Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tour of turkey 2013 - 49. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu

Scudo
"Bu arada Mustafa yı desteklemek için bisikletin peşinden koşan, emeğini esirgemeyen apaçilerimizide tebrik ediyorum. "

Burada arkadaş herhalde kendi çapında espri yapmaya çalıştı.Bu cümleyi kurarak sizlere hakaret etmek gibi bir niyetinin olduğunu zannetmiyorum.Bence tepkiniz çok fazla olmuş Ali bey.

Mustafanın yokuşları sevdiğini ve iyi performans gösterdiğini , geçmiş parkurlarda da gördük. Bu tür yokuş bir finiste, aynakolun büyük dişlisiyle fark atarak çıkabilmesi hakikaten hayret verici.

Her ne kadar insanın aklina doping gelsede geçen seneki Gagroski olayından sonra Konya Torku buna azami dikkat gösteriyor olmalı.Kaldı ki Mustafa Kardeşimizde kendisini bile bile yakmaz.

Mustafadan başarılarının devamını bekliyoruz.

:) Kadir Usta
:) Sertaç Ekici
:) Turgay Gülsev
:) Ali Aktaş
:) Şerif Şentürk

:) Sevgili Kardeşlerim Harikasınız!.Tourofturkey'e Renk Kattınız..:) Allah Sizlerden Razı Olsun!..Tourofturkey'de TV'de sizi böyle görmek gurur verici..:) Emeğinize Sağlık!.Büyük destek oldunuz!.

Tabiki bu yarışı takip eden,Destekleyen Tüm Arkadaşlara Gönül Dolusu Teşekkürler!.

Sevgi ve Saygılarımla!..

Ali merhaba .Boş yere sinirleniyorsun dostum sende Sertaç gibi teşekkür et geç nasılsa mesaj görülür görülmez gereken yapılacaktı.Bir önceki sayfada sizler için yazdıklarımı okuyun diğer destek verenleri okuyun.Nasıl Mustafa tarihe geçti ise (doping olsada geçecek, olmasada geçecek.Olumsuz düşünmemek lazım o noktaya gelebilmek bile büyük başarı) sizlerde tarihe geçtiniz ilk defa bir Cumhurbaşkanlığı turunda insanlara sporcu nasıl desteklenir bu işin dünya standardı nedir onu gösterdiniz.

Mehmet bey sizde tanımadığınız bilmediğiniz insanlar hakkında forumda kural dışı mesajlar yazmayınız.Ali bu ülkeyi milli takım derecesinde temsil etmiş bir sporcudur aynı zamanda üniversiteli bir bisiklet antrenörüdür orada yaptıkları sizin zannettiğiniz gibi apaçilik değil bu işin dünya standardında yapılan halidir.

Lütfen konu buradan sonra normal devam etsin anlık bir sinirlenme olduğundan kimseye ceza verilmemiştir.Bahse konu mesajlar silinmiştir.

herkese iyi forumlar.

finiş kısma geçen sene televizyon kurmuşlardı
bu senede kuruyorlar mı

torkunun taktiği güzel oldu pelotonun önünde yayıldılar ve yavaşlatıyorlar herkesi
kaçış grubunda klasmanı etkiliyen kimsede yok kaçış grubuna izin veriyorlar

kittel yine el kol yapıyor turkanın arkasından bu arada neye kızıyor acep

Sertaçlara apaçi mi demişler!!! Keşke bu spora olan katkılarını, bilgi düzeyini ve insani yönünü bilseydiniz, utanırdınız o zaman...

acaba yaris basladimi nerden izleyebilorim link atabilir misiniz?

Destek nedir, nasıl verilir; bunu bize gösteren arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Diğer turlarda gördüğümüz o motivasyon kaynağı görüntülerin aynısına şahit olduk sayenizde. :) Orada olmak isterdim. Umarım birilerine örnek olur ve imkanı olan herkes tıpkı bu şekilde aktif destek verir. Yüreğinize sağlık.

7. Etap / Son 3 KM

[video=youtube_share;PnSQfcrmJcI]http://youtu.be/PnSQfcrmJcI[/video]

Beyler cahilliğimi mazur görün. Şimdi genel sıralamada Mustafa Sayar birinci gözüküyor. Yarın İstanbulda bunu koruyabilirse turu kazanmış mı oluyor? Yada takım bazında mı kazanılıyor?

@Tuncay Üner
Yarisi kazandi say. Bir aksilik sakatlik olmazsa-seytan kulagina kursun:mad:- yarisi kazandi sayilir.
Bu turu ilk kazanan Federasyon bisikletcisi degil. Fakat 2008 den bu yana kalburüstü pro takimlarin da katilmasindan sonra ve Cumhurbaskanligi Turu adi altinda kazanan ilk bisikletcimiz olacak!

Gerekli gereksiz 200 kadar fotoğraf çekmişim :)

Bitiş noktasında güzel bir coşku vardı.Çok fazla sayıda bisikletiyle gelmiş insan vardı, hemen herkesin elinde fotoğraf makinesi olduğu için bilahare daha bir sürü fotoğraf ekleneceğini tahmin ediyorum.Oraya gelen, destek olan, coşkuyu paylaşan ve arttıran herkese teşekkür ederim.Çok güzel bir gündü, iyi ki gitmişim dedim.Fotoğrafları seçip yüklüyorum birazdan.

Geri