Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

@honeybadgerCevap için teşekkür ederim,lakin satıcıya ulaşamıyorum

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Elite force home trainer mi tacx blue motion pro mu? hangisi ni almalıyım?

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Misuro b ile bağlantı problemi yaşıyorum bilgisi olan var mı YouTube videoları bir işe yaramıyor

Dün itibariyle IN'RIDE 100 HOME TRAINER sahibiyim. Dün akşam deneme şansım oldu. Schwalbe Insider lastik ile kullandım. Altına yine Decathlon'dan alınma fitness matı serdim. Ses olarak bence gayet başarılı. Ürün genel anlamda beklentimi karşılıyor. Fakat direnç ayarlamaya yarayan aparat çok dandik kalmış. Benim gibi başlangıç seviyesi için yeterli olduğunu düşünüyorum.

@acansanli
Zwift tahmini powermetre ayarı için 3'e getirin diyor, ben de öyle kullanıyorum ve viteslerdeki yük seviyesi yolda kullanıma göre bir tık daha ağır gibi hissettirse de çok da takılmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: acansanli
@acansanli Hayırlı olsun. Aynı cihaz bende de var ve evde çalışırken direnç kablosunu 6`cı konumda sabit bıraktım ve hiç gidona bağlamıyorum. Daha fazla direnç istediğim zaman viteslerle oynuyorum. Bu sayede de seri şekilde farklı zamanlarda farklı vites değiştirme alışkanlığını kazanıyorum. Ayrıca
trainer videosunu açıp komutlara göre sürdüğün zaman, hem zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun hemde ciddi katkıda bulunuyor. Aynı zamanda linkteki videonun farklı zaman sürelerine sahip çekimleri de mevcut. 45-50-60-90-120 dakikalık gibi.. Benim tercihim 90 dakika.İlk 10 dakika zaten ısınma süresi, son 5-10 dakika da soğuma.. İlk 2-3 hafta için kalan 70-75 dakika ise evde çalışmak için oldukça makul bi süre. Bu sürede min 750-800 kalori rahat yakılıyor ve ciddi ter atılıyor.

Android telefonuma zwift uygulamasini yukledim, trainer im elite turbomuin smart b+ güc ve kadans eslesmesinde hic bir sikinti yok ama nabiz bandini (garmin) bi turlu gormuyor, elite my e-training uygulamasi gelen butun verileri sikintisiz okuyor ama bu durumla karsilasan varmi?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@emreayan ben decathlonun nabız bandını kullanıyorum elitte.Ekranın sol üstündeki üç çizgiye tıklayın altlarda parameters var ona basın,ordan trainerın fotoğrafı olacak oraya basın,trainerı seçin bağlantı şeklini telofondandan bluetooth olacak,ardından powermetre kadans sorcak,bir sonrakinde ise nabız bandı soracak ordan bağlantısını seçin ben bluetooth seçtim. Kendi otamatik buluyor.(not;bunları yaparken pedal çevirin bandınız takılı olsun)

@emreayan
Bildigim kadariyla Garmin nabiz bantlari sadece ant+ uyumlu. Telefonunuz ant+ desteklemediginden eslestirememis olabilirsiniz. Telefon be nabiz bandi modelini soylerseniz daha net yorum yapilabilir.

• Beğen
Tepkiler: BarkinD
Tacx bluemotion smart trainer kullanıyorum ayrıca bilgsayara zwift bağlantım var. Detay olarak merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim
eb4bcc854732964bf61c9c80392fa2e7.jpg

• Beğen
Tepkiler: mpala ve TeamO2.cc
Yıllardır gerek avcılığa gerekse bisiklete olan merakım nedeniyle son 5-6 yıldır aliexpress üzerinden, ülkemizdeki satış fiyatlarının oldukça yüksek olması nedeniyle avcılık ve bisiklet parçalarının alımını yapmaktayım.
(Örnek ip misina; 100 mt`lik ip misina ülkemizde 55-60 TL, aynı marka aliexpress`te hemde 300 mt`si 40-45 TL.. Şimdi gel de yurtdışından alışveriş yapma..)
Neyse yine aliexpress`ten (link) kadans sensörü siparişi verdim büyük ihtimal haftaya teslim edilir..
Aynı zamanda bu markanın (link) nabız ölçeri de mevcut.. Her iki cihazın da çalışmadığı veya eşleşmediği uygulama yok gibi. Buna strava`da dahil..
Ben kadans ölçeri strava üzerinden kullanacağım, nabız ölçere şimdilik ihtiyacım yok ama ihtiyaç olursa da alacağım yer belli maalesef.. (link) :harika::harika:

Edit; Bu arada her iki cihazın tanıtım filmi. Almak isteyenlere yardımcı olur umarım..
Sağlıcakla..

telefonum samsung s7 edge ant+ uyumu var zaten telefonun ,kemer de garmin marka benim sorunum zwiftte nabiz kemeri eslestirmesini yaparken searching... diyor ve hic bise cikmiyo ekranda ama elite in uygulamasinda nabiz saatini direk goruyor

@Angaralı Barış

20 Kasım 2018 tarihli mesajımdan alıntı..
Ben ikinci el olarak 250 TL`ye aldığım aynı cihaz, satın aldığım gün Decathlon`da 350 TL`ye satılıyordu..
Aldıktan 2 hafta sonra ise aynı ürün 400 TL`ye sonradan yukarıdaki mesajımı yazdığım zaman da 450 TL oldu..
BU gün günlerden 8 Aralık 2018 ve aynı ürün (link) 500 TL
:mad::mad::mad:İnsaf be kardeşim insaf.. :mad::mad::mad:

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
@emreayan
Telefonda ant uygulamalari kurulu mu? Bende ant radio service, usb service, plugins service kurulu. Sizde kurulu degilse sebep bu olabilir bir ihtimal.

ama elite uygulamasi hr kemerini goruyor ve okuyor, zwift hic görmüyor

@emreayan
Ben elite uygulamasini telefonda calistirmadiginizi dusunmustum. Telefondan elite uygulamasini ile nabizi goruyorsa zwift uygulamasiyla alakali bir durum var. Bu arada trainer Ile Telefon eslesmesini bluetooth-ant hangisi Ile yapoyorsunuz.

ant ile yapiyorum

@emreayan
bildigim kadarıyla nabızı gormuyor surum belki ilerde guncelleme geliir

@Angaralı Barış ben de içimden şu an bildiğim tüm küfürleri etmeye başladım. 2 Aydır trainer alma konusunda kararsızlığım sürüyordu ve en ucuz olanı almak için uğraşırken Btwin almaya karar verdim. 350 TL fiyatı varken bir baktım 400 olmuş :) sonrası yapacak birşey yok gidip alayım dedim 450 oldu :) Son olarak dün fırsat bulup almaya gidemedim bugün iş çıkışı gidecektim ve mesajını görünce yıkıldım :( şu an fiyat 500 ve 2 aydır sürekli 50 - 50 fiyata zam yapmaları nedeniyle bundan sonra ne alırım ne de bir daha decathlona adımı mı atarım. Terbiyeszlik bu resmen

• Beğen
Tepkiler: ophellia
Geri