Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Turculukta yeni bir taşıma aparatı: Anything case

Scudo
kendiniz yapın daha ucuza gelir, çılgın bunlar böyle fiyat mı olur.

@mehmetsunu hocam bu anything case denilen zımbırtı için maşamda delikler var (trek 920) bu zımbırtıyı aradım ama bulamadım. Elinizde link falan varsa paylaşır mısınız?

@Yegah
(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mehmetsunu
Teşekkürler ilginiz için ama link çalışmıyor maalesef :(

Çok mantıklı bir olay aslında. Çadır bir tarafta tulum bir tarafta geri kalan malzemeler arka heybede. Aero ve konfor getirisi var. Sevdim bu işi. Dede olmaktan çıkmak üzereyim

Sadece bisikletimin arkasında bagaj olduğu için aklıma yattı. Çadırı bagaj lastiğiyle tutturmakla uğraşmaktan sıkılmıştım. 2-3 günlük turlara çıktığım için de işime yarar görünüyor hatta kendim yapabilirim ancak diyelim maşanın sol tarafına yaptım koydum çadırı. Benim arpenaz 2.2 kg. Yaptığım çadır suluğuyla oldu mu sana 2.7 kg. Maşanın tek tarafında 2.7 kg taşımak denge açısından biraz sakat olur gibime geliyor.

• Beğen
@Fatihhan Özcan
Çadırın demir çubuklarını ayrı sarıp taşırsanız iki taraf arasında denge oluşturabilirsiniz.

Soyle inceleyince çatala vidalar ile tutturuluyor. Mevcut catallari deliyor muyuz? Yoksa çatalını da özel mi aliyoruz?
Ayrıca bisikleti kaydirdik yatirdik... Yamuluverecek, turun kalanında basimizi agritacak gibi duruyor.
Sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda?
Gerci benim aklima yatmadi pek. Gunubuirlik otesinde birsey yapamadigim icin turculukta uzun zaman daha hayal herhalde ama :)

• Beğen
@BerkEvren
Ölçüp tartacağım. Aklıma yattı teşekkür ederim.
@suat akman
Benim diy projemde bağlantı için hortum kelepçesi kullanmak var. Kadromda bagaja uygun delik olmadığı için arka bagaj için kullanıyorum. Arka bagaja bağladığım her şeyi bu şekilde taşıyabildim. Böyle ufak bir şeyin üstesinden hortum kelepçesiyle hayli hayli gelinir gibi duruyor.

Geri