Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

UCI Nirvana Gran Fondo Antalya - 2023

Hangi parkurda yarışacaksınız?

• Uzun Parkur

• Kısa Parkur

• Zamana Karşı (TT)

• Paracycling

• Toplam katılım
    17
Gran fondo yarislarinda dereceye girenlere neden doping kontrolu yapilmiyor?

Maliyetli sebebiyle olabilir mi?
Şu madde olsa o bile caydırıcı olur.
Kürsü gören tüm sporcularımıza doping kontrolü yapılacaktır.

Scudo
Kıyım olur :)

Federasyonun denetlemesi lazım, normalde yapılması gerek ama............

Ondan sonra gidiyolar dünya şampiyonasına fısssss....sonrada Atatürk'ün söylediği söz aklıma gelir...

Gran fondo yarislarinda dereceye girenlere neden doping kontrolu yapilmiyor?
Yapıyorlar ama hepsinde değil, yada organizasyonu yapana bağlı olabilir tam bilgim yok ama granfondo sitesini takip edersen yakalananları açıklıyorlar. Eski pro bile var yakalanan 😂

(link)

Maliyetli sebebiyle olabilir mi?
Şu madde olsa o bile caydırıcı olur.
Kürsü gören tüm sporcularımıza doping kontrolü yapılacaktır.
Dereceye giren derken kursuyu kastetmistim. Tumune yapilmasina gerek yok.
27 Eylul 2023'te Hindistanda yapilan erkekler 100m final yarisinda sporculara doping kontrolu yapilacagi bilgisi verilince sadece 1 sporcu yarisa gelmis 🤣🤣🤣
Bizde de boyle birsey olur mu 😂
(link)
Kıyım olur :)

Federasyonun denetlemesi lazım, normalde yapılması gerek ama............
Burada ucup kacan yariscilarimizin yurtdisinda son siralarda nal toplamasinin sebebi orada doping kontrolu yapiliyor olmasi olabilir mi?

Burada ucup kacan yariscilarimizin yurtdisinda son siralarda nal toplamasinin sebebi orada doping kontrolu yapiliyor olmasi olabilir mi?
Rekabet de çok yüksek, yaşıtım bir adam gördüm klasmanda uçak gibi :)

Ana grupta bitiren 50 hatta 60 yaş grubunda bisikletçiler vardı, keza ITT de öyle. Adamların çoğu bu işi 10 yaşından itibaren yapıyor, bu da sonuca yansıyor.

Olamaz. Cunku yurtdisinda:
Daha fazla doping yapan var.
Yapilan doping daha bilincli ve kaliteli.
Dopingsiz seviye dahi cok daha yuksek.
Yarislarin dinamigi cok farkli, guclu bile olsan her atak ameliyatli yerine gelir.
Cok fazla sporcu var. Sen performans olarak cok iyi bitirirsin ama hala 50. gelirsin.

Ben pek ilgilenmiyorum ama granfondo takilan elemanlarin analizlerine gore kursu yapmak icin:
Yas araligi gereken 20dk watt
20-30 6
30-35 5.8
35-40 5.9
40-45 6
45-50 6
50+ 5.9

Genclerde daha kolay olmasinin sebebi o seviyenin ustundekilerin en azindan conti pro yarislarda olmasi. Bunlar umudu kesip amatore gelince seviye artiyor.
40-50 arasinin daha rekabetci olmasinin sebebi de 30'larinda coluk cocuga karisan azmanlarin cocuklar okula baslayinca ringe donus yapmasi.
Ayrica yine bu yaslarda butcesi artan ve hayatin uc gunluk bir ruya oldugunu farkeden kalaslarin dusen libido ve artan kelin etkisiyle giderayak turbo taktirmaya karar vermesi.

40-50 arasinin daha rekabetci olmasinin sebebi de 30'larinda coluk cocuga karisan azmanlarin cocuklar okula baslayinca ringe donus yapmasi.
Ayrica yine bu yaslarda butcesi artan ve hayatin uc gunluk bir ruya oldugunu farkeden kalaslarin dusen libido ve artan kelin etkisiyle giderayak turbo taktirmaya karar vermesi.
hay Allah iyiligini versin emi, 40 yil dusunsem boyle bir cumle kuramam. Okuyup okuyup guluyorum 😂😂😂

Dereceye giren derken kursuyu kastetmistim. Tumune yapilmasina gerek yok.
27 Eylul 2023'te Hindistanda yapilan erkekler 100m final yarisinda sporculara doping kontrolu yapilacagi bilgisi verilince sadece 1 sporcu yarisa gelmis 🤣🤣🤣
Bizde de boyle birsey olur mu 😂
(link)

Aynısı ispanyada yapılan bir Granfondo'da oldu. Linki bulursam atarım.. Kaç kişi katıldı hatırlamıyorum ama bayağı vardı.. Peletona bitişte doping testi olacak haberi gitmiş. Koca granfondo'da bitişe gelen sadece 73 kişi vardı.

• Hahaha
Tepkiler: Mithat T.
Olamaz. Cunku yurtdisinda:
Daha fazla doping yapan var.
Yapilan doping daha bilincli ve kaliteli.
Dopingsiz seviye dahi cok daha yuksek.
Yarislarin dinamigi cok farkli, guclu bile olsan her atak ameliyatli yerine gelir.
Cok fazla sporcu var. Sen performans olarak cok iyi bitirirsin ama hala 50. gelirsin.

Ben pek ilgilenmiyorum ama granfondo takilan elemanlarin analizlerine gore kursu yapmak icin:
Yas araligi gereken 20dk watt
20-30 6
30-35 5.8
35-40 5.9
40-45 6
45-50 6
50+ 5.9

Genclerde daha kolay olmasinin sebebi o seviyenin ustundekilerin en azindan conti pro yarislarda olmasi. Bunlar umudu kesip amatore gelince seviye artiyor.
45-50 arasına öyle demeyeydin iyiydi yahu :D çocukluğumuzdan beri sürüyoruz biz. Evet sonra dan dönenler var ne yapsın adam hayatın streslerinden kurtulmak için
en iyi yöntem spor yapmak. Libido konusuna bir şey diyemem herkesin vücudu farklı tepkiler veriyor kiminin yükseliyor ,kiminin düşüyor 😎 herkes de kel değil canım ,
misal ben 48 yaşındayım çok şükür saçlarım çok sağlıklı her tıraşta yastık dolduracak kadar saç bırakıyoruz sevgili canım berberime :koptum: Turbo işine gelince de valla çok iyi antrenman yapınca herkes turbo oluyor . Hem bu kadar kıskanma bu yaşı inşallah sende göreceksin bu yaşları umarım istediğin gibi sağlıklı bir şekilde geçirirsin bu yaşları.Cümlemiz amin :D Hadi bakalım sevgiler saygılar 45-50 aralığından

Hem bu kadar kıskanma bu yaşı inşallah sende göreceksin bu yaşları umarım istediğin gibi sağlıklı bir şekilde geçirirsin bu yaşları.Cümlemiz amin :D Hadi bakalım sevgiler saygılar 45-50 aralığından
ben de o aralıktayım yahu. Hatta yarın sabah prostat muayenem var. Gitmişken tohtora da uğrayıp dansiyon haplarını yazdırayım. Serum neyin bağlatayım.

Benim bahsettiğim Turbo çook farklı bir dünya. Kartepe komuna 2 dk takarak aldığını düşün. Sonra yarışa gidip 8dk yiyerek 15. oluyorsun. Birinci 52 yaşında. O işte Turbo.

(link)

Şimdi vereceğim haberi açmadan önce abdest alıp 2 tur saygı sürüşü atın:
(link)

Benim bahsettiğim Turbo çook farklı bir dünya. Kartepe komuna 2 dk takarak aldığını düşün. Sonra yarışa gidip 8dk yiyerek 15. oluyorsun. Birinci 52 yaşında. O işte Turbo.
E-Bike, burada cok yapan var :)

e-bike demişken bu seneki başkent granfondoda gördüm bi kaç tane kaçak falan da değil bildiğin numaralı falanlardı 2-3 arkadaş yan yana gidiyolardı :))

Bu sene tt ile birlikte 7-8 fotoğrafım çıkmış 😂
1FEDF879-492E-4A81-97BB-AD22E5C87791.jpeg

Geri