Scudo Sports

Uludağ Performans Tırmanışı 17/09/2022

Yarış takvimi kısır ve sorun yumağı bir ülkeyiz.
Uzaktan bakıp - ah yarış vardı da biz mi katılmadık?- diye homurdanan hemşehrilerimiz ve koşullara uyum gösterebilen tüm arkadaşlara hodri meydan....
Biz de en az ayda bir kere benzer profille keyfe keder çıkıp iniyoruz Uludağımıza...
Ama bu bir meydan okuma, özgüven sınama, rekabeti yaşama, adrenalinin zirve yapması...
Hiç bir özelliği sizi çekmedi ise kendi benzerlerinizi, üstelik her yaş grubundan görüp bir film şeridi gibi yaşamınıza bakış ata bilmek güzel bir şeydir..

Scudo
@delibalta tam senlik yarış.
Ben de görünce öyle düşündüm ama çok çok uzak gelmek için. Artık başka zamana.
Ama mesafeler kapışmak için engel değil. İtalya'daki son katıldığım tırmanış yarışı ile aranıza katılabilirim. Halep oradaysa watt buradadır.

Yarışçı arkadaşlara ve organizasyona katılacaklara selam olsun.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Geliyoruz inşallah.
Hocam merhaba, konu dışı olacak.
Geçen ay Samsun'daydım. Tura katılacak kimse bulamadım. Bafra Kuş cennetine Samsun merkezden git gel yaptım. Hakikaten çok güzel yerler. Toplamda 130 km.

Hocma merhaba, konu dışı olacak.
Geçen ay Samsun'daydım. Tura katılacak kimse bulamadım. Bafra Kuş cennetine Samsun merkezden git gel yaptım. Hakikaten çok güzel yerler. Toplamda 130 km.
Ekobid ile iletişime geçseydiniz illa onlarla bir gün giderdiniz.Ama olsun.Güzel yerler evet.Tek başınıza dahi olsa sıkılmadan sürüş yapılacak nadir yerlerden biri de kuş cenneti.

• Beğen
Tepkiler: sadi imren
Ekobid ile iletişime geçseydiniz illa onlarla bir gün giderdiniz.Ama olsun.Güzel yerler evet.Tek başınıza dahi olsa sıkılmadan sürüş yapılacak nadir yerlerden biri de kuş cenneti.
Aslında Samsun'a gelmeden size yazmıştım ama siz daha çok yarış tarzı sürüyoruz demiştiniz sanırım. Kısmet olur ilerde tanışırız. Samsun için Whats Up grubunuz varsa katılmak isterim.

Aslında Samsun'a gelmeden size yazmıştım ama siz daha çok yarış tarzı sürüyoruz demiştiniz sanırım. Kısmet olur ilerde tanışırız. Samsun için Whats Up grubunuz varsa katılmak isterim.
evet yazmıştınız.Watsup gurubu var mıdır bilmiyorum inanın.Bir dahakine geldiğinizde beraber süreriz.Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: Bisikletsever_
  • Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Mecit'i tebrik ediyorum, kendisi çok başarılı ve değerli bir kişidir. İlkokuldan sınıf arkadaşımdır o yüzden extradan gururluyum :) amma ve lakin bu güzel organizasyona sanırım yetişemeyeceğim.

Mecit'i tebrik ediyorum, kendisi çok başarılı ve değerli bir kişidir. İlkokuldan sınıf arkadaşımdır o yüzden extradan gururluyum :) amma ve lakin bu güzel organizasyona sanırım yetişemeyeceğim.
Mecit yapmadı organizasyonu diye biliyorum.

Yarışla ilgili 78Event'in resmi internet sitesinde herhangi bir bilgi yok. Instagram sayfalarında da herhangi bir gönderi mevcut değil. Üstelik biletler de farklı bir internet sitesi üzerinden satılıyor. Yarışın düzenlenmesine bu kadar kısa bir süre kalmışken tüm bunlar bana şüpheli geldi. Organizasyon şirketine mail attım. Sonucu buradan paylaşırım.

Yarışla ilgili 78Event'in resmi internet sitesinde herhangi bir bilgi yok. Instagram sayfalarında da herhangi bir gönderi mevcut değil. Üstelik biletler de farklı bir internet sitesi üzerinden satılıyor. Yarışın düzenlenmesine bu kadar kısa bir süre kalmışken tüm bunlar bana şüpheli geldi. Organizasyon şirketine mail attım. Sonucu buradan paylaşırım.
78event instagram sayfasından yarış duyurusunu gerçekleştirdi.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
İşin içinde Mecit varsa müsterih olunuz, aileden bisikletçi ve temiz bir kişiliktir...

Yarış kitini ne zamana kadar verdiklerine dair bir bilgi gören/duyan oldu mu?

Geri