@Kudret Kurtcebe Eyvallah abi. Tabi, kesin katılıyorum. İzini tam denk getirip 14 mayısta Velotürk, 19 mayısta Ankara granfondoya katılacağım. İç işleri bakanına çiçek götürüp müsade alırsam bi'de bisiklet turuna çıkarım, oh deyme keyfime
Aslında Uçmakdere fondoya gelip seninle yarışmak istiyordum ama lisans işi olmadı. Aile hekimim bugün yokmuş. İl Spor Müdürlüğüne gittim, bir tane evrakı internetten indirip doldurmam gerekiyormuş. Kardeşim senin vermen gereken evrakı ben niye netten indiriyorum demedim, döndüm geldim. Yani yetiştiremeyeceğim. Sağlık olsun.
Uçmakdere için Taner dostumdan parkura bakmasını istedim. Parkur ilk ve ortadaki düzlük hariç Kaçış grubu kavasında geçer. İlk 5 km kadar nötral start olduğuna göre grupla gidilecek, ardından inişli çıkışlı yokuşlar başlıyor, yokuşlarda kendini patlatmadan çıkmaca, inişlerde sürerek dinlenmece, inişlere önde girmeli, önde girilmediyse iki bisiklet mesafe bırakmalı, acemi bisikletçi varsa kaçacak yer bile bırakılmalı, burada gruplarda parçalanmalar çoğalacak, dinlenme noktasında takviyeni mutlaka al, izotonik içecek irtifa farkı çok olduğundan çabuk biter, mümkünse bir tane yedek, ortadaki düzlükte kendine grup yap, son iki tırmanışta Eşik üstü sürüp kendini patlatabilirsin, Tanere göre en son tırmanışta patlatmalı,tabi bu öndeki veya onun hemen ardındaki grup için geçerli, ardından iniiiş ve kısa düzlükten sonra bitişe varış. Bu parkur sprinter sürüş karakterliler için değil, benim gibiler için de değil, daha çok puncheur veya senin gibi tırmanışçılar için.
Keyfin bol olsun