Adrenalin26
Orbea
- Tepki
- 1.117
- İsim
- Fatih
- Başlangıç
- 1977—78
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bu smart trainer olayına pek kanım ısınmıyor. Benim için en büyük öncelik ses gibi duruyor şu an. Hissi veya HR ile antrenman bana yeter de artar bile.@a.gul29 btwin trainerlarda bağlantı olayı yok bildiğim kadarıyla. Alacağın alet en azından bluetooth üzerinden güç aktarımı yapsın ki zwift rouvy gibi programları kullanabilesin
merhaba, fluid trainerlar manyetiklere göre çok sessizdir. Fluid trainerda; yolda sürüyormuş gibi bir hissiyat var. Yani düz bir yol düşün, ister yüksek kadans / yumuşak bir sürüş yap, ister düşük kadans / sert bi sürüş yap trainera bağlı kalmadan bisikletinin vites sistemiyle istediğin sertlikte bir sürüş yapabilirsin. Gidona sabitlenen ayarlanabilen trainer da kullandım, ayrıca bir ayar ile uğraşman hiç pratik olmuyor.Merhaba. İlk kez trainer alacağım. Önüme ilk çıkan Inride 500 oldu. Bu trainerı deneyimleyen var mı? Ses/fiyat oranı iyi duruyor. Birleşik Krallık sitesinde 150 GBP, kur çevirisi yapınca buradaki fiyat fena değil gibi. Benzer rakamlara ya da 1500 TL'ye kadar daha kaliteli bir trainer önerisi de olabilir. (İkinci el düşünmüyorum.)
Bir de bu fluid trainerda zorluk derecesini viteslerle ayarlama meselesi var. Bu tür sistemi olan trainerları deneyenler yazabilir mi acaba kullanımını, örneğin "keşke ayarlanan bir şey alsaydım" dedirtecek bir durum var mı?
Şimdiden çok teşekkürler.
merhaba, fluid trainerlar manyetiklere göre çok sessizdir. Fluid trainerda; yolda sürüyormuş gibi bir hissiyat var. Yani düz bir yol düşün, ister yüksek kadans / yumuşak bir sürüş yap, ister düşük kadans / sert bi sürüş yap trainera bağlı kalmadan bisikletinin vites sistemiyle istediğin sertlikte bir sürüş yapabilirsin. Gidona sabitlenen ayarlanabilen trainer da kullandım, ayrıca bir ayar ile uğraşman hiç pratik olmuyor.
sıfır olarak alınabilecek en iyi traier; inride 500 tavsiye ederim.
smart trainera ekstra para vermeye gerek yok.
interaktif trainer ise gerçekten daha eğlenceli.
smart ve interaktif trainerlar farkları ne?
smart trainer sizin ürettiğiniz hız kadans güç verilerinizi zwift ya da başka uygulamalara gönderebilen trainerlardır. zwiftten size bi geri dönüş sağlamaz. siz inride 500 alırsınız yanına ant+ özellikli hız kadans nabız sensörleri alırsınız pc yede ant+ usb stick takarsınız inride 500 smart trainer oluverir)
interaktif trainer ise; zwift uygulamasıyla karşılıklı haberleşebilme özelliği vardır. örneğin; zwiftte dağlık bir parkurda sürüş yapıyorsunuz karşınıza eğimli bir kısım geldi trainer otomatikman sertleşiyor sizde vites küçültüp yokuş çıkıyorsunuz. bunlar olurken siz trainera ekstra bir müdahale fln yapmıyorsunuz her şey otomatik.
interaktif trainerlarda ANT+ FE-C bağlantı protokolünü kullanması gerekir. sadece B+ yazan trainerlar interaktif değil smart tır.
ben zamanında çok araştırmış bunları öğrenmiştim. belki birilerinin işine yarar buraya yazayım.
Nefis yanıt. Buna sadece sunu ilave edeyim inride tarzi trainerlar da trainer lastiği lastigi yiyip parcalama sorununu çözüyormerhaba, fluid trainerlar manyetiklere göre çok sessizdir. Fluid trainerda; yolda sürüyormuş gibi bir hissiyat var. Yani düz bir yol düşün, ister yüksek kadans / yumuşak bir sürüş yap, ister düşük kadans / sert bi sürüş yap trainera bağlı kalmadan bisikletinin vites sistemiyle istediğin sertlikte bir sürüş yapabilirsin. Gidona sabitlenen ayarlanabilen trainer da kullandım, ayrıca bir ayar ile uğraşman hiç pratik olmuyor.
inride 500 tavsiye ederim. elite qubo power fluid trainer bulabilirsen daha başarılı. arka tekeri sabitledikten sonra sürücünün ağırlığına göre lastik ile trainer temas ediyor. inride 500 te silindirin ayar vidası var çok yaklaştırırsan her taraf lastik parçaları olur lastiği yer, az yaklaştırırsan istediğin watta çıkarken patinaj çeker fln.
smart trainera ekstra para vermeye gerek yok.
interaktif trainer ise gerçekten daha eğlenceli.
smart ve interaktif trainerlar farkları ne?
smart trainer sizin ürettiğiniz hız kadans güç verilerinizi zwift ya da başka uygulamalara gönderebilen trainerlardır. zwiftten size bi geri dönüş sağlamaz. siz inride 500 alırsınız yanına ant+ özellikli hız kadans nabız sensörleri alırsınız pc yede ant+ usb stick takarsınız inride 500 smart trainer oluverir)
interaktif trainer ise; zwift uygulamasıyla karşılıklı haberleşebilme özelliği vardır. örneğin; zwiftte dağlık bir parkurda sürüş yapıyorsunuz karşınıza eğimli bir kısım geldi trainer otomatikman sertleşiyor sizde vites küçültüp yokuş çıkıyorsunuz. bunlar olurken siz trainera ekstra bir müdahale fln yapmıyorsunuz her şey otomatik.
interaktif trainerlarda ANT+ FE-C bağlantı protokolünü kullanması gerekir. sadece B+ yazan trainerlar interaktif değil smart tır.
ben zamanında çok araştırmış bunları öğrenmiştim. belki birilerinin işine yarar buraya yazayım.