Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Van Rysel Kullanıcıları Kulübü

Buna harcayacak param olsa hiç acımaz alır geçerdim. Karbon bir arkadaş kendisi yanılmıyorsam . Gerçi o rakamlara çıkılabiliyorsa başka markalardan karbon modellere de bakılabilir sanki?

Evet karbon, tercih meselesi. 30 bin versem sanırım çok acayip bisikletler de bulunur. Bu sınıfta deli MTB'ler de var :)

Scudo
(link) Türkiye de ki model disk frenli olanı. Aynakol dahil Ultegra setlisi bu model Türkiye ye gelmedi bildiğim kadarıyla.

Kadro tasarımı ve sadeliği çok hoşuma gidiyor, setleri hakkında bilgim yok :(

Artik yeni bir uyeniz daha oldu. Omzumda ufak bir problem oldugu icin henuz test surusu yapip keyfini cikartamadim. Jantlarda yasanilan sorunu goremedim. Decathlone'da atolyede montaj bittikten sonrada deneme surusu yapildi ve fren takilmasi olmadigi soylendi. Sonrasinda bir sey olursa iletisime gecmem soylendi. Simdilik bu kadar 🙂🤙🏼

Boyum 180 cm ve M kadroyu tercih ettim. Zaten baska bir secenekte yoktu.

Dosyalar

• IMG_20211107_172839.jpg
    IMG_20211107_172839.jpg
    218,1 KB · Okunma: 138
  • IMG_20211107_172805.jpg
    IMG_20211107_172805.jpg
    195,2 KB · Okunma: 134
Artik yeni bir uyeniz daha oldu. Omzumda ufak bir problem oldugu icin henuz test surusu yapip keyfini cikartamadim. Jantlarda yasanilan sorunu goremedim. Decathlone'da atolyede montaj bittikten sonrada deneme surusu yapildi ve fren takilmasi olmadigi soylendi. Sonrasinda bir sey olursa iletisime gecmem soylendi. Simdilik bu kadar 🙂🤙🏼

Boyum 180 cm ve M kadroyu tercih ettim. Zaten baska bir secenekte yoktu.

Hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız bol bol sağlıklı pedallamalar dileyelim öncelikle. Kulübe hoşgeldiniz... Gerçi kulüpte çok bir aksiyon yok ama nokta atışı bir model ile ilgili soru-cevap çok daha kolay ve verimli sonuca ulaştırılabilir.. :harika:

Hemen soru gelsin ; çanta ve matara marka/model nedir ve link alabilir miyiz ? Zira ikisi de çok yakışıklı durmuş siyah uyumu ile... yok yok hiç kıskanmadım.. :krktm:

Şaka bir yana , bu fiyat aralığında alınabilecek en mantıklı bisikletlerden. Hafiflik , komponentler ve ömür boyu garanti artıları ile..

...
çanta ve matara marka/model nedir ve link alabilir miyiz ? Zira ikisi de çok yakışıklı durmuş siyah uyumu ile...
...

Sizin bisikletin rengine uygun çanta seti olarak Sahoo modellerini önermek isterim: (link)
En azından ben o renklerdeki bir yol bisikletine aşağıda listelediğim ürünleri yakıştırıyorum.

Yol kadro üstü için şu (ben yolda kullanıyorum, AliExpress'ten aldım): (link)
Trekking kadro üstünde de şunu kullanıyorum ama yolda kaba duruyor (AliExpress'ten aldım): (link)

Kadro altı için ön tercih edilirse şu (bunu almak isterdim ama suluklar yandan çalışmadığı için ön suluğu engelliyor): (link) , arka tercih edilirse şu (trekking bisikletinde kullanıyorum, Amazon tr'den yurtdışı kaynaklı aldım, arka suluk yeterince aşağıya inmiyorsa engelleyebilir): (link)

Sele altı için renk/doku olarak takım olması için farklı boylarda: (link) , (link) , (link)

Farklı takımlar oluşturacak alternatif seri modelleri de var.

Hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız bol bol sağlıklı pedallamalar dileyelim öncelikle. Kulübe hoşgeldiniz... Gerçi kulüpte çok bir aksiyon yok ama nokta atışı bir model ile ilgili soru-cevap çok daha kolay ve verimli sonuca ulaştırılabilir.. :harika:

Hemen soru gelsin ; çanta ve matara marka/model nedir ve link alabilir miyiz ? Zira ikisi de çok yakışıklı durmuş siyah uyumu ile... yok yok hiç kıskanmadım.. :krktm:

Şaka bir yana , bu fiyat aralığında alınabilecek en mantıklı bisikletlerden. Hafiflik , komponentler ve ömür boyu garanti artıları ile..
Bu bisikleti almamda sizin videolarinizin etkisi cok oldu. O yuzden ayrica size bir tesekkuru borc bilirim. Hatta Triban RC500 yol bisikleti ayakkabisini da yine sizin videonuz sayesinde edindim. Cok kiymetli bir kanaliniz var. 🙂👍🏼

Sene basinda beklenen zam gelmeden elimi cabuk tutup alayim istedim. Dediginiz gibi muadillerinin rakamlari ucmus durumda.

Henuz binip surus yapamadigim icin bisiklette ilk dikkatimi ceken sey de hafifligi oldu. Garajimda bir adette Peugeot T11 X2 model Trekking bisikletim var (su an satista). iki bisikletin arasinda hafiflik konusunda daglar kadar fark var. Hatta oyleki bu bisikleti Decathlone magazasindan eve kadar yuruyerek goturdum. 25 dakika surmesine ragmen bir 25 dakika daha hic yorulmadan goturebilirdim.

Sitede yeni uye oldugum icin henuz link paylasma hakkina sahip degilim. Oyuzden asagidaki gibi yaziyorum.

Matara kafesi :
Decathlone - Triban 500

Matara:
Decathlone - Btwin 750ml

Kadro ustu canta:
Ali Express - Rockbros (official store)
(Gorunum olarak cok kaliteli cikti, fakat sele uzerinden kadroya indiginizde cantanin uc bolumu A bolgenize carpiyor. Bu beni rahatsiz etmedi. Bunu dikkate alabilirsiniz. 6inch boyutundaki bir telefonu cok rahat icine sigdirabiliyorsunuz)

Sele alti canta:
Decathlone - Btwin M boy 0.6lt

Bunlarin haricinde de km saati olarak yine Decathlone'den BC500 modelini aldim, fakat bu gecici olarak duracak. Asil aktif kullanacagim Aliexpress'ten siparisini verdigim Cycplus M1 GPS (kadans sensoru ile birlikte) cihazi olacaktir.

Surus yaptikca daha cok bilgi paylasimi yapmaya devam edecegim 🙂

(link) Türkiye de ki model disk frenli olanı. Aynakol dahil Ultegra setlisi bu model Türkiye ye gelmedi bildiğim kadarıyla.
105 ve Ultegra modelleri geldi ama ne yazık ki sayılı geldi. Ultegra 105 arasında kalıp 105i alanlardanım. 19500 fiyatı ile f/p'dı. Ancak stok bitince 22000 e çıktı ve aylardır iki model de stok da yok. Üzerine TL yine değer kaybetti artık gelirse fiyat ne olur kim bilir!

105 ve Ultegra modelleri geldi ama ne yazık ki sayılı geldi. Ultegra 105 arasında kalıp 105i alanlardanım. 19500 fiyatı ile f/p'dı. Ancak stok bitince 22000 e çıktı ve aylardır iki model de stok da yok. Üzerine TL yine değer kaybetti artık gelirse fiyat ne olur kim bilir!
Ben resimde ki model gelmedi dedim. Disk frenli olanlar geldi diye yazdım. Yazdığımı yanlış anladınız galiba.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Decathlon tarafından jant değişimi için bende arandım. Jantlarımı Ankara da bir mağazaya teslim etmemi, İstanbula gönderilip sorunlarının giderileceğini ilettiler. Birkaç kez tamir mi değişim mi diye sordum kesin cevap alamadım. Bu hafta teslim edeceğim bakalım. Sonuç ne olcak.

Bisikleti geçen hafta Perşembe günü sipariş verirken web adresi stoklarında 5 adet M kadro gözüküyordu, fakat şu anda stoklar tamamen bitmiş. Gizliden gizliye kullanıcı sayımız artıyor.

Arkadaşlar jantlari değişip gelen oldu mu?

Şu an jant degisimi yapilmiyor. Zaten ellerinde yeni jant yok. Janti teslim ederseniz sorunlu bölüme zimpara atiliyor o kadar. Burada yanliş olan şuki decathlonun jantlari sorunlu olduğunu bile bile bu durumda bisikletleri satmasi , jantlari incelememesi. Müşteri kullanirken anlarsa anlar anlamassa bize ne gibi bir saçmalık var

Şu an jant degisimi yapilmiyor. Zaten ellerinde yeni jant yok. Janti teslim ederseniz sorunlu bölüme zimpara atiliyor o kadar. Burada yanliş olan şuki decathlonun jantlari sorunlu olduğunu bile bile bu durumda bisikletleri satmasi , jantlari incelememesi. Müşteri kullanirken anlarsa anlar anlamassa bize ne gibi bir saçmalık var
Daha önceden satın alıp aynı sorunu yaşayanların jantlari değiştirilmişti hatta video da var konuyla ilgili. Bu kesin bilgi mi?

Jantlar yenilendi...Süreç biraz uzun sürdü malesef.ilk önce gelen yeni jantlarla ilgili Decathlon Eskişehir ekibi geri gönderme kararı aldı. Sonra yeniden gönderdiler ve bugün itibariyle teslim aldım.Sorunsuz görünüyor bakalım. Öncesi ile arasında fark var mıdır orasını tam olarak bilemiyorum.Ama memnunum. Hem Berker Bey hem de özellikle Eskişehir'den Emir Bey çok ilgilendi.Şimdi tek sorun şu Kütahya'ya
kış geldi 😄
20211211_201039.jpg20211211_201129.jpg

Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim. Decathlon bu konuda sınıfta kaldı. Kimine değişim yaptı kimine yenilenmiş (!) jant taktı kimine ise zimpara yapıp gecistirdi. İyi bir firma tutarlı ve adil davranır maalesef decathlon bunu yapamadı.

Çok güzel bir bisiklet bence ama jant konusu acaba dedirtti malesef. Zaten doğru dürüst yol bisikleti de getirmiyorlar artık ülkeye.

• Beğen
Tepkiler: Şehirli
Jant konusu malesef can sıkıcı her ne kadar sorun benim adıma çözülmüş olsa da markaya zarar veriyor.yine de malesef bu şartlar altında piyasada daha uygun 105 setli bisiklet bulmak zor...

Benim anlamadığım, jantın sorunlu olduğu bilinirken neden henüz satılmamış ürünlere düzgün jant takılıp satışa sürülmediği. Mantıklı olan, sorun belli olduğunda satıştaki ürünleri toplamak, satılmış olanları geri çağırmak, mağduriyetleri giderip sonrasında satılan tüm ürünleri sorunsuz satışa çıkarmak.

Geri