erman karabaş
Daimi Üye
- Tepki
- 264
- İsim
- haplo
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
sanırım sonuncusunu siz almışsınızBunu aldım: (link)
sanırım sonuncusunu siz almışsınızBunu aldım: (link)
Teşekkürler. Ben aldığımda 14bin idi. Ertesi güne bitmiş.sanırım sonuncusunu siz almışsınızhayırlı olsun
Teşekkürler. Ben aldığımda 14bin idi. Ertesi güne bitmiş.
Bluetooth yada ERG ile ilgili sıkıntı yaşıyor musunuz? Bizim bir arkadaş garminden workout açtıpında sirenç çalışmadı desi çözmeye çalışıyordu.Teşekkürler. Ben aldığımda 14bin idi. Ertesi güne bitmiş.
Bluetooth yada ERG ile ilgili sıkıntı yaşıyor musunuz? Bizim bir arkadaş garminden workout açtıpında sirenç çalışmadı desi çözmeye çalışıyordu.
sanırım sonuncusunu siz almışsınızhayırlı olsun
mağzalarda da kalmamış stoğa girerse bende almayı düşünüyorum
Günaydın,
şimdi tıkladığımda İzmir Gaziemir Optimum AVM Decathlon'da son 1 ürün görünüyor. Uyuyorsa bir bakın isterseniz. Sağıcakla kalınız.
Sıfır alıyorsanız ter önleyici hariç diğer parçalar zaten kutusunun içinde geliyor.Merhaba
Kış aylarında kondisyonu kaybetmemek için dün Elite Direto Xr-T Hometrainer modelini sipariş verdim. Tranier parçalarında, bisiklet tranier ter önleyeci hariç bu ürünüde almalısın dediğiniz bir parça var mı? (Disk fren takozu, qr veya sokma mil aparatları vb.)
Bir sorum daha olcak. Tranierda Shimano/SRAM vites ve 9/10/11/12 rubleler ile uyumlu yazıyor. 10'lu (HG-500 11-34T) ruble ile kullanıcam arada boşluk kalmaması için bir parça kullanmam gerekiyor mu?Sıfır alıyorsanız ter önleyici hariç diğer parçalar zaten kutusunun içinde geliyor.
Merhaba
Kış aylarında kondisyonu kaybetmemek için dün Elite Direto Xr-T Hometrainer modelini sipariş verdim. Tranier parçalarında, bisiklet tranier ter önleyeci hariç bu ürünüde almalısın dediğiniz bir parça var mı? (Disk fren takozu, qr veya sokma mil aparatları vb.)
Bir sorum daha olcak. Tranierda Shimano/SRAM vites ve 9/10/11/12 rubleler ile uyumlu yazıyor. 10'lu (HG-500 11-34T) ruble ile kullanıcam arada boşluk kalmaması için bir parça kullanmam gerekiyor mu?
Ben Sora ruble 9'lu kullanıyorum. Rubleyi satın aldığım bisikletçi kutudan çıkan parçalarla rubleyi trainer'a monte etti.Bir sorum daha olcak. Tranierda Shimano/SRAM vites ve 9/10/11/12 rubleler ile uyumlu yazıyor. 10'lu (HG-500 11-34T) ruble ile kullanıcam arada boşluk kalmaması için bir parça kullanmam gerekiyor mu?
Kutudan çıkıyor diye biliyorum o parça.Bir sorum daha olcak. Tranierda Shimano/SRAM vites ve 9/10/11/12 rubleler ile uyumlu yazıyor. 10'lu (HG-500 11-34T) ruble ile kullanıcam arada boşluk kalmaması için bir parça kullanmam gerekiyor mu?
En güzeli ürünün elime ulaşmasını beklemekKutudan çıkıyor diye biliyorum o parça.
Kutudan Ruble için spacer, sokma mil ve qr için aparatlar, teker yükseltme takozu çıkar. Disk fren takozu çıkmaz. Elinizde yoksa karton vs de sıkıştırsanız olur. Altına mat alın. Ter önleyici dediğiniz , gerilen kumaş parçası ise , çok terleyen biriyseniz boşa para vermeyin, 2 adet havlu alın birini üst boruya sarın diğerini gidonun üstüne koyun terinizi silersiniz. Kullandıktan sonra bisikletin üzerindeki teri silin, tuz oldukça zararlı. Mutlaka bir vantilatör kullanın, ben mi standing fan II aldım, telefondan hızını ayarlamak rahat oluyor. Bisikleti sağa sola fazla zorlamayın ya da bu şekilde bineceksiniz bir rocker plate almanızı/yapmanızı öneririm. Bisikletini zarar görmesin.En güzeli ürünün elime ulaşmasını beklemek
Montaj sırasında belli olcak zaten teşekkürler
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Bir sorum daha olcak.Kutudan Ruble için spacer, sokma mil ve qr için aparatlar, teker yükseltme takozu çıkar. Disk fren takozu çıkmaz. Elinizde yoksa karton vs de sıkıştırsanız olur. Altına mat alın. Ter önleyici dediğiniz , gerilen kumaş parçası ise , çok terleyen biriyseniz boşa para vermeyin, 2 adet havlu alın birini üst boruya sarın diğerini gidonun üstüne koyun terinizi silersiniz. Kullandıktan sonra bisikletin üzerindeki teri silin, tuz oldukça zararlı. Mutlaka bir vantilatör kullanın, ben mi standing fan II aldım, telefondan hızını ayarlamak rahat oluyor. Bisikleti sağa sola fazla zorlamayın ya da bu şekilde bineceksiniz bir rocker plate almanızı/yapmanızı öneririm. Bisikletini zarar görmesin.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Bir sorum daha olcak.
Elimde 2 tane bisiklet var, Carraro G2 (Alüminyum-Disk-Qr Mandal) - Giant Defy (Karbon-Disk-Sokma Mil) ikiside 10'lu sistem ruble dişli oranları aynı hangisi ile tranierda antreman yapmak mantıklı olur?
Günaydın,il
şimdi tıkladığımda İzmir Gaziemir Optimum AVM Decathlon'da son 1 ürün görünüyor. Uyuyorsa bir bakın isterseniz. Sağıcakla kalınız.
Merhaba,mağzayla bugun görüştüm bulunduğum ildeki decatlona getirtebileceğimi sölediler öncelikle mağzanın talepte bulunması gerekiyormuş gidip bi konuşcam bakalım...size sormak istediğim trainer ile ilgili tecrübeleniz ya bunu alacağım yada elite suito ve benim van rysel rc500 9lu sora set 11-32 ruble var trainera 10lu ruble takabilir miyim acaba