Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Uludağ Performans Tırmanışı 17/09/2022

Scudo
Bu sene yarış yapılacak mı ? Vakit yavaş yavaş geliyor ama henüz bir güncelleme görmedim

Bu sene yapılmayacak diye biliyorum

• Beğen
Tepkiler: BaiT
Herkese merhabalar 2024 yarisina katilmayi dusunuyorum ancak uludag tarafina daha once hic gitmedim.inişi tehlikeli mi yani bisikletle inebilir miyim yoksa illa araba mi gerekir.eger tehlikeliyse donuste binebilecegim bir otobüs var mıdır?
Simdiden tesekkur ederim

Herkese merhabalar 2024 yarisina katilmayi dusunuyorum ancak uludag tarafina daha once hic gitmedim.inişi tehlikeli mi yani bisikletle inebilir miyim yoksa illa araba mi gerekir.eger tehlikeliyse donuste binebilecegim bir otobüs var mıdır?
Simdiden tesekkur ederim
Tehlike derken arabaları falan kastediyorsanız dikkat ettiğiniz sürece bir sorun olmaz. Geçen sene tatildeyken 3 kere çıktım indim sorunsuz. Sabah erken sürüşe başladığımız için trafikte yok denecek kadar azdı. Kontrollü ve yavaş şekilde 30 dk sürmüş en hızlı inişim.

Screenshot_20240708_110830_Strava.jpg

Simdiden tesekkur ederim

Bildiğim kadarıyla yarış rotası(tırmanış) farklı. O yolu bilmiyorum. Ama normal yol geniş ve sıkıntısız.

• Beğen
Tepkiler: Necati Nalçacı
Bisiklet federasyonu sayfasında 3 ağustos uludağ yarışı var,goggla bisiklet federasyonu yazın, sayfada, altta uludağ yarışı topiği var oraya tıklayın bir kez daha tıklayın,mecit tatlıcılar organize ediyor ve gençlik ve spor bakanlığı, bilginize .

(link)

Simdiden tesekkur ederim

Bu etkinliğe yıllar önce katılmıştım ve inişte organizasyonun ayarladığı otobüsü bisikletimi yükleyerek kullanma imkanım olmuştu. Ayrıca teleferik bileti de vermişlerdi. Bu sene ne olur bilemem tabi.

• Beğen
Tepkiler: Necati Nalçacı
Merhabalar, yarışın GPX rotasını ya da Strava segmentini bilen biri gönderebilir mi?

Fatih Topçu'nun yarışla ilgili videosunda yarışta su tutulmayacağı ama rotada su kaynaklarının zaten olduğu söyleniyor. Peki bunlar her aralıkta var mı? Bunların bir listesi var mı acaba? Benim için durup su almak sorun değil ama eğer rotanın bazı kısımlarında uzun süre su olmayacaksa ona göre su kullanımı yaparım diye düşünüyorum.

Var mı arkadaşlar etkinliğe katılacak? Ben de girmek istiyorum , kazasız belasız tırmanışa kadar gelsek bari 😖 de, iniş nasıl olacak? Ben 12 de işe gitmem gerekiyor 😁

Var mı arkadaşlar etkinliğe katılacak? Ben de girmek istiyorum , kazasız belasız tırmanışa kadar gelsek bari 😖 de, iniş nasıl olacak? Ben 12 de işe gitmem gerekiyor 😁
Tırmanmayıver :) Zaten sürekli o rotayı sürüyorsun. Grup sürüşlerine de katılıyorsun. Dereceye girme şansın da yok, her yerimiz milli sporcu maşallah.
Bak işine, sonra beraber tırmanalım ;)

Tırmanmayıver :) Zaten sürekli o rotayı sürüyorsun. Grup sürüşlerine de katılıyorsun. Dereceye girme şansın da yok, her yerimiz milli sporcu maşallah.
Bırak adam kendini test etsin yav :koptum:

Abi haklısın, 93 kiloyla zaten anca süre sınırına kalırım 🤣 ama kilomda tırmanışta birinci gösteiryor strava segmentleri 🥳 doğaya saygı sürüşü de olduğu için aynı zamanda, madalyalar plastikten 3D yazıcı ile yapılmış ,bu yüzden katılmcı madalyası alıp inerim.. 😁

Milliler katılamıyor diye biliyorum, benim bildiğim yok son 2 yılda milli olup da kayıtlı olan. Varsa Mecit'e yazıverin :)

Bir GF kitlesi var, bu yarışlara girebilmek için Fed yarışı koşmuyor :D

sen kaydını yaptır da biz de beraber arkalardan yavaş yavaş şenliği seyrederek tırmanalım, fena mı olur yani😊
Aslında ana gruptan bir saat önce yola çıkmalı diye geldi aklıma :D
Ancak ön grupla beraber bitirmiş oluruz, bizi de kutlarlar :ssrtcbya:

Bilgilenmek isteyenlere:

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Geri