mcanerg
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.975
- İsim
- Caner G
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
deliğin ve vidanın fotoğrafını atar mısınız?Merhabalar, ufak bir maruzatım var. Başlık açma yetkim olmadığı için (ve zaten başlık açmaya değeceğini de düşünmediğim için) buraya sormaya karar verdim. Emonda SL 5 karbon bisikletim var. Suluk için olan yerlerden birini katlanabilir kilit kılıfı için kullanmıştım. Dün bisikleti sökerken kılıfı çıkardım ve kılıfı takmadan, vidaları takmak istedim. Ancak vidalardan biri daha yarısında ilerlememeye başlıyor. 4 vidadan 3ünde bu sorun yok ancak biri asla gitmiyor. Çok da zorlamak istemiyorum karbon kadroya zarar vermemek için. Böyle bir durum başına gelmiş ve çözmüş biri var mıdır? Tek denediğim şey vidaya WD40 sıkmak oldu ancak o da fayda etmedi.
Böyle ufak bir sorun için yanlış bir konuyu rahatsız ediyorsam, kusura bakmayın 🙏🏼
deliğin ve vidanın fotoğrafını atar mısınız?
İlk defa takıyorsanız muhtemelen dişlerde boya artığı kalmıştır, bende yalama eder miyim diye korkmuştum ama biraz daha zorlayınca rahat dönmüştü234327 dosyayı görüntüle 234328 dosyayı görüntüle 234329 dosyayı görüntüle
3. resimde görüldüğü gibi, daha fazla ilerlemiyor vida.
sanki vidanın ucunda ya da yuvada conta ya da bul var gibi geldi bana, benimkini yarın açıp fotoğrafını çekeyim
İlk defa takıyorsanız muhtemelen dişlerde boya artığı kalmıştır, bende yalama eder miyim diye korkmuştum ama biraz daha zorlayınca rahat dönmüştü
Servise uğrayın isterseniz, en kötü ihtimalle deliği klavuzla düzeltebilirler, belki bir şekilde yan diş kapıp sıyırmış olabilirVidanın ucu aslında siyahtı, ben biraz zorlayınca boyası kalktı ve griye döndü diye düşünüyorum.
İlk defa değil de ikinci defa takıyorum. Biraz daha zorlamak istemiyorum karbon kadroya zarar vermekten korktuğum için.
Not: Başka bir vidayı aynı yuvaya takmaya denedim ve sorunun yuvada olduğunu fark ettim. Başka vida da girmedi fakat girmeyen vida başka yuvaya rahatlıkla girdi.
Hocam maddi durumunuzu bilemiyorum ama bence ciddi yarışlara falan katılım yapmıyorsanız çok gereksiz olduğunu düşünüyorum bu bisikletin ve fiyatının. Trek'in 105 li karbon modellerine bakabilirsiniz tahminimce sizi fazlasıyla tatmin edecektir.Arkadaşlar trek marka yol bisikleti almak istiyorum almak istediğim bisikleti aşağıda özellikleriyle belirttim. Belirtmiş olduğum bisiklet 0 olup 2017 modeldir. Bu bisikleti almak için ne kadar ödeme yapıp alsam iyidir
Bak burda %51 indirimli illa bu modeli alacam diyorsan.. Ama sadece 58 kadro kalmış ellerinde.Arkadaşlar trek marka yol bisikleti almak istiyorum almak istediğim bisikleti aşağıda özellikleriyle belirttim. Belirtmiş olduğum bisiklet 0 olup 2017 modeldir. Bu bisikleti almak için ne kadar ödeme yapıp alsam iyidir
Bu bisikleti Türkiye’ye getirtmek için herhangi bir vergi vs ödemesi çıkmazmı?Bak burda %51 indirimli illa bu modeli alacam diyorsan.. Ama sadece 58 kadro kalmış
Kendin gidip alır yada bir tanıdığına aldırıp yanında getirtir isen herhangi bir vergi ödemezsin. Kargo ile gelirse 1500 euro üzeri ticariye gideceğinden bayağı vergi çıkacağı gibi çokta uğraştırır.Bu bisikleti Türkiye’ye getirtmek için herhangi bir vergi vs ödemesi çıkmazmı?
Bu bisikleti Türkiye’ye getirtmek için herhangi bir vergi vs ödemesi çıkmazmı?
trde ki bisiklet fiyatından daha düşük olacaksa neden olmassın)Ben getireyim size ücreti karşılığında 😂
Haftasonu cerveloyu görebilirsiniz hatırlatıyım tekrardantrde ki bisiklet fiyatından daha düşük olacaksa neden olmassın)