Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Trek Kullanıcıları Kulübü

bir de öbür yönden düşünelim. bizim beğenmediğimiz burun kıvırdığımız görünce arkamızı döndüğümüz o giriş seviyesi altus acera sora tourney setleri bütün büyük üreticiler kullanıyor. trek giant scott cube. hepsinde var. demek ki sorun o setlerde değil. bizde mi acaba?
Biri değil ki hepsi aynı politikayı uyguluyor. Yerli markalara o fiyatı versek deore setlerle geliyor.Misal carraro crt world
bir de öbür yönden düşünelim. bizim beğenmediğimiz burun kıvırdığımız görünce arkamızı döndüğümüz o giriş seviyesi altus acera sora tourney setleri bütün büyük üreticiler kullanıyor. trek giant scott cube. hepsinde var. demek ki sorun o setlerde değil. bizde mi acaba?
Ayrıca bir firma verince normal geneli verince sıkıntı bizde niye oluyor onu anlamadım. Yani kasaba gidip güzel bir kıyma istiyorum. Adam sakatatlardan karışık kötü bir kıyma yapıyor, birde bunu bütün kasaplar yapınca sorun bizde oluyor. İlginç olabilir. Tabii bu setler bir sakatat kadar kötü değil. 😁😁

Scudo
Emonda 'nın geometrisine bayılıyorum...
Zaten pro takımda (trek) madone' u kullanmadı 2022 Giro'da

Emonda sl5 Abd fiyatı 3.250 usd, Türkiye fiyatı 64.310 tl (3.850 usd). Giant lara bakıyorum öyle bir fark yok. Giant Defy Advanced 2 Abd de 2.800 usd, Türkiye'de 46.757 tl (2.800 usd) Trek neden %20 daha pahalı satılıyor bizde?

Emonda sl5 Abd fiyatı 3.250 usd, Türkiye fiyatı 64.310 tl (3.850 usd). Giant lara bakıyorum öyle bir fark yok. Giant Defy Advanced 2 Abd de 2.800 usd, Türkiye'de 46.757 tl (2.800 usd) Trek neden %20 daha pahalı satılıyor bizde?
Sadece 40 yaş üzeri elit abiler ablalar alabilsin diye.

Sanıyorum ki distribütör kaynaklı. Zaten o fiyatlara çıkanlar onu da verir deyip böyle fiyatlama yapıyorlar gibi geliyor. Bu giyimden araçlara hemen tüm lüks ürünlerde var. Bir tek kol saatleri ucuz olurdu Türkiye’de yurt dışına oranla, son dönemde onlar da yurt dışı fiyatları geçti. Maalesef gelir adaletsizliğinde makas açıldıkça üst tarafta fiyatlar da saçmalıyor. Bu da mesela Trek’e forumdaki antipatinin nedenlerinden biri bana kalırsa.

Sadece 40 yaş üzeri elit abiler ablalar alabilsin diye.
Ohhh! Ne güzel tereyağlı, kısa ve öz yorum olmuş. Orta yaş bunalımını da eklesen tadından yenmezdi.

Merhabalar,

2019 model v frenli Trek Emonda SL5'im var. Kendisini zamanla kadro dışında tamamen güncelledim. Bir süredir de disk frenli bir güncelleme yapmak istiyordum. Ikinci elde, benim bisikletin tamamen aynısı fakat disk frenli versiyonu gözüme çarptı. Üst boruda ufak bir kusuru var ancak fiyatı oldukça uygun. Kadroyu güncellemek için gözden çıkarabileceğim bir fiyata satıyor ancak buraya sormak istedim, bu fotoğraftaki sorun ne kadar büyük sizce?

297177 dosyayı görüntüle

Bence önemsiz... Sadece boya atmış... Kozmetik olarak siz sorun etmeyecekseniz, başka bir sorun oluşturmaz...

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve el Cezeri
Merhabalar herkese,

Daha önce Trek Domane AL2 kullanmış var mı aramızda? Veyahut az çok bilgi sahibi olan varsa deneyim ve bilgilerini aktarırsa çok sevinirim.

Merhabalar,

2019 model v frenli Trek Emonda SL5'im var. Kendisini zamanla kadro dışında tamamen güncelledim. Bir süredir de disk frenli bir güncelleme yapmak istiyordum. Ikinci elde, benim bisikletin tamamen aynısı fakat disk frenli versiyonu gözüme çarptı. Üst boruda ufak bir kusuru var ancak fiyatı oldukça uygun. Kadroyu güncellemek için gözden çıkarabileceğim bir fiyata satıyor ancak buraya sormak istedim, bu fotoğraftaki sorun ne kadar büyük sizce?

297177 dosyayı görüntüle
Selamlar, trek kadrolarda boya kalkarsa böyle kalkıyor genelde. Boya tabakası + astar beraber geliyor özellikle çift renk boyalarda. Benim madone’da da buna benzer 1-2 boya dökülmesi oluşmuş sağa sola dayama kaynaklı. Fotoğraftaki de klasik dayama hasarı gibi gözüküyor. Zira düşünce darbe alacak noktalardan biri değil, önde gidon, arkada sele çok daha dışarıda noktalar olduğu için üst boru bir tık daha korunaklı oluyor maşa ya da arka çatala göre.

Merhabalar,

297177 dosyayı görüntüle
Benim bisiklette buna benzer bir soyulma daha önce yaşamadım. Fakat edindiğim tecrübeye göre Trek bisikletlerin boyaları çok nadir ve hassas en ufak şeyde çizilmeye ve yıpranmaya hazırlar. Bisikletimi hiç bir yere kolay kolay dayamamama rağmen çizikler içerisinde.

@theGenius @StanicEnemy cevaplarınız için çok teşekkürler. Ancak hem bu bisiklet ilanlardan kalktı, hem de ben biraz önce başka bir bisiklet alarak disk fren dünyasına giriş yaptım. O yüzden sorum geçerliliğini yitirdi :)

@theGenius @StanicEnemy cevaplarınız için çok teşekkürler. Ancak hem bu bisiklet ilanlardan kalktı, hem de ben biraz önce başka bir bisiklet alarak disk fren dünyasına giriş yaptım. O yüzden sorum geçerliliğini yitirdi :)
Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanman dileği ile.

Daha çok ev sahibi gibi çıkmış resimlerde :) Güle güle kullanın güzel görünüyor
🚴‍♂️
🤣🤣🤣👍Teşekkürler daha iyileri sizleride bulsun.

Geri