Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trans Continental Tcr 9

Scudo
Robin akıllıca Keşan dan Çanakkale yönüne dönüp CP'ye attı kendini, dinleniyor. Abdullah niyeyse taa Malkara ya kadar gitti, ileriden Evreşe yollarından geldi CP istikametine. Haybeye bayaa kilometre yazdı kendine, vakit kaybetti. Bu saatten sonra Robin vermez birinciliği.

Mike Hall'ın TCR kuruluş fesefesinde zorlukları sonuna kadar yaşamak vardı. dağda, taşta, banklarda uyumak gibi. eğer yarış otelde yatıp en iyi şeylerle beslenmeye evrilmişse yarış ruhunu kaybetmiş demektir. zaten sponsor bulamama bahaneleri de yarışın felsefesini kaybettiğini gösterir.
Bu ilk başta fantezi olsun diye yapilan bi yaristi. eskiden 250 km surmek saygin biseydi şimdi herkes 400 400 basiyor

Robin akıllıca Keşan dan Çanakkale yönüne dönüp CP'ye attı kendini, dinleniyor. Abdullah niyeyse taa Malkara ya kadar gitti, ileriden Evreşe yollarından geldi CP istikametine. Haybeye bayaa kilometre yazdı kendine, vakit kaybetti. Bu saatten sonra Robin vermez birinciliği.

Günlük ortalama km'de Abdullah daha iyi, hep uzun yoldan gittiği için :)

Günlük ortalama km'de Abdullah daha iyi, hep uzun yoldan gittiği için :)
Bu Abdullah, bizim TTUBR'deki Abdullah Karagöl mü? @Abdülkadir Ergin

Bu Abdullah, bizim TTUBR'deki Abdullah Karagöl mü? @Abdülkadir Ergin
Yok yav bizde o seviyede ultracı yok henüz. Bu dünyadaki nadir kırıklardan. Avustralya'da yaşıyor ama Ürdün asıllı mı neydi aslen. Vegan bir kardeşimiz, lakin hayvansı bir gücü var. Abdullah Zeinab diye araştırabilirsin. Absürd eforları vardır.

Yok yav bizde o seviyede ultracı yok henüz. Bu dünyadaki nadir kırıklardan. Avustralya'da yaşıyor ama Ürdün asıllı mı neydi aslen. Vegan bir kardeşimiz, lakin hayvansı bir gücü var. Abdullah Zeinab diye araştırabilirsin. Absürd eforları vardır.
Eğer vegansa bu performansı gösteremez. Ama hakiki vegansa senden benden çok et götürüyordur zaten kuytuda, o yüzden bu performans normal 😝

2023 yılında çok sevdiğim Mümtaz Abimle Transcontinal'e katılacaktık.Yıllar öncesinden planını kurmuştuk.Gerçekten çok istiyordum
100.000 dolardan fazla parayı 6 ay içinde kaybedince hayallerimiz, planlarımız suya düştü. Arayıp Mümtaz Abime diyemedim bile. Bu yazıyı okuyorsan affet kardeşini.İnan çok ama çok üzgünüm. Derdim yarış bile değildi, değerli Mümtaz Abimle her daim anlatacağım inanılmaz bir anıya sahip olmaktı
Hiç bir zaman aklımdan bile geçirmedim, tam tersine senin finansman olarak zorda olduğunu tahmin ettim. Affedecek bir şey yok güzel kardeşim sen her zaman kalbimdesin... 😍😍😍

Robin (2) Bursa'ya geldi bile. Abdullah (21) yolları gereksiz uzatmanın cezasını çekiyor garibim. Sırasını Cristoph'a (1) kaptırdı. Toparlayamazsa 3.'lüğe düşmüş durumda. Ahmet Karaoğlan'ım da 58.sırada mücadeleye devam. Kosova'ya geçmek üzere. Allah yardımcısı olsun kaç gündür yollarda. :)

Ekran görüntüsü 2024-07-29 142739.png

Çok gereksiz mıcırlı dolambaçlı köy yollarına giriyorlar. Rotaları komoot'a çizdiriyorlar herhal. :ssrtcbya:
2 numaralı Robin o köy yollarından çıkana kadar epey zaman kaybeder.

• Beğen
Tepkiler: Ride Alone
abi otoyol yasak , onun dışında alternatif var mı?

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Özcan
herhangi bir araç kullanma, vb kural ihlallerini nasıl tespit ediyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Çok gereksiz mıcırlı dolambaçlı köy yollarına giriyorlar. Rotaları komoot'a çizdiriyorlar herhal. :ssrtcbya:
2 numaralı Robin o köy yollarından çıkana kadar epey zaman kaybeder.
o bölgede siz nasıl bir güzergah tercih ederdiniz haritadan bakıldığında sporcular çok da mantıksız gitmiyor gibi görünüyor

o bölgede siz nasıl bir güzergah tercih ederdiniz haritadan bakıldığında sporcular çok da mantıksız gitmiyor gibi görünüyor
Sürekli sürüş yaptığım için o köy yollarına hakimim. Ben olsam Biga'dan direk D200'e çıkar, Bursa merkezden de D575 ile Yalova'ya ana yoldan sürerdim. Tali yollardan üçte bir hızla gidene özel bir ödül olmasa gerek. 🤔

Yalova'dan Şile'ye olan yollara ise @srdrmrs çok hakim. Ondan bir rota önerisi isteyip yarışçılarınkini karşılaştırabiliriz.

@SerdarCYCoo2Bursa en öndeki Robin, Yörükyenicesi'ne varmak üzere. Müsaitsen adamı yolda yakalayıp bir süre eşlik edebilirsin. Nasılsa senin her akşamki antrenman bölgen?

Abdullah (21) çok yordu kendini, dün epey uzun dinlendi

herhangi bir araç kullanma, vb kural ihlallerini nasıl tespit ediyorlar.

Hız kontrolü, rota kontrolü, ana yollara çıkmaları yasak

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Sinan Kargı da patlak lastiklerle uğraşıyor, takip ettiğim biriydi. 10-15 kere falan lastik patlattı galiba 🤦🏼‍♂️

• İnanılmaz
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Birinci nasipse yarin sabah kadikoye sabah 6- gibi giris yapar bence. suan onunde 200 km var. Sabah kadikoye gitmeyi dusunuyorum.o heyecan farkli bisey bence

Sinan Kargı da patlak lastiklerle uğraşıyor, takip ettiğim biriydi. 10-15 kere falan lastik patlattı galiba 🤦🏼‍♂️
Ben de Ahmet K. ve Sinan Kargı'yı takip ediyorum. Sinan K. Bosna'da gravel rotaya girdi ve ön lastiği yardı. Bahsettiğin gibi ciddi sayıda patlakla uğraştı ve bugün bolca yama aldığını paylaşmış. Bu bir yarıştan öteye bir savaş. İnanılmaz bir savaş. Takip ettikçe hayrete düşüyorum. Sıralama önemsiz, bitirebilen benim gözümde çok çok başarılıdır. Katılmaya cesaret etmek bile büyük iş.

Otoyollar haricinde yasak yollar da var. Tehlikeli yollari yasaklayip olasi kazalari azaltmaya calisiyorlar. Koyduklari zorunlu parkurlar da sporculari guvenli yollara zorlamak icin.
Bu yasak yollarin haritasini merak ertim ama bulamadim, sanirsam email ile kayit olan sporculara yolladilar. Ben de rota yapan bir elemanin videosunda gordum. Turkiye o yasaklanan yollar ve bitise gelen son parkur sayesinde mumkun oldu. Yoksa direk edirne-istanbul deseler millet telef olacak.

Geri