Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour of turkey 2013 - 49. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu

@Murat Eren

Ona bakarsak baş dopingli Wiggins . Onu da yazsın , dallama

Scudo
Gözlerim yaşardı ne yalan söyleyeyim. Adam bildiğin kopup gitti. Şaha kalktı resmen.

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
Sevgili Cem;Herşeyden şüphelenmeyi senden öğrendim valla;)
Mustafa Sayar'ın ''Umarım bir sorun yaşamam ''sözleri gerçekten kendi tarafından söylendiyse,ya da kendisi kendini iyi ifade edememe sorunu yaşamıyorsa:D temkinli yaklaşmakta fayda var derim:cool:

Vay be! Bir şeye de adam gibi sevinemeyecek miyiz şu fani hayatta?

@Tuncay Üner

Adam king yahu :D.Şaka bi yana ben çok beğendim performansına hasta oldum ilk gün canlı diğer günleri de eve geldikçe youtube dan seyrettim.İlk günden beri müthiş bir performans sergiliyor.Pazar günü yenikapı başlangıçta ve kadıköy bitişte destekliycem.Forumdan gelmek isteyen olursa birlikte gidebiliriz :)

• Beğen
@marcelkittel 2 sa
I was not often in my life so angry about a result of someone else. And I see many people around me feeling the same. #TourofTurkey

benim anladığım yarın ve cuma günü torku ciddi bir sınavdan geçicek torku dan alırlar bu mayoyu

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Marcel Kittel(Argos Shimano): "I was not often in my life so angry about a result of someone else. And I see many people around me feeling the same."

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
@Okan Örs

İlk defa birinden şüphelenmeyeyim dedim ama olmadı soktunuz aklıma yine iblisi . Tövbe

@Serkan.ÇABAŞ

Marcel Kittel'in ve bu cümlelerinden şunu çıkardım :"Avrupalılar yalnız biz doping yaparız , başkası yaptı mı da onu yakalatırız "diyor :) İhtiyar'ın dediği gibi Marcel'e ne oluyor , Seeldraeyers ne demiş ona bakacam şimdi . Eğer dopingliyse , süzme salaktır derim . Sanki ondan birincilik veya onunculuk bekleyen vardı

Tur 2012 'de ELMALI etebında Torku Şeker in yarışçısının, bu yılda MUSTAFA SAYAR' ın çok iyi bir performans göstererek GÜĞÜBELİ rampapısını çıkıncaya kadar bütün Türk bisiklet sporcularını, yarışseverleri ve izleyicileri ne kadar heyacanlandıdığı kuşkusuz .Burada Yarışı daha detaylı izleme imkanıda var..Çok zor bir etap.Burada Foruma üye arkadaşlardan bir ekip çıkarma düşünceniz çok güzel.Foruma üye arkadaşlardan ELMALI GÜĞÜBELİ rampasında pedal çevirmek isteyen arkadaşları bir araya getirmek ve yeterli katılımcı sağlanarak, Federasyon dan bilgi alınıp ELMALI Belediyesi ve ELMALI Kaymakamın dan yardım istenilebilir.Konaklama VS gibi.

• Beğen
Mustafa Uzun Zamandır Formda Ve Gerçekten Çok Büyük İstekle Savaşıyor Haklı Bir Galibiyet Elde Ederek Hepimize Müthiş Bir Gurur Yaşattı Bırakın Şu Şüpheleri De Sevincimizi Yaşayalım Doyasıya Yarın İzmirde Tribün Havası Esmezse Yakarım Lozanı
FORZA TORKU !

Insan bu kadar mi ruhsuz olur hemen hemen bütün gazetelerin internet sayfalarini dolastim Mustafa hakkinda dogru düzgün bir haber yok

olanlarda öylece laf kalabaligi yapmislar

yuh diyorum yaziklar olsun diyorum !!!!

@mcsbenz

Benfica maçından sonra pek prim yapmadı herhal???

Bende son 1 dakika videosu ile yetinmek zorunda kaldım..

Bir stinger ı olan delikanlı yokmu. Şu çekim ekibindeki helikopteri düşürücek. Herif bula bula koskoca Egeden bir taşocağı görüntüsü bulmuş. Bende saf saf bafa gölü ne zaman gelecek diye bekliyorum.

@mehmetsunu

:)))) buda bahane olsun. Bafa Gölü gezisi yapın gidin konaklayın, gün batımını izleyin...

• Beğen
Bugünkü etapta ilk 70 km. genellikle rüzgara karşı, virajlı, küçük inişli çıkışlı. Seferhisar civarında bir yokuş var. Seferhisar sonrası ataklar olabilir ve arkadan rüzgar sayesinde bir grup kaçabilir. Torku' ya karşı atakların yapılacağı bölge orasıdır tahminimce. Eğer M. Sayar için tehlikeli olamayacak birileri kaçarsa, yaşadı Torku, bütün sprintçilerin takımları yardım etmek zorunda kalacaklardır.

Yarışı İzmir' e yaklaşınca ve İzmir içinde seyrederim diyenlere televizyondan seyretmelerini tavsiye ederim. Çok süratli bir final olacak, yol kenarında yarışçıları bile tanıyamayacaklar!:)

Yarış üzerine uzun uzun kafa yordum. Bisiklet sporunun bugün bulunduğu nokta ile alakalı pek çok faktörü irdelemeye çalıştım ve çok karmaşık sonuçlara vardım. İstanbul etabından sonra üzerine tartışma olanağımız olacak. Şimdilik yarışa odaklanalım ve merakımızı haftaya saklayalım. :in:

Geçen sene Iljo Keisse son kilometrelerde kaçmış , son 500 mt'deki U dönüşünde düşmüş kalkmış yarış kazanmıştı . Jeneriklere giren bir mücadele olmuş , İzmir seyircisi Lozan meydanını doldurmuştu . Bugünde özellikle son 500 metrede kaza olabilir . Parkuru avcumun içi gibi bildiğimden , burada kimse izin vermeden kimse kaçamaz . Oldukça yüksek , düzde 50-55km/s hızlara çıkılabilecek bir parkur . Seferihisar civarı yokuşlar ise bizler için yokuş , onlara hafif gelir

Bugün herkesi ailesiyle İzmir Fuarı - Lozan Kapısına bekliyoruz . Önce Kitap Fuarını ziyaret eder sonra Finişi seyredersiniz .

Tahmini finiş : 16:00 - 16:30 civarları

@ihtiyar

Bisiklet sporu ; bendeki son şansını iyi kullanmalı . Bugüne kadar birçok kahraman dopingli çıktı ve beni bu sporu seyretmekten soğuttu . Bu sezon ilk kez doğru dürüst bir tur seyrettim ama bir fiyasko olursa ne Giro , ne Tour de France seyrederim bu sezon . Özüme döner İtalya Yıldızlar Yarışlarını seyretmeye devam ederim :)

Biliyorum şu an nete girmiyorsunuz ama nasılsa dönünce okursunuz yazılanları.Ali Aktaş çok kilo almışsın :) Sertaç olaya el koy derim Alinin eski fotoğrafları ile arasında gözüken 7-10 kilo var gibi :) bu arada Sertaç spiker adını ikinci söylediğinde yanlış söyledi.Alıştınız ekip ile tartışmaya bence bugün git adımı yanlış söylemişsin arkadaşlar dalga geçiyor de :) bir daha hakkında konuşsun :) geçen sene Derya abinin mailleri konuşmacıların dilindeydi bu sene siz dehşettiniz. Mustafa kadar sizler de gurur kaynağımız oldunuz en güzel noktada en iyi desteği vererek.Bu sene yerde çaydanlıkla oturan teyzeye çok gülmüştüm en iyi fotoğraf da sizin ekip oldu bana göre.En azından sporcu nasıl desteklenir göstermiş oldunuz tüm izleyenlere.Tahminim Mustafa da hayatında böyle bir destek almamıştır daha önce.Asıl fotoğrafı bulamadım bulunca onuda eklerim....

http://img803.imageshack.us/img803/5558/mustafaa.jpg

Geri