Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Tur Lastik Önerisi - Schwalbe değil Rubena

Scudo
Merhaba arkadaşlar
Forumda yeniyim. Bu başlığın tamamını okudum. Sizlerden bir ricam var. Kron tx 150 bisikletimin arka tekerini değiştirmem gerekiyor. Henüz 1 yıllık olmasına rağmen arada oğlum bindiğinde kızakladığından tekerde 5 santimlik açılma var neredeyse teller görünecek. Kilom 120 civarı olduğundan max. 70 psi olan 700x40c lastiğe 50 veya 60 basıp binmeye korkuyorum. O nedenle arka lastiği değiştirmeliyim. Üzerindeki lastik Mitas flash modeli. 700x40c ebatında rubena flash stop thorn ultimate bulamadım nette. 38 veya 35 ebat çok fazla ancak ön lastik ile uyumsuz olacak ve daha da incelecek.
Sözün özü lastik ve satış sitesi önerilerinize açığım...

Arkadaşlar merhaba Salcano NG 750 bisikletimin 2.20 lastiklerini değiştirmek istiyorum geniş olduğu için yoruyor beni (link) lastik almayı düşünüyorum fiyatı bana uygun geldi acaba rubena mı alsam

İkinci bisikletim için bu lastikleri aldım. Bahsi geçen bisiklet Salcano NG 650 26 modelidir. Orijinal tekerlekleri 26x2.10 du. Çok konforluydu. Bu bisikletten performans manasında bir beklentim olmadığı için performansı fazlasıyla yeterliydi ama çok sık patlıyordu. Rubena lastikleri biraz hayal kırıklığı oldu benim için 26x1.75 STU flash modelini aldım. Hiç akıcı değil bisikletin orijinal lastiklerinden daha kötü onu söyleyeyim. Bisikletle tur yapmak için değil antrenman yapmak için kullanılabilir. Schwalbe ile karşılaştıran olmuş ki bence bu pek mümkün değil. Çünkü diğer bisikletim 28 inç Scott sub cross 20 ona da Schwalbe Marathon Plus 700x38 almıştım o tekerler resmen akıyor. Hatta zayıflamak için kullandığım bisikletin faydasını göremez olmuştum çünkü saatlerce kullansam da yorulmamıştım. Tabi bisikletlerin biri Scott biri Salcano biri 28 inç birisi 26 birisi 38 mm kalınlıkta birisi 48 mm. Bunlar kabul ama yine de aradaki akışkanlık farkı sadece bunlarla açıklanamaz. Pahalı olan Schwalbe boşuna pahalı değil. Bu lastikler de iş görür. En azından patlamazlar ve şıklar.

İkinci bisikletim için bu lastikleri aldım. Bahsi geçen bisiklet Salcano NG 650 26 modelidir. Orijinal tekerlekleri 26x2.10 du. Çok konforluydu. Bu bisikletten performans manasında bir beklentim olmadığı için performansı fazlasıyla yeterliydi ama çok sık patlıyordu. Rubena lastikleri biraz hayal kırıklığı oldu benim için 26x1.75 STU flash modelini aldım. Hiç akıcı değil bisikletin orijinal lastiklerinden daha kötü onu söyleyeyim. Bisikletle tur yapmak için değil antrenman yapmak için kullanılabilir. Schwalbe ile karşılaştıran olmuş ki bence bu pek mümkün değil. Çünkü diğer bisikletim 28 inç Scott sub cross 20 ona da Schwalbe Marathon Plus 700x38 almıştım o tekerler resmen akıyor. Hatta zayıflamak için kullandığım bisikletin faydasını göremez olmuştum çünkü saatlerce kullansam da yorulmamıştım. Tabi bisikletlerin biri Scott biri Salcano biri 28 inç birisi 26 birisi 38 mm kalınlıkta birisi 48 mm. Bunlar kabul ama yine de aradaki akışkanlık farkı sadece bunlarla açıklanamaz. Pahalı olan Schwalbe boşuna pahalı değil. Bu lastikler de iş görür. En azından patlamazlar ve şıklar.
Akıcı değil dediğiniz lastik mitas 1.75 flash mı acaba o kadar fark ediyor mu bende kullanıyorum bu lastiği bana gayet iyi geldi tabi schwalbe kullanmadım yorum yapamam

• Beğen
Tepkiler: Serdal Apardım
Vittoria Randaneour kullanıyorum. 2000 km'dir tek bir patlak yok ki ne dikenler ne camlar söktüm üzerinden. Ayrıca yağmurdaki yol tutuşu da muhteşem. Kesinlikle tavsiye ederim.

hangi ölçüdekini kullanıyorsunuz? (link) alınmalı mı?

hangi ölçüdekini kullanıyorsunuz? (link) alınmalı mı?
700x25'i var mı bilemiyorum. Bu aslolarsk bir tur lastiği. Yarış performansı beklememeli. Ben 700x28c ölçülerinde kullanıyorum. Bir genişi.

• Beğen
Tepkiler: koppa
700x25 düşünüyorsanız, schwalbe durano plus tek geçerim.

• Beğen
Tepkiler: mmeerrttt
D
Akıcı değil dediğiniz lastik mitas 1.75 flash mı acaba o kadar fark ediyor mu bende kullanıyorum bu lastiği bana gayet iyi geldi tabi schwalbe kullanmadım yorum yapamam
evet 26x1.75 bence akıcı değil sürekli fren yapıyormuşum gibi hissediyorum. Scottla 30 dk ya gittiğim yolu bu biiskletimle 45 dakikaya gidiyorum ve iki katı efor harcıyorum. Eskiden de aralarında bir zaman farkı vardı ama bu kadar bariz değildi.

• Beğen
Tepkiler: mehmetozgurcansu
Herkese merhaba.

Sedona 410 için zırhlı lastik almak istiyorum. Aklımda 2 seçenek var, sizce hangisini almalıyım? Veya bu fiyat aralığında tavsiyeniz ne olurdu? Teşekkürler.

1-) (link)

2-) (link)

mitas rubena zırhlı hesaplı schwalbe gibi dayanıklı.

• Beğen
Tepkiler: Yeşil Mavi
sedona 410 bisikletim var. üzerinde Compass P1024 700x38c lastik var. agrasif sürüş yapamıyorum. hızlanmıyor. lastikleri inceltmeyi düşünüyorum.
700x32c yada 700x28c zırhlı lastik taksam sorun yaşarmıyım? daha önce lastik değişikliği yapıp memnun kalan varmıdır?

Senin bisikleti değiştirme zamanın gelmiş :)

• Beğen
Tepkiler: ExKyotoo
Merhaba arkadaşlar
Forumda yeniyim. Bu başlığın tamamını okudum. Sizlerden bir ricam var. Kron tx 150 bisikletimin arka tekerini değiştirmem gerekiyor. Henüz 1 yıllık olmasına rağmen arada oğlum bindiğinde kızakladığından tekerde 5 santimlik açılma var neredeyse teller görünecek. Kilom 120 civarı olduğundan max. 70 psi olan 700x40c lastiğe 50 veya 60 basıp binmeye korkuyorum. O nedenle arka lastiği değiştirmeliyim. Üzerindeki lastik Mitas flash modeli. 700x40c ebatında rubena flash stop thorn ultimate bulamadım nette. 38 veya 35 ebat çok fazla ancak ön lastik ile uyumsuz olacak ve daha da incelecek.
Sözün özü lastik ve satış sitesi önerilerinize açığım...
Merhaba aradığınız lastik benim de kullanmakta olduğum mitas hook v69 hem zırhlı (Stu) hem uzun yol (long way) ve reflektör (rs) özelliklerine sahip. Sultangazi'de bulunan Atak bisikletten almıştım Telefonu: (0212) 475 82 99

(link)

mitas hook v69.JPG
mitas hook v69 2.JPG

• Beğen
Tepkiler: Ronin45
Merhaba aradığınız lastik benim de kullanmakta olduğum mitas hook v69 hem zırhlı (Stu) hem uzun yol (long way) ve reflektör (rs) özelliklerine sahip. Sultangazi'de bulunan Atak bisikletten almıştım Telefonu: (0212) 475 82 99

(link)

219838 dosyayı görüntüle
219839 dosyayı görüntüle
Ama bu 700x40 ebatlarında. Benim mevcut lastiğimden daha kalın degilmi?? Bu konulara yabancıyım. Bilmediğim bişey mi var acaba?? Benim amacim daha seri hızlı ve parlaksız sürüş yapmak.

Ama bu 700x40 ebatlarında. Benim mevcut lastiğimden daha kalın degilmi?? Bu konulara yabancıyım. Bilmediğim bişey mi var acaba?? Benim amacim daha seri hızlı ve parlaksız sürüş yapmak.
Merhaba ben o cevabı @ilkerkaradana için yazdım. Seri sürüş için rubena flash stop torn ultimate olan modellere bakacaksınız.

@runaway60 eğer gerçekten fark etsin diyorsan schwalbe durano plus 700x28 al daha da arkana bakma rubenada belli süre sonra çatlak oluşuyor. Rubena da dişler mevcut schwalbede diş yok

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Şehir bisikletimde (giant cypress-dx), rubena (mitas) - hook (700x35) kullanıyorum..çok memnunum..

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Geri