"Söylesem olmuyor, sussam gönül razı değil.." diyerek Allah sonumuzu hayır etsin diyorum..
@acansanli BU arada söylemeyi unuttum, başka bir arkadaş ta yazdıysa okuyamadım ama size tavsiyem orijinal lastikleri kullanmayan trainer üzerindeyken..
Ben (link) bu lastiği aldım 19 günden geldi.. Kesin tavsiye ederim.. Kendi lastikleriniz çabuk aşınır ve silgi gibi dökülür..
@orcunek Bu arada ikinci el düşürseniz (link) ilanı bi inceleyin, bende ikinci el almıştım hemde istanbuldan görmeden.. Sizin en azından görerek alma şansınız var. Yine de siz bilirsiniz tabi.. Yada Tacx Satori T1856 Trainer bunuda değerlendirebilirsiniz..
@orcunek@Angaralı Barış Ben de in-ride alacaktım 399 TL den, birkaç gün sonra gittim 450 TL görünce vazgeçtim ve şimdi wiggle dan sipariş verdim. Özellikle şu model çok uygun 150 dolar.
943 TL vermedim, daha da fazla verip daha üst bir model aldım. Başta niyetim beni idare edecek ucuz bir trainer almaktı ama o seçenekte enayi yerine konulduğumu hissedince bari daha iyi bir model alayım dedim. El insaf diyen mesajınızdan sonra bunu anlayacağınızı düşünüp yazmıştım.
@Ozbf güle güle kullanın gelince kullanıcı yorumlarınızı bekliyoruz bende de decathlon var ikinci el almıştım , direnç zımbırtısı çalışmıyor idare ediyorum ; smart vs istiyorum ama çok tuzlu şimdilik bununla devam , 25 aralıkta decathlona fluid modeli gelecekmiş 800 lira yazıyordu ama ona da zam yaparlar galiba
@Ozbf Daha iyisini almak dururken, düşük modelle uğraşmadığınız için tebrik etmiştim sizi o yüzden "çok iyi yapmışsınız" demiştim ama sanırım sözlerim yanlış anlaşıldı..
@Angaralı Barış (link) decathlona da çok kızmamak lazım. Yeni ürünler stoklarına girdikçe mecburen zam yapıyorlardır. Yurtdışı satış fiyatı 100 € olan bir ürünün normal şartlar altında Türkiye de 613 TL ye satılması lazım.
@trainspotting35 Orası başka burası başka.. Benim kızdığım konu sadece 3 hafta içerisinde fiyatının 350 TL`den 500 TL`ye çıkması.
Yoksa beni ilgilendirmez ben zaten aynısını (6 aylık makineyi) 250 TL`ye almışım..
Bundan sonra almayı düşünenleri düşündüğüm için söylüyorum..
Yoksa banane kim neyi almış, kaça almış..
Hem olaya öyle bakmamak lazım..Onlarda 100 € olabilir, bizde de 613 veya 650 TL bile olabilir.
Ama onlara göre bu ürün 100 (TL).. Anlatabildim mi?
@Angaralı Barış Yok canım o kadarda insafsız değiliz bizim de umurumuz da elbette. Birden bire o kadar zam yapamadılar büyük ihtimalle. Çok affedersiniz alıştıra alıştıra
@trainspotting35 Yok yok öyle birdenbire geçirdiler fiyatlara.. Bir sayfa önceki mesajımı da okuyabilirsiniz..ben ikinci el makinayı 250 TL aydl
@Angaralı Barış
@trainspotting35 Yok yok öyle birdenbire geçirdiler fiyatlara.. Bir sayfa önceki mesajımı da okuyabilirsiniz..
Belli başlı ürünlerde ozaman birden yükselişler çünkü giriş seviyesi olan gözlükleri bilirsiniz 9.90 dı 14.9 oldu dedim artıyor alayım sarısını ve siyahını aldım pat 1 hafta sonra 19.9 oldu alla alla dedim altın ile aynı havaya temas etti heralde dedim şuanda 34.9
Yukaridaki linkteki urunü kullanan kişiler varmı cikardigi ses binada oturan diger komsulari rahatsiz edecek sebiyedemi merak ettim bilen varsa bilgilendirrse sevinirim