Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
@necmeddin , eyvallah...
Hepside şeker arkadaşlar, birikmiş bir "sürememe" durumunu iki haftada normal eforlara çekmemiz lazım...

@cazci abi kaç km atıyorsunuz planlı sürüşlerinizde. Kamp yok galiba günübirlik oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Tabi şu " yeni normal gevşekliği" bakalım ne gibi bedeller ödetecek, bekleyip göreceğiz...
Bu akşam 45-50 k.m. civarı standart rota...
Bu ayarda bir gece tur rotamız daha var...
Hafta sonları 100+ rotalar değişkenlik gösteriyor...
Kamp planlarımız da var, bakalım kısmetse yaparız....

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@cazci abi çok bir bedel kalmadı be , hadi biz hergün araziydik ,sürekli sürdük ama isteyipte sürüşe çıkmayan kuruntu haline getiren bir kaç kişiye şahit oldum. Ancak planlı sürüşler dengemizi tekrar toplar diyorum. Çarşı pazarda vatandaş hiç bir kurala riayet etmiyor. Baya gevşeme oldu . Yine sıkıntı olacak gibi.
Bisiklet ile açık havada çok sıkıntı çıkmasada yine sosyal bir etkileşim sonucu tehditle karşılaşabiliriz.

@necmeddin bu ay sonu için çok karamsar beklentilerim var. Allah sonumuzu hayreylesin..Biz her işimizi alaturka yapmakla müsemma bir toplumuz, umalım ki yeni can kayıpları ve kısıtlamalar yaşanmasın...

@cazci inşallah abi. Gardımızı düşürmemeliyiz. Geçen hafta Çorumda köye gittim babam gilin yanına. Ne gittiğimde ne gelirken el vermediler. Bu insanlar hem yaşlı hemde bir o kadar kurala dikkat ediyorlar.
Köydeki eş dost akrabada çok dikkatliydi. Belki yaşlı oldukları için temkinli davrandılar. Fakat olayın ciddiyetinin farkındalar. Gençler bize birşey olmaz mantığıyla daha duyarsızlar. Bunu çok kez izlemledim. @cazci abi müsadenle hayırlı gecelerin olsun görüşmek üzere. :harika:

sabah ter idmanı:)

Abi sanırım geçen haftaki (5 haziran) sasalı bisiklet yolu turumda karşılaştık selam verdik geçerken. Avatarından görünce tahmin ettim. Aksiyon kamerası ile vlog kaydı yapıyorum ben de. Kondisyonumu biraz daha toparlayayım birlikte sürüşler de yaparız sana da uygun olursa.

superenci
Harika olur dostum,kondisyon konusunda benimde çok iddiam yok ama sürdükçe kendiliğinden gelişiyor insan;) bir daha raslaşırsak bana bir dur çek :komik:

IMG_20200611_153624_0.jpg

An itibarıyle..31 km..Orta göbekten gelen gıcırtı bana geri dön diyor..
Toplamda 63 km..

Son düzenleme:
Başlık yetim kalmış. Ey virüse rağmen, yasağa rağmen bisiklete binen sevgili forumdaşlar arada km saat atın. Zor zamanlarda bu başlık çekti kahrımızı :harika:
Haftalık atayım 110 km yi buldu . Çalışmaya başladık sürüş süresi ve alınan yol düştü maalesef.:(

@seko35.50 bende nöbetlere giderken devam, akşamları iş yerinde 30 km yakın , ertesi gün nöbet çıkışı bir 10 full rampa . Yanı her nöbet 50 km atıyorum. İstirahatlerimde de yerel bir bisikletçide takılıyorum. Baya tamirat tadilat teknik bilgi sahibi oldum 20 günde.
@Süper Dede ağabey iyi yapmışsın. Bu işin ilmini biliyorsun. Çok şey öğrendim sayende. Şu an performans patlaması yaşıyorum. 15 km hızla beni yiyen ince rampaları 20 km ile alıyorum. Maşallah acayip haz alıyorum sürüşlerimden.:harika:

Bugün kısa bir Taksim yüklemesi. Ama asıl prova ve yükleme 2 hafta önce Hacıosaman tırmanışıydı.

Artık yarın güzel bir Silivri yolculuğu olacak. Fırsat olursa Marmara Ereğli ve Tekirdağ yapmak istiyorum.

Küçükçekmece'ye kadar düz yol sonrası Tüyap'a kadar (Haramidere tarafındaki kısa iniş hariç) yaklaşık 18 km. tırmanış.

Sonra Büyükçekmece sonrası Mimarsinan rampası, sonra Kumburgaz rampası, yine Celaliye sonunda çok kısa bir rampa, ömür biter tırmanış bitmez.....

Döünşde kısmetse resim v.s. gelecek. 👍

Son düzenleme:
Orta göbeğe önce wd40 arkasından motul sprey zincir yağı sıktım, 10 km iyiydi sonra ufaktan başladı ses. Yarına bisikletçi yolları göründü..23 km de kaldık bugün..

Geri