Yaz bitip güz gelirken, serinleten havayı fırsat bilip 08:00 de Çekirge'den tırmanışa başladık.
Normalden daha az araç olması, yol yapımı olmadığından kamyonsuz bir sürüş oldu.
Ancak 45.Yeşil Bursa Rallisinin ikinci günü olduğundan, köyler üzerinden gideceğimiz rotayı ana yola almıştık, o da ne; ralliciler bizim yolda cirit atıyordu..
Yarış rotası değildi ama ısınma için yolda zik zaklar çizerek o yüksek egzoz sesiyle ortalığı gürültüye boğup yanımızdan bizi tedirgin ederek geçiyorlardı..
Uğur, Ahmet ve Özgür yüksek kadansla arayı açtılar. Ben de toparlanma sürecimin bu aşamasında ve limitlerimi zorlamadan kendi tempomda çıkıyordum. Eğimin arttığı bir bölge de rubleyi 32 ye atayım dedim, olmadı.
Bir kaç kez vites değiştirmeme rağmen sorun düzelmeyince arkadaşlara haber verdim.
Arka aktarıcının ayarları ile uğraşmaya başlamıştım, o sırada Ahmet ve Özgür gelip bana yardım ettiler. Ahmet, bakım/onarım deneyimi ile kısa sürede sorunu giderdi ve yeniden tırmanışa geçtik.
Rubleden gelen ses beni rahatsız etti, ince bir ayar gerekiyordu.
Ufak bir sakatlık yaşayıp bir ay spora ara veren dostum
@sadi imren araçla gelip bize sürpriz yaptı.
[ATTACH=full]273381[/ATTACH]
Üç kişi yola koyulduk, ben gene son gelen oldum..
[ATTACH=full]273380[/ATTACH]
Uğur, bizi Milli Park girişinde bekliyordu.Yolda zaman kaybedip öğle sıcağı yaklaşırken yukarı çıkmaktan vazgeçip inişe geçmeye karar verdim.Biraz soluklanıp suluğumu doldururken, solo tırmanış yapan [USER=56042]@ATALAY16 geldi..Forumdaşlar olarak biraz laflayıp
@mariokaldato Cumhur kardeşimizin kulaklarını çınlattık..
Ben dönüşe, Atalay tırmanışa doğru yola çıktık.
Havada Keşişleme rüzgârı çok sert esiyordu.Milli Park ta açık dükkanlarda gazete arayıp karton koli parçası bulmuştum neyse ki. Böğrüme yerleştirdiğim karton beni korudu ama o rüzgar fenaydı..
Sonbahara merhaba demenin güzel bir yoluydu biz de yolcuyduk..
Sağ salim evlere vardık...