egee17
Üye
- Tepki
- 21
- İsim
- Egemen
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Kış geliyor ve ben çocuk dolayısıyla artık açık alan sürüşleri yapamayacağım. Bisiklette de yeni olduğum için trainerı da yeni duydum. Şimdi araştırmaya başladım ama nelere dikkat etmem gerektiğini bilemiyorum. İkinci el alıp daha iyi bir şey almak isterim, zwift olması da keyifli olacak gibi, onun dışında da eğim problemim var onu bu antrenmanlarla çözmek isterim. Ne önerirsiniz, nelere dikkat edeyim?
Desteğiniz için teşekkürler 🙏
Kış geliyor ve ben çocuk dolayısıyla artık açık alan sürüşleri yapamayacağım. Bisiklette de yeni olduğum için trainerı da yeni duydum. Şimdi araştırmaya başladım ama nelere dikkat etmem gerektiğini bilemiyorum. İkinci el alıp daha iyi bir şey almak isterim, zwift olması da keyifli olacak gibi, onun dışında da eğim problemim var onu bu antrenmanlarla çözmek isterim. Ne önerirsiniz, nelere dikkat edeyim?
Biraz bütçe meselesi.
Eğim simülasyonu ve zwift vb uygulamaları kullanmak istediğiniz trainerlar ciddi rakamlara satılıyor.
Benim trainerdan. Memnunum, tavsiye ederim.Onu fark ettim bütçeyi baya genişletmem gerekiyor 😅 Yaklaşık 10.000 liraya elit suito home trainer buldum. Bu çok mu üst modeldir? Daha uygun olanı işimi görür mü? Ekstra bir ihtiyacım var mıdır? Bu kısımlarda tıkanıyorum.
Elitenin üst modellerinden, aldığınızda ihtiyacımız olan tek şey ekstra bir ruble. Ayrıca bağlantının daha sağlıklı olması açısından usb ant+ ihtiyacı duyabilirsiniz. Bluetooth bağlantısıda oluyor ama cihazınıza trainer dışında başka Bluetooth bağlantıları yapınca kopmalar yaşayabiliyor. Kısacası aldığınızda bozulmadığı sürece bu trainer sizi senelerce idare eder.Onu fark ettim bütçeyi baya genişletmem gerekiyor 😅 Yaklaşık 10.000 liraya elit suito home trainer buldum. Bu çok mu üst modeldir? Daha uygun olanı işimi görür mü? Ekstra bir ihtiyacım var mıdır? Bu kısımlarda tıkanıyorum.
Geçen off season full suito kullandım. Bir problem yaşamadım. O para eder mi? Bence eder.Suitiya 9000 TL verilir mi? Bende de eski tarz trainer var ancak belli bir süreden sonra sıkıcı gelmeye başlıyor Suito hem dahili powermetre ile geliyor ancak baya sorunlu bir trainer diyenler var ancak marka değişimde sıkıntı çıkarmaz bana kalırsa , bu modeli uzun süre kullanan varsa almaya değer mi?
bence ederi, ne alacağınıza ve ne beklediğinize bakarak değerlendirmeniz gerekiyor. Adil için değiyor çünkü hakkını veriyor.Suitiya 9000 TL verilir mi? Bende de eski tarz trainer var ancak belli bir süreden sonra sıkıcı gelmeye başlıyor Suito hem dahili powermetre ile geliyor ancak baya sorunlu bir trainer diyenler var ancak marka değişimde sıkıntı çıkarmaz bana kalırsa , bu modeli uzun süre kullanan varsa almaya değer mi?
Cep telefonuna uygulamasını indirip kalibrasyon yaptın mı? Birde kısa bir video atarsan bizde nasıl bir durum görelim. Aynı trainer dan bende de var.Cumartesi günü Elite Suito-T model trainer aldım. Ruble montajı sonrası ilk kez bugün deneme fırsatı bulabildim. Ama maalesef kullanamadım çünkü kasnaktan ciddi derecede ses geliyordu. Pedal çevirmeden kasnağı elle çevirirken bile rahatsızlık veren bir ses. Ürün sıfır ve kutusu hiç açılmamış olarak geldi. Konuyla ilgili doğrudan ithalatçı ile mi görüşmek gerekir?(link)
Herhangi bir kanal yok diyor.Telefona uygulamayı yükledim. Ama bağlanmaya çalışırken Suito bağlantıya izin vermedi diyor. Kısa video çektim fakat istem mp4 formatını kabul etmiyor. Sondaki discord bağlantısına girebilirseniz izleyebilirsiniz.