@TrEddieMercury Öncelikle güle güle harcayın paranızı. Siz Almanya da olduğunuz için aslında çok fazla öneride bulunabilirmiyim bilmiyorum. Ben geçen günlerde Wiggle dan Prime Doyenne Aero gidon aldım. Benim çok hoşuma gitti. Bendeki model alüminyum siz karbon olan modeli alabilirsiniz. Tamamen entegre boğazla gelen gidonlar aero bisikletlere daha çok yakışsada bu sizin kişisel zevkiniz. Eğer ucuz yollu birşeyler olsun derseniz yine Prime ın 38 mm lik V frenli karbon jantları var burada övenler çok o jantları.
Kadronun desteklemesi gerekiyor, büyük ihtimalle desteklemiyorÇok teşekkür ederim cevabınız için. Prime'ın 50mm jantlarını gördüm şimdi, birçok yerde de iyi yorum almış. Onu takibe alıp bir indirim bekleyebilirim.
Peki gidon konusunda, boğaz ve gidona yapacağım bir güncellemeyle, Emonda'nın 2021 modellerinde olduğu gibi kabloların tamamen kaybolacağı bir görünüme ulaşabilir miyim sizce? Şu resimdeki gibi:
243834 dosyayı görüntüle
@TrEddieMercury
Jant konusunda önce tubeless mi clincher mı, ve hangi profil yüksekliği konusuna karar vermenizi tavsiye ederim.
Kabloların kadroya nereden girip çıkacağını, farklı bir gidon kullanarak değiştiremezsiniz. Dolayısıyla kadroyu değiştirmediniz sürece arka fren kablosu üst boruya vites kabloları da alt boruya girecek, ön fren kablosu da tamamen dışarda olacak.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Prime'ın 50mm jantlarını gördüm şimdi, birçok yerde de iyi yorum almış. Onu takibe alıp bir indirim bekleyebilirim.
Peki gidon konusunda, boğaz ve gidona yapacağım bir güncellemeyle, Emonda'nın 2021 modellerinde olduğu gibi kabloların tamamen kaybolacağı bir görünüme ulaşabilir miyim sizce? Şu resimdeki gibi:
243834 dosyayı görüntüle
Evet tahminim bu yöndeydi ama acaba bilmediğim bir durum var mı diye teyit etmiş oldum teşekkürler. Jant konusunda da, Clincher ve Tubeless aynı jantta olabiliyor. Kesinlikle Tubular istemediğimi biliyorum, vintage Peugeot bisikletimde çok çektim tubular jant setinden. Şimdilik iki opsiyon şunlar gibi:
(link)
(link)
Ya da daha da uçup aynı markanın 85mm derinliğindeki jant çerçevesini alıp, güzel sessiz bir göbekle burada birine yaptırmak.
Demesi bile hoş ama Trex sizin kadar yüksek bir bisikletim olmasada markasını taşımak bana zevk veriyor .dDikkat çeksin diye mi trex yazdın 🤩🤣🤩🤣
Ama 2008 kadroya karbon sele 105 set mavic jant koymuşsun diye çevremdekiler alay ettiler.Bence binmeye devam edin yükseltmeyin yeterince yüksek zaten boya işine hiç girmeyin çok güzel bir bisiklet tablo gibi otur izle
Çok teşekkür ederim hocam bu yorum çok bakış açımı değiştirdi.. (Dönem özelliklerini yansıttığı için hiç dokunma.)Bu temizlikte bir bisiklet kolay kolay ele geçmez. Olsa olsa Murat çömez in koleksiyonunda bulunabilir. Dönem özelliklerini yansıttığı için hiç dokunma.
Bence binmeye devam edin yükseltmeyin yeterince yüksek zaten boya işine hiç girmeyin çok güzel bir bisiklet tablo gibi otur izle
Ustalar söylenmesi gerekeni söylemişler. Ellerine sağlık.Bu temizlikte bir bisiklet kolay kolay ele geçmez. Olsa olsa Murat çömez in koleksiyonunda bulunabilir. Dönem özelliklerini yansıttığı için hiç dokunma.
Çok teşekkür ederim hocam yorumunuz için.. Sanırım bugün en doğru yaptığım şey sizlerin görüşlerinize başvurmak oldu ve düşüncelerimde çok farklılık oldu bakış açım değişti.Ustalar söylenmesi gerekeni söylemişler. Ellerine sağlık.
2000 model sağlam bir kadroya en üst sistemi de takabilirsiniz. Bisikletiniz harika gözüküyor. Güle güle kullanın . Boya ve civa işinden uzak durun.
Bana laf düşmez teşekkür ederim benden kat be kat ustalar var ben sadece fikir sunabilirimUstalar söylenmesi gerekeni söylemişler. Ellerine sağlık.
2000 model sağlam bir kadroya en üst sistemi de takabilirsiniz. Bisikletiniz harika gözüküyor. Güle güle kullanın . Boya ve civa işinden uzak durun.