Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Uludağımız

Scudo
Yol tamamlanmış Adil, hiç sorun yok.

Merhaba,

Cumartesi, araçla, ailece (uzun bir aradan sonra) Uludağ'a çıkıp biraz dolaştık. Hava harikaydı. Oldukça da kalabalıktı ortam. "Uzun bir ardan sonra" diyorum çünkü (yazdığınız gibi) dağ yolu tamamen yenilenmiş. Eski dar ve görece dik olan tüm noktalar düzelmiş. Bisikletle tırmanma açısından eski zorlukları kalmamış. Benim gibi, Uludağ'a çıkmayı düşünenler ve eski halini bilenler için daha kolay çıkılabilir olmuş. :) (Aslında eskiden geçtiğim bir çok yolun bu şekilde "yenilendiğini" görünce biraz buruk hissediyorum kendimi :( ama trafik güvenliği ve eğimlerin azalması açısından bakınca çoğunluk için iyi bir durum.

Kazasız ve keyifli turlar

five

Merhaba,

Cumartesi, araçla, ailece (uzun bir aradan sonra) Uludağ'a çıkıp biraz dolaştık. Hava harikaydı. Oldukça da kalabalıktı ortam. "Uzun bir ardan sonra" diyorum çünkü (yazdığınız gibi) dağ yolu tamamen yenilenmiş. Eski dar ve görece dik olan tüm noktalar düzelmiş. Bisikletle tırmanma açısından eski zorlukları kalmamış. Benim gibi, Uludağ'a çıkmayı düşünenler ve eski halini bilenler için daha kolay çıkılabilir olmuş. :) (Aslında eskiden geçtiğim bir çok yolun bu şekilde "yenilendiğini" görünce biraz buruk hissediyorum kendimi :( ama trafik güvenliği ve eğimlerin azalması açısından bakınca çoğunluk için iyi bir durum.

Kazasız ve keyifli turlar

five
Çok teşekkürler. Yol sizin de dediğiniz gibi çok güzel oldu, önceki halinde iniş çok sorunlu oluyordu.
Kış tırmanışlarında ise iniş hep daha zor, bu defa sırt çantamda kabanla çıktım, ilk defa bu kadar konforlu indim, çünkü hiç üşümedim.
Sizlere de sağlıklı güzel turlar…E45449CE-90A4-4158-9B69-1E2C61DE6868.jpeg

Son düzenleme:
ayağınıza sağlık artık seri bir şekilde yaz gelmesi lazım :)

• Beğen
Tepkiler: Şeref Tuzcu
Çok teşekkürler. Yol sizin de dediğiniz gibi çok güzel oldu, önceki halinde iniş çok sorunlu oluyordu.
Kış tırmanışlarında ise iniş hep daha zor, bu defa sırt çantamda kabanla çıktım, ilk defa bu kadar konforlu indim, çünkü hiç üşümedim.
Sizlere de sağlıklı güzel turlar…283045 dosyayı görüntüle

Ben inşallah bahar zamanına bir tırmanış antrenmanı planlayacağım.

Vallaha ben de Bursa lı olarak henüz tırmanışım olmadı.. Nasipse ben de bahar planları olarak tutuyorum uludağı

• Beğen
Tepkiler: Şeref Tuzcu
Yakında yapacağımız ilk tırmanışı buradan haber verelim, ekibin ortalamasına göre bir tempo ile çıkalım...

Yarın (23 Nisan) sabah 09:30 da Çamlıca Migros önünden hareketle:
Doğancı - Mürseller - Kirazlı - Milli Park rotasını yapalım diyorum.Hem bayram hem bahar turu olsun.
Uygun olanları beklerim...

Yarın (23 Nisan) sabah 09:30 da Çamlıca Migros önünden hareketle:
Doğancı - Mürseller - Kirazlı - Milli Park rotasını yapalım diyorum.Hem bayram hem bahar turu olsun.
Uygun olanları beklerim...
Kimler geliyor?

Adil, Ali Özgür var, Serdar da gelirim dedi..
Ramazan olduğundan arkadaşların çoğu iftar sonrası çıkacaklar...

Bayram sabahını heyecanla bekleyen çocuklardık...
Hava çok güzel görünüyordu.
Hepimiz de grup sürüşlerini, sohbeti, tatlı rekabeti çok özlemiştik.
Yıllar geçse de "Bisiklet Hastalığı" kronik olunca , pedal döndüğünde bacaklar, kendi hafızasında olan otomatik bir kadans ile dansa başlıyor ...
Ne kadar şanslıyız Bursa'da yaşadığımız için, her mevsimi ayrı güzel. Her köşesi doğanın bir hazinesi. Hani insanlar hafta sonu pikniğe gidip şehrin betonundan kaçar ya, bizler için de doğada pedallamak aynı gibi...Çünkü ait olduğumuz yer, hem antropolojik hem de tarihsel olarak muazzam doğanın bağrı...
IMG_20220423_102608.jpg
Önce Doğancı barajında bir foto molası..
IMG_20220423_111325.jpg
Sonra klasik " Manzara Noktamız"..
IMG-20220423-WA0034.jpg
Ve bayram çocukları hatırası...

Doğan Cüceloğlu hocamı rahmetle anıyor ve "İçinizdeki Çocuğun" hiç büyümemesini diliyorum..

Teşekkürler @ AliÖzgür Emekli, @Adil ÜNALDI ve @SerdarCYCoo2Bursa ..
Güzel tur oldu, ayaklarınıza sağlık ...

@SerdarCYCoo2Bursa 'ın Kirazlıyayla sonrası yaptığı atağı unutamıyorum. %12-13 ortalaması olan muhteşem bir segment seçmesi benim için ayrı bir sürpriz oldu. 😬
Niye şaşırdın gardaşım @SerdarCYCoo2Bursa genç , sen 40 lı yaşlara yelken açmışın. :)
Bu arada paylaşımlarınıza hayranım iyi pedallıyorsunuz. Senin kadar fit olamayacağımı anlayınca sakal bıraktım. Keramet sakalda mı değilmi bakacağız.:harika:

Niye şaşırdın gardaşım @SerdarCYCoo2Bursa genç , sen 40 lı yaşlara yelken açmışın. :)
Bu arada paylaşımlarınıza hayranım iyi pedallıyorsunuz. Senin kadar fit olamayacağımı anlayınca sakal bıraktım. Keramet sakalda mı değilmi bakacağız.:harika:
Yelkenliyi sattım ben Necmettin abi. Hücumbot aldım. 🤭

Buraya da görüşmesi açısında yaptığımız sürüşün strava kaydını koyayım. (Sonrasında kesmeyince sürüş kaydını durdurmadan gidip bir Coffee Ride ekledim.)

1650742893669.png

Son düzenleme:
@SerdarCYCoo2Bursa 'ın Kirazlıyayla sonrası yaptığı atağı unutamıyorum. %12-13 ortalaması olan muhteşem bir segment seçmesi benim için ayrı bir sürpriz oldu. 😬

Çok kısa sürdü abi, bağlasaydık beni de çekerdin maşallah 😄 keçi gibisin mübarek.. Sagan dan çok dem vuruyoruz ama ben seni benzettiğim bisikletçiyi söyleyeyim, Julian alaphilippe.. Adam son km de bile yarışa yeni başlamış gibi.. Hatta konferansının birinde "ben, bir yıldız değilim, sadece sürüyorum. Yarışa girdiğimde bile o benim için antrenman" diyordu.. 😎

Edit: o da sakal bırakınca anasını ağlatmıştı ortalığın üst üste uci şampiyonlukları oldu.. @necmeddin abi haklı olabilirsin 🤣

Son düzenleme:
Çok kısa sürdü abi, bağlasaydık beni de çekerdin maşallah 😄 keçi gibisin mübarek.. Sagan dan çok dem vuruyoruz ama ben seni benzettiğim bisikletçiyi söyleyeyim, Julian alaphilippe.. Adam son km de bile yarışa yeni başlamış gibi.. Hatta konferansının birinde "ben, bir yıldız değilim, sadece sürüyorum. Yarışa girdiğimde bile o benim için antrenman" diyordu.. 😎

Edit: o da sakal bırakınca anasını ağlatmıştı ortalığın üst üste uci şampiyonlukları oldu.. @necmeddin abi haklı olabilirsin 🤣
@necmeddin abi Serdar haklı olabilir. Sakalı koyunca bende de değişimler olmadı değil. Amaaa; Sakalı uzatınca gel Specialized'lı Adil hoca olarak duasını yapalım. Yoksa işe yaramaz.

Geri