Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
@hamlet2006 sahi hiç görmedik , çok ta güzel tavsiyeler veriyorsun, şöyle 300 üstü bir km paylaşsan diyorum. Sonra biz 30 30 10 güne yetişmeye çalışırız hızına. :)

Ultra mesafe bisikletçiliğinde uzmanlığı olan Mümtaz Ağabeyimiz @Süper Dede tavsiyeleri ondan alıyoruz.

Forumdaki eskilerin hepsi beni ''yol bisikleti yarışları'' hakkında yazdıklarımla bilirler.Eğer yol yarışlarına beni alıştır dersen seni Sagan ile Valverde ile tanıştırırım, elimden geleni yaparım.:D

Birkaç örnek vermem gerekirse

Paris Roubaix 2019
Milano Sanremo 2019
Tour de France 2018

Beğendim dersen eğer bir de virüs etkisini kaybederse forumu yarış parkuruna çeviririz evellallah:harika:

Scudo
Ultra mesafe bisikletçiliğinde uzmanlığı olan Mümtaz Ağabeyimiz @Süper Dede tavsiyeleri ondan alıyoruz.

Forumdaki eskilerin hepsi beni ''yol bisikleti yarışları'' hakkında yazdıklarımla bilirler.Eğer yol yarışlarına beni alıştır dersen seni Sagan ile Valverde ile tanıştırırım, elimden geleni yaparım.:D

Paris Roubaix 2019
Milano Sanremo 2019
Tour de France 2018

Beğendim dersen eğer bir de virüs etkisini kaybederse forumu yarış parkuruna çeviririz evellallah:harika:
Araştırmaya bayılırım. Bu konuların hepsini okuyacağım. Sorun yolla alakalı, bisiklette galiba yol bisikletçiliği önemli bir konu. Bir o kadar da benim uzak olduğum bir konu.
Yol bisikleti resimlerine bakıyorum ilginç makineler. Tabi dağ bisikletleri daha çok ilgi alanım. Bisiklet seçimi ve kullanımı da yaşantı ile doğru orantılı. Benden çok iyi bir yol bisikletçisi olmaz bunun farkındayım. Farkında olmaya yeni başladığım bir hususta dağ bisikleti çok ziyade bölgesel oluyor. Yol bisikletine gelince daha evrensel.

Yani şöyle Merzifon dan bir Karadeniz turu yapayım dedim kaç kez niyetlendim de , bisikletimede güveniyorum ama çok yoracak. Bir tane yol bisikleti artık düşünmüyor değilim. Ha daha çok gravel tarzı olursa arada sapaklardan saparım.
Başlıkları okuyacağım bedava bilgi. Hem de işin içinde bisiklet olunca elbette faydalı bilgi. O yüzden e varım öğrenme ve tanışma işine. :harika:

Paris Roubaix 2019
Milano Sanremo 2019
Tour de France 2018

Bu sene fransa turu olurmu sence? Hamlet...
Ne düşünüyorsun merak ettim.
Ekim ayına atmışlar ama bana sorarsan zor gözüküyor.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@mazhar Bu sene ''feda senesi'' olmalı; hiçbir monument ve hiçbir büyük tur yapılmamalı bence.Ama yapacaklar gibi. Sporcuların kondisyonlarından dolayı sürprizler olabilir.Büyük turların hazırlık yarışlarının çoğunun da olmaması ile ortalık fena karışır.
Tek üzüldüğüm nokta yaşlı kurt Philippe Gilbert'in bu sene Milano Sanremo'da Cipressa veya Poggio'da atağını görememek olurdu.

Bu gün sabah 6 km tempolu yürüyüş yaptım. Bisiklet yoktu. Biraz toparlamak için es geçtim. Yakınlarda üç hedefim var, ttubr den önce. 200-250 ve 300 km yapıp kendimi sınamak ve mola zamanlarını tesbit etmek istiyorum. Planlı ve programlı olursa yarışta 250 ile 300 arası yapabilirim gibi geliyor. Belki de bana öyle geliyor... :koptum:

@mazhar Bu sene ''feda senesi'' olmalı ve hiçbir monument ve hiçbir büyük tur yapılmamalı bence.Ama yapacaklar gibi. Sporcuların kondisyonlarından dolayı sürprizler olabilir.Büyük turların hazırlık yarışlarının çoğunun da olmaması ile ortalık fena karışır.
Tek üzüldüğüm nokta yaşlı kurt Philippe Gilbert'in bu sene Milano Sanremo Cipressa veya Poggio'da atağını görememek olurdu.
Her sene bahar,yaz aylarını hasretle beklerdim.ozellikle temmuz ayı karnaval olurdu benim için.o yüzden buruk bi yaz..

Özellikle froom 'ün dönüşünü, yeni yıldızlar carapaz, bernalin neler yapıcağını merak ediyordum bu sene...

Özellikle froom 'ün dönüşünü, yeni yıldızlar carapaz, bernalin neler yapıcağını merak ediyordum bu sene...

Hiçbir zaman sevemedim Sky takımını.Virüs gibiler:eek::D
Froomeyin kulağını çok çınlatmışımdır.

__________________________________________________________________________________________________________
Bu gün sabah 6 km tempolu yürüyüş yaptım. Bisiklet yoktu. Biraz toparlamak için es geçtim. Yakınlarda üç hedefim var, ttubr den önce. 200-250 ve 300 km yapıp kendimi sınamak ve mola zamanlarını tesbit etmek istiyorum. Planlı ve programlı olursa yarışta 250 ile 300 arası yapabilirim gibi geliyor. Belki de bana öyle geliyor... :koptum:

Geçen seneki yarıştaki gibi boyun ağrın var mı ağabey?

@Süper Dede sakarlığıma rağmen beni geçeceğini düşünmüyorsun değilmi dedeciğim. :D

Bisiklet süremeyince bende bugün tempolu yürüyüş yaptım 60 metre kadar seke seke:harika:

@necmeddin Seni geçmeyi aklımın ucundan bile geçirmedim birader... :koptum: Bu arada iyi tempo yapmışsın...:D
@hamlet2006 mecburen yükselttim, geçen sene çektiğim ense kökü acısını unutamıyorum...:(

Bugün de 2 arkadaş bol goygoylu 16 km kadar sürdük iyi geldi
Screenshot_20200518-002340.png

@hamlet2006 Teşekkür ederim. Bu bisiklete 3 sene federasyon yarışlarında binmiştim. Sonra kulübe lazım oldu geri verdim, şimdi yine boşa çıktı geri aldım ve tam bir kilo hafifledim...
@HakanAydn ne yaparsın kardeş, boyun ağrısı çok fena. Boş ver yakışmasın, ağrımasın da...

sayın @hamlet2006 bisiklete binmeden çıktığınız bisiklet turlarınızda oldu mu? 🤔🤐

Ben her zaman okeyim olmadan okey dönerim.Milli piyango bileti almadan milli piyango ya çıkarsa hayali kurarım;elbette bisiklete binmeden tur yaptım.:ssrtcbya:

yarın erken kalkabilsem (5 gibi) 50 km yaparım..saat 8 de başlıyor sıcak...43 dereceler, gölgede 39..perşembeye kadar sürecek..😑..
benim göbek çok şakacı yahu, 5 gün binmesem "cee" yapıyor..

@HakanAydn alemsin abi bende kendi göbeğine kızıyordum. :)
Sen yinede dikkatli ol benim Muğla tecrübem 11 yıl, hele sen birde Akdeniz tarafındasın, erken giden tez yol alır sıcağa kalma:harika:

Merhaba herkese, Cuma günü sabah saatlerinde İstanbul'dan Tekirdağ'a geçmek istiyorum bisikletimle, 1 hafta orada kalacağım. Sadece sele altı çantasında acil durum ekipmanlarım ile yapacağım sürüşü günlük antreman gibi. Çok çanta ve malzeme olmayacağı için herhangi bir çevirmede dikkat çekmem diye düşünüyorum, izin belgesi sormazlar sanıyorum, bu süreçte tecrübe eden var mı acaba?

Virüse ve sokağa çıkma yasağına rağmen sürüşlere devam ediyoruz. Sürekli mtb sıkmaya başlasada mecburiyet. Bugun sürüşü bitirmeme 1km kala yokuş inişte sivri bir taşa denk gelince lastik patlattım. 3 sene sonra ilk lastik patlatisim. Lastiğin havası 5sn gibi kısa birsürede indi. Biraz yarılmış. Evden çıkarken lastik hava basıncını da kontrol etmiştim ama talihsizlik işte. Uzun bir süredir lastik patlama sorunu yaşamadığım için yanıma yedek lastik de almıyordum. Neyse ki dönüşte, evime yakin bir yerde patladı. 3 tane yedek dış lastigim olmasina rağmen mevcut lastiği içten dıştan ameliyat ettim. Yama yapmak ile uğraşmadım direk iç lastiği de degistirdim. Yarın tekrar sürüşe çıkacağım problem olursa artik dış lastigi de degistircez. Lastik continental x king 2.20 iyice erimeden yenisini takmak istemiyorm . Çok para sonuçta. Saat 10 da yol bisikletim ile alışverişe çıktım ekipler denk geldi birşey diyen olmadı. Bu kadar yasağa zorluğa rağmen şu süreçte iyi pedalliyorum diye düşünüyorum. Strava yı açmıyorum adli bir problem olur diye😉şikâyet eden olur neme lazim😀

Geri