TeamO2.cc
TeamO2.cc
- Tepki
- 11.398
- İsim
- TeamO2.cc----Strava----
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Cevabınız için teşekkürler@anılbaran trek bence alına bilir
Artıları
Hafif
Bence jant olarakta iyidir
Karbon maşa
Ve iyi bir kadro
Eksiler
Vites sistemi(carraro daki aktarıcıları buraya getirerek bu sorunu çöze bilirsin)
Fiyat(Trekin fiyatları işte)
Bana pek ağır gelmedi aslında bence ama ağırlık konusu tartışılır
Konu eski ama merak ettim ne gibi aksilikler; bu modelden memnun değil misiniz ? Kronik bir sorunu mu var...?Bende Emonda Sl 6 Pro ile Trek ailesine katıldım. İlk bisikletim trek olunca fanlık vardı zaten. Fotoğrafın büyüklüğü için kusura bakmayın.
Edit: İçinizden de olsa Maşallah'ınızı rica edeceğim. Aldığımdan beri aksiliklerle karşılaşıyorum da.
229987 dosyayı görüntüle
Konu eski ama merak ettim ne gibi aksilikler; bu modelden memnun değil misiniz ? Kronik bir sorunu mu var...?
Anladım, hayırlısı olsun diyelimYok hayır, lastik patlaması gibi her bisiklet sürücüsünü rahatsız eden şeyler. Bana pek nasip olmadı düzgün kullanmak.(Satılığa çıkardım.)
Hafif bir cisimle ağır bir cismin bayırdan yuvarlanması gibi düşünebilirsiniz olayı. Sanırım carraro daha ağır olduğu için daha çok ivme kazanıyordu.İki bisiklet arasında 2 kg gibi bir fark yokuş aşağı etkili olur kanaatindeyim.Herkese merhaba. Trek dual sport 3 2021 modelini edinmiş bulunmaktayım. 1 ay olmadı daha. Daha önce carraro force 720 kullanıyordum. Bisiklet kalitesini konforunu hissettiriyor. Fakat carraro ile ulaştığım hızlara bir türlü ulaşamadım. Sanki bisiklet potansiyelini tam olarak veremiyor gibi. Carraro da yokuş aşağı saldığımda aldığım performansı alamıyorum. Bu da beni üzüyor. Evet yormuyor. Evet konforlu. Evet kaliteli. Evet bir sorunu görünmüyor. Fakat yağ gibi de akmıyor. Bisikletin kapasitesi bu mu? Yoksa bir sorun mu var? Vitesleri doğru kullanıyorum. Sele ayarı iyi. Kadro boyuma göre. Cevap vereceklere teşekkürler. 277583 dosyayı görüntüle
Muhtemelen fiyatı düşürmek için zira üst seviye komponent koysa kaç kişi alabilecek maddi imkana sahip Turkiye'de ? Bkz: Trek Madone SLR 9 210 bin TL fiyatı.Bu Trek ler iyi hoş güzel ama bir çok modelinde giriş seviyesi aktarıcı ve kollar mevcut. Sanırım fiyatı kısmak için yapılmış. Trek diyoruz para veriyoruz. Sonuç Acera, Altus...
Çok teşekkür ederim. Yorumunuz çok mantıklı geldi. Evet daha az yük taşıyorum sürerken. Kafaya takılacak birşey değil. Dediğiniz kontrolleri de yapacağım. İlginize tekrar teşekkürler.Hafif bir cisimle ağır bir cismin bayırdan yuvarlanması gibi düşünebilirsiniz olayı. Sanırım carraro daha ağır olduğu için daha çok ivme kazanıyordu.İki bisiklet arasında 2 kg gibi bir fark yokuş aşağı etkili olur kanaatindeyim.
Lastik, jant ve kullanılan göbek dahil hızlanmasın da etkili faktörler. Kadro yapısı dahi bu faktörlerden.
Yormuyor ve üzmüyor dediğinize göre trek daha akıcı olmalı.
Tek sorununuz bu olsun. Bisikletinizin fren ve fren telini de kontrol edin. Yeni bisiklet kurulumdan kaynaklı ve akıcılığını etkileyecek sorunlarda olabilir. Çok kafaya takılıp dert edilecek bir şey değil. Hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde pedallayasın kardeşim.
selamlar. aklımda kaldığı kadarıyla ş.urfa (ş.urfa'da yaşadığınızı varsayarak) çok inişli çıkışlı bir kent değil. bu yüzden sabit karbon bir maşaya geçerseniz hem bisikletiniz biraz hafifler hem de pedala uyguladığınız kuvvet kayba uğramaz. muhtemelen amortisör kilitlidir ama karbon maşaya göre yine de ağırdır. lastik boyutunda da küçülmeye giderseniz bir nebze sürtünmeden tasarruf edebilirsiniz. son olarak ayaklığı da sökebilirsiniz ağırlıktan mütevellit. kolay gelsin .Herkese merhaba. Trek dual sport 3 2021 modelini edinmiş bulunmaktayım. 1 ay olmadı daha. Daha önce carraro force 720 kullanıyordum. Bisiklet kalitesini konforunu hissettiriyor. Fakat carraro ile ulaştığım hızlara bir türlü ulaşamadım. Sanki bisiklet potansiyelini tam olarak veremiyor gibi. Carraro da yokuş aşağı saldığımda aldığım performansı alamıyorum. Bu da beni üzüyor. Evet yormuyor. Evet konforlu. Evet kaliteli. Evet bir sorunu görünmüyor. Fakat yağ gibi de akmıyor. Bisikletin kapasitesi bu mu? Yoksa bir sorun mu var? Vitesleri doğru kullanıyorum. Sele ayarı iyi. Kadro boyuma göre. Cevap vereceklere teşekkürler. 277583 dosyayı görüntüle
Paylaşılan fotoğraflardaki Trek ler ucuz mu?Muhtemelen fiyatı düşürmek için zira üst seviye komponent koysa kaç kişi alabilecek maddi imkana sahip Turkiye'de ? Bkz: Trek Madone SLR 9 210 bin TL fiyatı.
Herkese merhaba. Trek dual sport 3 2021 modelini edinmiş bulunmaktayım. 1 ay olmadı daha. Daha önce carraro force 720 kullanıyordum. Bisiklet kalitesini konforunu hissettiriyor. Fakat carraro ile ulaştığım hızlara bir türlü ulaşamadım. Sanki bisiklet potansiyelini tam olarak veremiyor gibi. Carraro da yokuş aşağı saldığımda aldığım performansı alamıyorum. Bu da beni üzüyor. Evet yormuyor. Evet konforlu. Evet kaliteli. Evet bir sorunu görünmüyor. Fakat yağ gibi de akmıyor. Bisikletin kapasitesi bu mu? Yoksa bir sorun mu var? Vitesleri doğru kullanıyorum. Sele ayarı iyi. Kadro boyuma göre. Cevap vereceklere teşekkürler. 277583 dosyayı görüntüle
bir de öbür yönden düşünelim. bizim beğenmediğimiz burun kıvırdığımız görünce arkamızı döndüğümüz o giriş seviyesi altus acera sora tourney setleri bütün büyük üreticiler kullanıyor. trek giant scott cube. hepsinde var. demek ki sorun o setlerde değil. bizde mi acaba?Bu Trek ler iyi hoş güzel ama bir çok modelinde giriş seviyesi aktarıcı ve kollar mevcut. Sanırım fiyatı kısmak için yapılmış. Trek diyoruz para veriyoruz. Sonuç Acera, Altus...