Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trek Kullanıcıları Kulübü

Merhaba, 7 temmuz İzmir Güzelbahçe sürüşüm sonrası gopro kayıtları, strava ve relive'i birleştirerek bir video hazırladım, izler ve beğendiyseniz beğen :harika: tuşuna basarsanız sevinirim, kanalıma abone olamyaı unutmayın 😆😅
saygılar
(link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: FLoqi
Scudo
Trek Türkiye'den Sami bey ile görüştüm. Faturası varsa yardımcı oluruz dedi.6 yıl geçmiş faturayı bulamadım.Ama
banka ekstresi olursa sisteme gireriz en azından dedi.Onları yolladık bakalım. Trek bisikletlerinizi kayıt ettirmeyi unutmayın bu arada !
Sisteme yapılan kayıtlar değerlendirmeye alınıyormuş.Gelişmeleri bildireceğim arkadaşlar.Saygılar.

Merhabalar, ufak bir maruzatım var. Başlık açma yetkim olmadığı için (ve zaten başlık açmaya değeceğini de düşünmediğim için) buraya sormaya karar verdim. Emonda SL 5 karbon bisikletim var. Suluk için olan yerlerden birini katlanabilir kilit kılıfı için kullanmıştım. Dün bisikleti sökerken kılıfı çıkardım ve kılıfı takmadan, vidaları takmak istedim. Ancak vidalardan biri daha yarısında ilerlememeye başlıyor. 4 vidadan 3ünde bu sorun yok ancak biri asla gitmiyor. Çok da zorlamak istemiyorum karbon kadroya zarar vermemek için. Böyle bir durum başına gelmiş ve çözmüş biri var mıdır? Tek denediğim şey vidaya WD40 sıkmak oldu ancak o da fayda etmedi.

Böyle ufak bir sorun için yanlış bir konuyu rahatsız ediyorsam, kusura bakmayın 🙏🏼

Merhabalar, ufak bir maruzatım var. Başlık açma yetkim olmadığı için (ve zaten başlık açmaya değeceğini de düşünmediğim için) buraya sormaya karar verdim. Emonda SL 5 karbon bisikletim var. Suluk için olan yerlerden birini katlanabilir kilit kılıfı için kullanmıştım. Dün bisikleti sökerken kılıfı çıkardım ve kılıfı takmadan, vidaları takmak istedim. Ancak vidalardan biri daha yarısında ilerlememeye başlıyor. 4 vidadan 3ünde bu sorun yok ancak biri asla gitmiyor. Çok da zorlamak istemiyorum karbon kadroya zarar vermemek için. Böyle bir durum başına gelmiş ve çözmüş biri var mıdır? Tek denediğim şey vidaya WD40 sıkmak oldu ancak o da fayda etmedi.

Böyle ufak bir sorun için yanlış bir konuyu rahatsız ediyorsam, kusura bakmayın 🙏🏼
deliğin ve vidanın fotoğrafını atar mısınız?

sanki vidanın ucunda ya da yuvada conta ya da bul var gibi geldi bana, benimkini yarın açıp fotoğrafını çekeyim

sanki vidanın ucunda ya da yuvada conta ya da bul var gibi geldi bana, benimkini yarın açıp fotoğrafını çekeyim

Vidanın ucu aslında siyahtı, ben biraz zorlayınca boyası kalktı ve griye döndü diye düşünüyorum.

İlk defa takıyorsanız muhtemelen dişlerde boya artığı kalmıştır, bende yalama eder miyim diye korkmuştum ama biraz daha zorlayınca rahat dönmüştü

İlk defa değil de ikinci defa takıyorum. Biraz daha zorlamak istemiyorum karbon kadroya zarar vermekten korktuğum için.

Not: Başka bir vidayı aynı yuvaya takmaya denedim ve sorunun yuvada olduğunu fark ettim. Başka vida da girmedi fakat girmeyen vida başka yuvaya rahatlıkla girdi.

Vidanın ucu aslında siyahtı, ben biraz zorlayınca boyası kalktı ve griye döndü diye düşünüyorum.

İlk defa değil de ikinci defa takıyorum. Biraz daha zorlamak istemiyorum karbon kadroya zarar vermekten korktuğum için.

Not: Başka bir vidayı aynı yuvaya takmaya denedim ve sorunun yuvada olduğunu fark ettim. Başka vida da girmedi fakat girmeyen vida başka yuvaya rahatlıkla girdi.
Servise uğrayın isterseniz, en kötü ihtimalle deliği klavuzla düzeltebilirler, belki bir şekilde yan diş kapıp sıyırmış olabilir

Trek DS 8.5 modelini kullanıyorum. Yol bisikletine geçmek için elden çıkarmaya karar vermiştim fakat bundan vazgeçtim. Bir süre daha bununla devam...

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Arkadaşlar trek marka yol bisikleti almak istiyorum almak istediğim bisikleti aşağıda özellikleriyle belirttim. Belirtmiş olduğum bisiklet 0 olup 2017 modeldir. Bu bisikleti almak için ne kadar ödeme yapıp alsam iyidir

Dosyalar

• 4095BAE8-BA74-4095-AD24-2A24D0797829.png
    4095BAE8-BA74-4095-AD24-2A24D0797829.png
    128,2 KB · Okunma: 132
  • 92EEA224-C949-42EA-A2C9-C4A9987FEACF.jpeg
    92EEA224-C949-42EA-A2C9-C4A9987FEACF.jpeg
    111,1 KB · Okunma: 124
  • F2F5A4A8-E365-4922-91CE-DE62692750F7.jpeg
    F2F5A4A8-E365-4922-91CE-DE62692750F7.jpeg
    182,2 KB · Okunma: 99
Arkadaşlar trek marka yol bisikleti almak istiyorum almak istediğim bisikleti aşağıda özellikleriyle belirttim. Belirtmiş olduğum bisiklet 0 olup 2017 modeldir. Bu bisikleti almak için ne kadar ödeme yapıp alsam iyidir
Hocam maddi durumunuzu bilemiyorum ama bence ciddi yarışlara falan katılım yapmıyorsanız çok gereksiz olduğunu düşünüyorum bu bisikletin ve fiyatının. Trek'in 105 li karbon modellerine bakabilirsiniz tahminimce sizi fazlasıyla tatmin edecektir.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Bak burda %51 indirimli illa bu modeli alacam diyorsan.. :) Ama sadece 58 kadro kalmış ellerinde.

(link)

Bak burda %51 indirimli illa bu modeli alacam diyorsan.. :) Ama sadece 58 kadro kalmış
Bu bisikleti Türkiye’ye getirtmek için herhangi bir vergi vs ödemesi çıkmazmı?

Bu bisikleti Türkiye’ye getirtmek için herhangi bir vergi vs ödemesi çıkmazmı?
Kendin gidip alır yada bir tanıdığına aldırıp yanında getirtir isen herhangi bir vergi ödemezsin. Kargo ile gelirse 1500 euro üzeri ticariye gideceğinden bayağı vergi çıkacağı gibi çokta uğraştırır.

Geri