Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Pandemi süresi boyunca bu 2 arkadaşla devam.
IMG_20200613_155126.jpg
IMG_20200613_154703_158.jpg

İstanbul 1 metre dahi bisiklet yolunu hak etmiyor, yapılan her bisiklet yolu şehir yaşamına hiç bir zaman alışamamış medenileşememiş bir takım insanın da, kendini medeni, entelektüel sanan bir grup insanın da ortak hedefi. Halkı eğitilmez görüp kendi konforundan en küçük ödün verdiğinde ağzından salyalar çıkarak saldırganlaşan 4X4 sürücülerden de, parayı henüz bulamamış kuş serisi veya 40 yıllık arabalarla NASCAR'cılık oynayan zihni ergen tayfadan da gına geldi.
Gelsin vursunlar yaşarsam eğer mahkemede süründürürüm.

Sayın @bilalfidanboy abinin yanında hiç bir şey ama idman eksiğimiz var. Şu şimşek böceğimi ne diyorlar? Tanrı bunları niye yarattı acaba? :snzdglsn:
Sinir oldum döndüm yav.
Screenshot_20200613-155417_Strava.jpg

Abi bacaklara özgürlük şort giy, haşortman yakar adamı. Hem bisikleti sürdükçe efil efil esen rüzgar bacaklarına değecek ki o duyguyu sonuna kadar yaşayacaksın.
Bırakın haşortmanı @hamlet2006 ve @mariokaldato giysin.
çok para verdim o eşofmana :) yırtıncaya kadar giymem lazım , şaka bir yana softshell püfül püfül esiyor. Serin tutuyor.:harika: Sabah işe gelirken üstüme de aldım bir şeyler hava çarpacak adam arıyor .

@necmeddin Ultrada yarışırsan illaki şort lazım yoksa buhar olursun...
Bu arada schwalbe green guard emre bisiklette 155 tl bilginiz olsun. Ben bir adet aldım.

@Süper Dede Abi kaprilerim var. 20 gündür bisikletten küs bir hayat yaşıyordum. 200 km anca oldu . Bugün keyfe geldim. Yalan konuşmuycam :) verdim pedalın gözüne. Sıcak havalarda sürdüm de kısa mesafelerdi Muğla dayken . Uzun zaman oldu Merzifon çok sıcak değil . Şimdi yavaş yavaş vücudu alıştırmak lazım. O yüzden net bir şey demedim. Ama umut geldi ağır ağır idmanlara başlayayım.Yeni tüyolara ihtiyacım olacak. Aşağı yukarı 2 ay var Allah Kerimdir.:harika:

Bizim yarış ertelenmiş ağustosa.Tam da şef atamalarının o zamana.Ben de şeflik bekliyordum.Şef olunca yarışa izin de vermezler.Yarışa girebilmem için şef olmamam lazım.Yarın müdürün yanına gidip dil çıkarsam şef yapmazlar belki.:okyrm::ssrtcbya:

Ben de bu bahane bisiklete binmiş olurum.En iyisimi patrona da dil çıkarayım kesin olsun.:harika:

@necmeddin Ultra mesafe antrenmanların anahtar antrenmanları başlangıçta mümkün olduğunca sele üstünde kalmaktır. Çevirmek ikinci planda ama çevirmeden de olmuyor tabii. Sürekli olarak molasız gidilen mesafenin arttırılması önemli. Yarışta ise kişiye özel molalarla gitmek önemli. Adamın kondüsyonu çok iyidir yüz km de bir mola verir, diğerinin ki zayıftır 30 km de bir mola verir. Bunun çok iyi ayarlanması tamamen akıl işidir. Az kondüsyonla çok gideyim de öyle mola vereyim derse o mesafeler bitmez. Baştaki 4-5 günü bitkinlik oluşmadan geçebilirsen gerisi gelebilir.

@necmeddin Ultra mesafe antrenmanların anahtar antrenmanları başlangıçta mümkün olduğunca sele üstünde kalmaktır. Çevirmek ikinci planda ama çevirmeden de olmuyor tabii. Sürekli olarak molasız gidilen mesafenin arttırılması önemli. Yarışta ise kişiye özel molalarla gitmek önemli. Adamın kondüsyonu çok iyidir yüz km de bir mola verir, diğerinin ki zayıftır 30 km de bir mola verir. Bunun çok iyi ayarlanması tamamen akıl işidir. Az kondüsyonla çok gideyim de öyle mola vereyim derse o mesafeler bitmez. Baştaki 4-5 günü bitkinlik oluşmadan geçebilirsen gerisi gelebilir.
Var gücümle kaldığım yerden çalışmaya devam edeceğim abi Allah ne verdiyse . Çok zor ve acılı bir süreç olacak seleyi eğmeme çok az kaldı .Aşağı inişlerde çok bir problem çıkartmıyor. Geçen 10 km bir yokuş denemesi yaptım bisikletin yeni haliyle yokuş sürerken selenin tam oturmadığını hissedebiliyorum. Ama yokuş hızım artmış. 10 12 km arası abanabildiğim yerleri 18-21 km arasına çıkarmışım. Uzun tura çıkmadım ama gelecek hafta içi olacak şartlar müsait olursa düşünüyorum. Yarış takvimi normal işleseydi bayramdan sonra görecektim çapımı nasip olmamıştı. Programlı bir çalışma yapacağım. Göreceğiz bakalım.
@SeYaP Rabbim şifasını versin.

Son düzenleme:
Şimdi bu "ultra mesafe" çok göreceli bir kavram. Neye göre, kime göre?
"60 km gezdim" diyorum. Adamlar "oha be kardeşim, sanki 6 km gibi söylüyorsun" diyorlar. Bu adamlara 5 km bile fazla geliyor ki 3500 km desen ne derler acep?
Geçen yaz sayın @hamlet2006 ile yaptığımız memleket gezisini ilk söylediğimde. "Memlekete bisikletle gideceğim" dediğimde, "hade lan oradan, gidemezsin, yapamazsın..." gibi ne kadar olumsuz söz varsa duydum. Yapınca da "ne kadar sürdü, delisin sen, sıyırmışsın..." gibi cümleler duydum.
En sınırımı bozan cümle "yapamazsın, ne gerek var" diyen birinin söylediğini yaptığında "sen desinler (ilgi çekmek için) diye yaptın" demesi.:acpsnr: Büyüğüm olmayacak bunu diyen, var ya...:mad:
Konu nereden buraya geldi, niye anlattım bilmiyorum. Sıktıysam bağışlayın. :hımm:

"60 km gezdim" diyorum. Adamlar "oha be kardeşim, sanki 6 km gibi söylüyorsun" diyorlar. Bu adamlara 5 km bile fazla geliyor ki 3500 km desen ne derler acep?
Geçen yaz sayın @hamlet2006 ile yaptığımız memleket gezisini ilk söylediğimde. "Memlekete bisikletle gideceğim" dediğimde, "hade lan oradan, gidemezsin, yapamazsın..." gibi ne kadar olumsuz söz varsa duydum. Yapınca da "ne kadar sürdü, delisin sen, sıyırmışsın..." gibi cümleler duydum.
En sınırımı bozan cümle "yapamazsın, ne gerek var" diyen birinin söylediğini yaptığında "sen desinler (ilgi çekmek için) diye yaptın" demesi.:acpsnr: Büyüğüm olmayacak bunu diyen, var ya...:mad:
Konu nereden buraya geldi, niye anlattım bilmiyorum. Sıktıysam bağışlayın. :hımm:
Hiçte sıkmadın. Gayet güzel söylemişsin. İyi bir şeye niyetlensen herkes ya mızmızlanıyor, ya yapamazsın diyor veyahut aklında zorunmu var diyor. Pişti oynayalım desen Monte Carlo kumarbazları gibi 2 gün masada oturur bir çoğu. :)

Abi çok takılıyorsunuz elaleme, boş verin, keyfinize bakın.... :)

Geri