Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Üyelik sorunları

“ Allah'ın bile insanlar hakkındaki hükmünü, ömürleri
sona erdikten sonra verdiğine inanırken...
Biz kim oluyoruz da insanları birkaç kez görmek,
iki-üç yazı okumak, birkaç kişinin yorumuna katılarak
Yargılama hakkına sahip olabiliyoruz! “……….Dale Carnegie

Böyle der Dale Carnegie..katılmamak mümkün mü…?

Dost , arkadaş, insan kaybetmek çok kolaydır.

Hiç kimse yüzdeyüz kötü ya da iyi değildir...
Aslında tamamen iyi ya da kötü olan bişi de yoktur.
Bu tanımlamalar sadece bizim duygu ve düşüncelerimizde şekillenir..

Olumsuz diye nitelendirdiğimiz olayları iyiye çevirmek, veya kötü diye adlandırdığımız kişileri iyi yola sevketmeye çalışmak ,yıkıcı değil de yapıcı olmak, iyilerin arasına katmak, O kişiyi kazanmaktır , önemli olan…

Kolayı herkes yapar , önemli olan zoru başarmaktır.. ..saygılarımla.:)

• Beğen
Tepkiler: goxelkurt
Scudo
@nuriaktürk

nick iyi ama extradan gerçek isim bölümü daha mantıklı olur

arkadaşlar ekşi sözlük gibi popüler bi oluşumda yeni yazar alımı oldukça sıkı bi elemeden sonra yapılıyo ve buna rağmen ne üye ne yazar sayısında bi azalma var..
naz a kısmen katılıyorum ama zoru başarmak adına forumda sürekli negatif elektriğin hakim olmasına da sonuna kadar karşı olurum..
sonuçta ne olursa olsun ban hem yöneticiler hem de bizim açımızdan hoşbirşey değil,banlanan biz olmasak bile tepkili olabiliyoruz..
üyelik alımına getirilecek yeni bir sistemle ban oranı oldukça azalabilir..
hem insanlar çaba gösterdikleri birşeye çok daha fazla değer verirler..

Bir soru sorup kaçan üyeleri foruma çekmek için neler yapılabilir?

Kefillik, paralı üyelik, premium, isim kullanmak bunları hepsi elbette uygulanabilir. Ancak kullanıcı önüne çıkacak engeller fazlalaştığında bisikletle ilgili alternatif bir foruma kayacak ve burası kullanıcı açısından fakirleşecek. Bugüne kadar çeşitli konulardaki forumlarda her zaman böyle oldu. Kullanıcı her zaman serbest olmak ister.

Yanlış hatırlamıyorsam üye değilseniz bu forumu okuyamıyorsunuz. Kullanıcı sayısının artışını engelleyen kurallardan biridir.

@Lütfü Çolak

okuduklarim arasinda en anlam verdigim yada en fikrime yatan yazi diyebilirim.

konuya gelince, nekadar anlamsiz bir olay. diyerek kisa ve oze fikrimi belirteyim...(bu benim fikrim) :)

Arkadaşlar merhaba nick'imizi renklendirmemiz mümkün mü? Renklendirebiliyorsak nasıl renklendiriyoruz ? ( Bazı yöneticilerde renkli gördüm bu sadece yöneticilere özel mi herkez yapabiliyor mu? )
Saygılar..

yönetici rütbelerine göre olur bu durum,adminimizin kırmızı renk nicki,diğer yöneticiler yeşil,turuncu gibi.normal bizim gibi üyelere renk uygulaması yok,iyi akşamlar.

Lacivert renkli kullanici isimleri üyelere,
Siyah renkli kullanici isimleri reklam verenlere (kendi forum dükkanlarinin moderatörüdür onlar ayni zamanda)
Yesil renkli kullanici isimleri yardimci moderatörler ve moderatörlere
Turuncu renkli kullanici isimleri yöneticilere
Kirmizi renkli kullanici isimleri de adminlere, program tarafindan otomatik olarak verilir.

Kullanici isimleri ayri olarak renklendirilemez.

Son zamanlarda kafama takılan bir konu var herkesle paylaşıyorum..

Şimdi bakıyorum konular açıldıkça yanıtlar verildikçe kişilerin kıdemine.. Üyeler, kıdemliler, demirbaşlar, bağımlılıar daha çok yanıt veriyo yazılanlara..

Burada düşündürücü bir konu var, yahu bu onursal üyeler nerde? Konu açan yanıt veren onursal üyelerin sayısı ne kadar az fark etmiyor musunuz?

Özellikle yeni üyeler '' bisiklet seçimi'' ya da '' herkesçe bilinen bir sorunu hakında soru sorduğunda yanıt veren kişinin onursal üye olması yeni katılımcıları daha fazla motive etmez mi? Tabi ''ya kardeşim önce bi arama yapsana buraya yazacağına'' tarzıyla olmadan.

Birilerini gezi yaptığında yine cevap veren onursal üye çok az..

Onursal üyeler, bir ses verin be!!

@Tolga Ayla
Tolga abi bir onursal üye olarak, gerek özelden gerekse açık şekilde motive edici yanıtlar veriyorum, zaten onursal üye çok fazla yok yetişemiyoruz konulara :) Acaba onursal üyeden sonra da bir derece var mı merak ediyorum :)

Ben bi mesaj yazmıştım bu konuya ama ya göndermeden sayfayı kapattım dalgınlıkla yada silindi.. Allaha Allah..
Vallahi ben çok uzun süredir Onursal Üye statüsündeyim ama ilk zamandan bu zamana tutumum hiç bir zaman değişmedi.. Forumda araştırma yapmadan hazırcı bir şekilde açılmış konulara genellikle tıklayıp bakmıyorum bile.. Ama gerçekten farklı sorunlarda bildiğim bişey varsa da uzun uzun gerekirse saatlerce yazmaktan da hiç kaçınmam..

• Beğen
Tepkiler: 42FY ve tolga1976
@Tolga Ayla

Enteresan bir düşünce... fakat konuya bir de şu açıdan bakabiliriz. Bildiğim kadarıyla onursal üyelik dediğimiz şey sadece mesaj adeti ile ilgili bir şey, yani onursal üyelerin forumun, mesaj yollama açısından en aktif üyeleri olmaları gerekiyor. Yani merak etmeye gerek yok bence, onlar zaten forumun bir yerlerinde sürekli aktif halde olmalılar zaten. Sizin onlara bu kadar az rastlamanız ise büyük ihtimal, forumun toplam üye sayısına oranla, sayılarının çok az olmaları yüzündendir.

Ayrıca, bunun çok önemli bir paye olduğunu da zannetmiyorum şahsen. Onursal üye olmak için insanlar herhangi bir testten geçmiyor ki. Bu sadece o kişinin forumda ne kadar aktif olduğunu gösteren birşey. Bisiklet kültürü ile ilgili hiçbirşey bilmeyen biri bile forumun güncel haberler veya cafe gibi bölümlerine 1000-1500 haber veya fıkra mesajı yollarsa, onursal üye olabilir.

Bu yüzden kişilerin görünüşteki statülerine çok da fazla önem vermemek gerekir, üyelerin statüleri zaten mesaj içeriklerinde kendini belli eder... der ve toplumsal mesajımı da vermiş olurum :)

Bence onursal üyler hazırcıda olsa ,Sonuçda puan olarak fazla ve onların konuları ilgimi çekiyor.Tecrübedir herhalde.Ama bazısında da onursal üyelere karşı bir saldırı var.Oda çekememezlikdir.Başka bir açıklamsı yok.

Ben saygı duyuyorum.Bu laikliği yöneticiler veriyor.Onların yaptıkları her zaman en doğrusudur.Hazır olup olmaması değil önemli olan düzeyli paylaşım.

@İsaAlp

Valla İsa bey güzel açıklamışsınız en son,katılmamak elde değil.Aslında bir yandan da adınızın altında "onursal üye" yazması insanın hoşuna gidiyor.Sırf bu yüzden midir bilmiyorum ama bu zamana kadar birçok kişi beni msn'e ekledi ya da özel mesaj atarak birşeyler danıştı.Demekki forumdaki statünüz ve kayıt olma tarihiniz bir yandan da etkili oluyor insanlar üzerinde.
Berkay'ın dediği de doğru,bir zamanlar "Kron XC500 mü Sedona Borla mı?" tarzında açılan konulardan gına gelmişti ki artık onlara hiç bakmaz olmuştum.

@Murat Reis

Bir kisi de merak edip sormamis, ben sormus olayim bari.. Nedir?:D

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
yaklaşık 3 senedir bu forumdayım, nasıl onursal üye olunur, nasıl, daha fazlası olunur, hiç umursamadım. Maksat forum olsun, muhabbet olsun. Paylaşacak ortak birşeyler bulalım...

Geri