mı var, pelotonda herhangi iki sürücü arasında öyle bir düşmanlık mı var bunları düşünmek lazım biraz konuşurken.

bardet sonuna kadar hak ediyor bu turu

@drumbanger
Cinayet sadece nefretten doğmaz. Taksirle adam öldürmek diye bir suç var.
Ve kazanmak için rakibini bilerek düşüren bir sosyopat, alenen adam öldürmeye gayret etmiştir.

@mtbrhnkc Hukuk bilmeden konusmayin bari. Cinayet dedigimiz sey kasten oldurme sucudur. Taksirle oldurme sucunda cinayet islenmis olmaz.

Geri