Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trans Continental Tcr 9

Bizim Karaoğlan 37.liğini koruyor. Bosna Hersek'te, CP2'ye az bir yolu kalmış. 3 gün 22 saat hareket ederek toplam 2053 km.yol kat etmiş. 1 gün 13 saat dinlenme süresi.
Yarışı hala birinci götüren Robin Gemperle Makedonya'da ilerliyor. 2624. km'yi 4 gün 12 saatlik çabayla bitirmiş. Dinlenme süresi 23 saat :)
Robini gölgesi gibi takip eden Abdullah Zeynep henüz ikinciliğini koruyor. 2790. km.de 4 gün 20 saatlik eforu var. Toplam dinlenme süresi ise 15 saat :krktm: Günde aşağı yukarı 3 saatlik bir dinlenme ile sürekli pedallıyor, müthiş değerler.

Scudo
Meşhur ultracılardan (link) çekilmiş yarıştan. Sebebi nedir bilmiyorum, sağlam çocuktur o da.

(link)

Meşhur ultracılardan (link) çekilmiş yarıştan. Sebebi nedir bilmiyorum, sağlam çocuktur o da.

(link)
Dizi kötü görünüyor, ondan olabilir.

Ahmet arada sesli mesaj atıyor yolda giderken, diyor ki: Bu işe daha çok para lazım, ben çadır, tulum, mont vs. rakiplerden 10 kg fazla taşıyorum (22 kg civarındaymış onun toplam bisiklet + eşyalar), onlar 10 kg daha hafif, otelde kalıp restoranlarda yemek yiyor.

Ahmet arada sesli mesaj atıyor yolda giderken, diyor ki: Bu işe daha çok para lazım, ben çadır, tulum, mont vs. rakiplerden 10 kg fazla taşıyorum (22 kg civarındaymış onun toplam bisiklet + eşyalar), onlar 10 kg daha hafif, otelde kalıp restoranlarda yemek yiyor.

Muhtemelen ondan abi. Yorumlarda birisi starta yakın ağır bir kazadan bahsetmiş, duymamıştım. O yaralanmaya rağmen bu kadar yolu ancak Ömer gibi deliler gider zaten.

Evet yaa paranın gözü körolsun adamların tuzu kuru tabi. Garibanın yüzü gülür mü? :) Gerçekten Ahmet'in öyle imkanları olsa çok daha farklı ilerlerdi senaryo.

Muhtemelen ondan abi. Yorumlarda birisi starta yakın ağır bir kazadan bahsetmiş, duymamıştım. O yaralanmaya rağmen bu kadar yolu ancak Ömer gibi deliler gider zaten.

Evet yaa paranın gözü körolsun adamların tuzu kuru tabi. Garibanın yüzü gülür mü? :) Gerçekten Ahmet'in öyle imkanları olsa çok daha farklı ilerlerdi senaryo.
Tecrube etmeden bilemiyorsun tabi 10kg fazla agirlik 4000kmde cok buyuk bir handikap ahmet icin. Ahmet gercekten zoru basariyor. Kazasiz belasiz bitirir insallah.

2023 yılında çok sevdiğim Mümtaz Abimle Transcontinal'e katılacaktık.Yıllar öncesinden planını kurmuştuk.Gerçekten çok istiyordum
100.000 dolardan fazla parayı 6 ay içinde kaybedince hayallerimiz, planlarımız suya düştü. Arayıp Mümtaz Abime diyemedim bile. Bu yazıyı okuyorsan affet kardeşini.İnan çok ama çok üzgünüm. Derdim yarış bile değildi, değerli Mümtaz Abimle her daim anlatacağım inanılmaz bir anıya sahip olmaktı

Firmalar neden sponsor olmuyor ki, nerede fenomen gibi boş adam var onlara para akıyor sponsorluklar sponsorluklar, böyle gerçekten ihtiyacı olanlara sponsor olsalar

Firmalar neden sponsor olmuyor ki, nerede fenomen gibi boş adam var onlara para akıyor sponsorluklar sponsorluklar, böyle gerçekten ihtiyacı olanlara sponsor olsalar
Firmalar sizin de bildiğiniz üzere kârlarını arttıracak projelere sponsor oluyorlar. O boş beleş içerik üreten fenomenlerin binlerce takipçisi var maalesef ancak bu tür organizasyonları sadece bizler takip ediyoruz

Firmalar sizin de bildiğiniz üzere kârlarını arttıracak projelere sponsor oluyorlar. O boş beleş içerik üreten fenomenlerin binlerce takipçisi var maalesef ancak bu tür organizasyonları sadece bizler takip ediyoruz
dediğinizde haklısınız ama bazen de sosyal sorumluk olarak sponsor oluyor firmalar, mesela çok izlenmeyen bir tiyatroya sponsor olmak gibi veya eskrim gibi bir dalda bir sporcuyu desteklemek gibi, tabi bu daha çok batıda oluyor işte. Sponsorluktan bir geri dönüşün beklenmediği ama yapıldığı için firmanın kurumsal olarak takdir gördüğü şekilde de olabilir. Geniş de düşününce bu tarz destekler de vergiden düşülüyor vakıflarda, devlet bu şeklde çeşitliliği destekliyor. Tabi son 20yılda bu iş daha çok benim görüşümdeki adamı desteklerime dönüştüğü için saçma bir hal aldı, bir de yandaşa para aktarma mekanizmasına dönüşen konulara evrildiğ; mesela Bilal modeli okçuluk.

Aslında sponsoru var ama yetmemiş :)

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
TTUBR 'ye hazırlanırken günlük 100 er kmlik antrenman yapıyordum. Ayıptır söylemesi antrenman sonunda da döner köfte vb alıp bunları götürüyordum. Dönerciyle muhabbetim artmıştı, beni de severlerdi sağolsunlar. Bu sponsorluk işlerini onlarla da konuşmuştum. Sağolsunlar, bana herkese verdiklerinden daha çok biber veriyorlardı. :cool:
@Can Çelik @Cemal Ç. @makaram kıskandınız de mi

Mike Hall'ın TCR kuruluş fesefesinde zorlukları sonuna kadar yaşamak vardı. dağda, taşta, banklarda uyumak gibi. eğer yarış otelde yatıp en iyi şeylerle beslenmeye evrilmişse yarış ruhunu kaybetmiş demektir. zaten sponsor bulamama bahaneleri de yarışın felsefesini kaybettiğini gösterir.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Mike Hall'ın TCR kuruluş fesefesinde zorlukları sonuna kadar yaşamak vardı. dağda, taşta, banklarda uyumak gibi. eğer yarış otelde yatıp en iyi şeylerle beslenmeye evrilmişse yarış ruhunu kaybetmiş demektir. zaten sponsor bulamama bahaneleri de yarışın felsefesini kaybettiğini gösterir.
4000 km ve 40000+ mt tırmanıştan bahsediyoruz. Günde ortalama 350 kilometre süren insanlar birkaç saatlik uykusunu bankta yatarak geçirirse sonuçta ne hale gelirler düşündünüz mü? İnsan vücudu böylesine zorlu bir strese maruz kaldığında mutlaka kaliteli besinlerle desteklenmesi gerekiyor. Eğer en kaliteli besinlerle beslenmezlerse ya yarışı bitiremez ya da ciddi kalıcı hasarlara sahip olurlar. Kurallara tam hakim değilim ama kurallar çerçevesinde olabildiğince rahat uyumaları ve kaliteli beslenmeleri bence yarışın ruhuna aykırı değil, bir gerekliliktir.

• Beğen
Tepkiler: Aytaç DİREK
1. yarın gelir finişe, denk gelirsem Beykoz'dan deryarıma alırım :D

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Gazoz kapakları geldi mi Çanakkale'ye :ssrtcbya:Ne çabuk geldiler, bunlar insan değil ellaham
Gazoz deyince canım da Zafer Gazoz çekti. @MakRo

• Beğen
Tepkiler: Ride Alone
1. yarın gelir finişe, denk gelirsem Beykoz'dan deryarıma alırım :D
İrfan abi bu Şile’den Kadıköy’e giden güzergahı geçmek zorundalar sanırım değil mi?

AE1150B1-29CB-4990-BBCE-A8C9093849CA.png

İrfan abi bu Şile’den Kadıköy’e giden güzergahı geçmek zorundalar sanırım değil mi?
TCR yönetimi bizim Türklere sormuş. Sizin için en kutsal bisiklet güzergahı neresi diye. Bizimkiler de demişki Şile'ye gitmek orada kaşarlı balık yemek, her bisikletli mutlaka gider, bir çeşit bisikletçi hacısı olur. Yarışçı lar tüm ritüelleri tamamlasın tabi ki de demişler.

Geri