Spartiat
🌲🌳🚴🚴🚴🌳🌲
- Tepki
- 13.372
- İsim
- H. Barış NEVRES
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Diğer
Bundan sonra böyle
293164 dosyayı görüntüle
Yetmez, gözlük ve eldiven yok.
Bundan sonra böyle
293164 dosyayı görüntüle
Cam filmi yasağı geldi 3 gün kameraların önünde ceza yazdılar...
Araçta telefon ile konuşma yasağı geldi 3 gün kameraların önünde ceza yazdılar...
Sigara yasağı geldi 3 gün kameraların önünde ceza yazdılar...
Türkiye burası hersey göstermelik
Ürün linki var mı?
Düzeltme : (link)
Haklıyı haksızı Yüce Türk adaleti sağlayacaksa hiç gerek yok haksız olmak daha iyiGöstermelik ama bisiklet yolunda yürüyen yayaya dokunuruz, şikayetçi olur, "reflektörü yoktu, göremedim" der, yasa hatırlanır, suçlu oluruz.
Yaşasın algı operasyonu. Sanki zorunlu olan her şey araçta varmışta bir o eksik kalmış puahaha.Biraz önce bir duyuru geldi başka gruptan. Otobanda vs araba arızalandı lastik patladı durumlarında da reflektörlü yelek zorunlu olmuş. Hemde tüm araçtan inenler için. Pandemi başında maske olayında olduğu gibi fiyatlar acayip artacak, "şimdiden ucuza alın" diye yazıyordu arkadaşlar.
Kask konusunda sanırım bir düzenleme olacak. Elçiye zeval olmaz
Konularla yakından ilgili bir arkadaşım şunu paylaştı:
Kask zorunluluğu diye bir düzenleme yok, yapılan düzenlemede sehven bisiklet kelimesi eklenmiş iptal edilecek.
Ana madde 150. Maddede kask zorunluluğunda bahsi geçen regülasyonda R-22 motosiklet kaskıdır
ben (link) almıştım biraz pahalı ama daha çabuk elime ulaştı diğer yelekler gibi komple vucudu kapatıp havasız bırakmıyor ayar yerleri sayesinde boyutu rahat ayarlanıyor ama giymesi bazen can sıkıcı olabiliyor
Kask konusunda sanırım bir düzenleme olacak. Elçiye zeval olmaz
Konularla yakından ilgili bir arkadaşım şunu paylaştı:
Kask zorunluluğu diye bir düzenleme yok, yapılan düzenlemede sehven bisiklet kelimesi eklenmiş iptal edilecek.
Ana madde 150. Maddede kask zorunluluğunda bahsi geçen regülasyonda R-22 motosiklet kaskıdır