Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Triban RC500 - Adventure/Gravel bisiklet üzerine bir inceleme

Bisikleti alma asamasindayim kullanan kisiler boylarini ve kqdro boylarini yazabilirmi acbaa
Merhaba,

Boyum 173 ve M beden almıştım. Ama tam sınırda olduğum için S de olabilir demişlerdi. Deneyince M bedenin daha uygun olacağını düşündüm, imkanınız varsa denemenizi tavsiye ederim. Hayırlı olsun şimdiden.

Scudo
Merhaba. Yazınız beni RC500'e bir adım daha yaklaştırdı. İnternetten yaptığım araştırmalar sonucunda, Carraro Gravel ve Corelli Goat seçeneklerim arasında. Corelli'nin tasarımını çok beğenmedim aslında. Carraro'ya ya daha yakınım ama RC500 şu anda bir kaç adım öne geçti. ( ekipman konusunda teknik bilgim de yok denecek kadar az olduğu için tek kriterim şu anda tasarım fark etmişsinizdir ). Yazınız bu anlamda benim için çok faydalı oldu.

Bugün fark ettiğim, decathlon ürünlerine zam gelmiş, rockrider ve riverside modellerine yaklaşık %30 zam yapılmış. Ancak Triban serisinde zam görünmüyor. Kararsız kalan arkadaşların dikkatine.

• Beğen
Tepkiler: Cenkay Aker
@fensinn Hayırlı olsun, umarım memnun kalırsın.

• Beğen
Tepkiler: fensinn
1.82 boy ile M beden sipariş verdim umarım beden konusunda pişman olmam. İnternetten sipariş veren arkadaşlar bisikletin kurulu mu zor mu ?
Hayırlı olsun. Pek bir zorluğu yok. Gidonu monte edip, pedalları da taktınız mı iş bitiyor. Paketten pedalları takmak için bir anahtar çıkıyor. Benimki paketten çıktığında şu haldeydi.
IMG_6597.JPG

Hayırlı olsun. Pek bir zorluğu yok. Gidonu monte edip, pedalları da taktınız mı iş bitiyor. Paketten pedalları takmak için bir anahtar çıkıyor. Benimki paketten çıktığında şu haldeydi.
251339 dosyayı görüntüle
Teşekkürler gidonu tork anahtarıyla sıkıyorlardı videoda, sıkıntısız hallederim umarım 😊

Benimki geldiğinde disklerde hafif bir sürtme ve ön aktarıcıda da bir ayarsızlık vardı. Kendi başıma hallettim çok da zor şeyler değil zaten. Eğer çok ikilemde kalırsanız işini bilen bir bisikletçi hem kurar hem de ayarlarını bir kontrol eder kafanız rahat olur.

• Beğen
Tepkiler: fensinn
Merhaba,

Boyum 173 ve M beden almıştım. Ama tam sınırda olduğum için S de olabilir demişlerdi. Deneyince M bedenin daha uygun olacağını düşündüm, imkanınız varsa denemenizi tavsiye ederim. Hayırlı olsun şimdiden.
benim de boyum 1.73, ve S ile M arasında kaldım. Ben dropbar çıkarıp FLAT BAR kullanacağım. Bu durumda ne tavsiye edersiniz.

1.82 boy ile M beden sipariş verdim umarım beden konusunda pişman olmam. İnternetten sipariş veren arkadaşlar bisikletin kurulu mu zor mu ?
Benim de boyum 1.80 var. Aslında askerde 1.83 ölçtüler, başka bir yerde 1.79, Fransa'da 1.76 ölçtüler. Genelde askerde ölçüleni temel alıyorum ama 1.80'de diyorum.
Ne uzattım yine, kusura bakmayın.😅
Yol bisikleti alırken siz gibi M ve L arasında kalmıştım. L'ye karar verdim ve gayet rahat.
Ancak iş araziye gelince M'ye hakim olmak daha kolay olur. Seveceğinizi düşünüyorum.

Arkadaşlar MTB'den bu tarz bisiklete geçiş yapacağım ilk deneyimim olacak o yüzden iki bisiklet arasında kaldım bu bisiklet yani triban rc 500 ile triban 500 arasındaki fark nedir hangisi daha iyi yada başka hangi bisikleti önerirsiniz.

Tubeless ready jantı iç lastikle kullanırken, lastiği söküp takma zorluğu oluyor mu?

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, 2 cm ile iki kadro arasında kalmışsın bu nedenle M alman daha mantıklı olmuş diyebilirim

bu bisikleti almak istesem, boyum 1.74 iç bacak 82-83 gibi (tam stabil ölçemedim) M kadro boyu mu tercih etmeliyim?

Hocam sizce bunun düşüğü olan Triban rc120 yede bu lastikler olur mu?

bisikleti kendiniz kurarsanız garanti dışı kalır.

@qtay Deneme şansın varsa değerlendir. Yoksa M beden uygun görünüyor.

Geri