Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
IMG_20200619_201601.jpg

Garaja koymak zahmetli olduğu için bu şekilde kilit taktım güvenli mi sizce

Scudo
231031 dosyayı görüntüle

Garaja koymak zahmetli olduğu için bu şekilde kilit taktım güvenli mi sizce
Orta gövde ile birlikte arka tekeri bağlamanız daha iyi olur. Ayrıca o kilitler en fazla 5 dk içerisinde kesilebiliyor, imkanınız varsa en az 6mm zincir kilit tavsiye ederim. O kilitle de ön tekeri bağlayabilirsiniz. Sele mandalını da alyanlı ile değiştirirseniz gözünüz arkada kalmaz diye düşünüyorum.

Merdiven eğimi yüzünden kilit gövdeye ulaşmıyor. Bisiklet bu kadar geri gitti ancak.

@HakanAydn şimdiden yardımınız için teşekkür ederim 3 gün önce kron xc 100 aldım 2020 modelön maşa esneme yapıyor servise götürdüğünde normal dediler sizce bir problem teşvik ediyormudur ? Diğer abilerdende cevap beklerim iyi akşamlar 👏

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Dimi, sallandıracaksın hatta birkaçını bak bakalım takıyorlarmı takmıyorlarmı..😁..
Şimdilik ağızlarını bantlıyorlar, hastalığa yakalanınca öksürürken, hapşırırken zaten yeterince sallanır bu umursamayanlar.. :))Öyle değil mi ceza gelmeden takmıyorlardı, şimdi de memurların karşısında takmasınlar bakalım, 3 bin tl adama kötek gibi etki eder. :D

@Hels topik olarak çok uygun değil yeri ama işi bilen arkadaşlar yazarlar..👍

• Beğen
Tepkiler: Hels
@Hels esneme yapması normal. Xc 100 de kilitli maşa yok , çukur yada tümseklerde esneme yapar. Bu yıl başında aynı modelin 24 jantını oğluma aldım. Kilitsiz maşalar bir zaman sonra zaten sertleşiyor. Eğer esneme anormal bir şekilde ise maşa değişimi isteyebilirsin.
Kullanırken anormal bir durum yoksa, yani her pedal çevirdiğinde esnemiyorsa çok dert etme . Ani fren ve agresif sürüşlerde esneme yine olabilir. Kilo fazlalığı ile gidona yaptığın baskıdan esneme yine olabilir. Dediklerimin dışında bir sıkıntı varsa maşa problemli olabilir. Xc 100 ler hakkında yapılan yorumlarda kronik maşa ve gidon hatalarından çok söz ediliyor. Fakat oğlumun bisikleti 6 ayı buldu herhangi bir problem yaşatmadı. Yarın merak ettiğin birşey olursa bana özelden yazabilirsin veyahut dağ bisikleti başlığına yazabilirsin müsait olursak cevaplarız.

• Beğen
Tepkiler: MertV ve HakanAydn
:) (link) Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı işe bisikletle gitti.

:) (link) Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı işe bisikletle gitti.
Haberim yokmuş gibi çek kanka. :)) Umarım maskeyle sürmekten rahatsız olmuşturda en azından bunu içeride dile getirir. :D

nasıl gidiyor maskeli sürüşleriniz? ben çenede tutup bir polis görürsem hemen geçirecek şekilde bir plan yaptım. bu yasaklardan sonra ilk defa bugün çıkacağım.

@brstrmn Türkiyede ilk virüs vakasının göründüğü zamandan şu zamana kadar 2220 km kadar , bir 15 km anca taktım ondada kafamda kask yoktu ve bisiklet giysisi giyinmemiştim. Ekipmanlı bir şekilde bisiklet sürerken takma gibi bir niyetim de yok . Bisiklet sürmediğim zamanlarda takıyorum.
Bugün 10 km kadar sürdüm takmadım. :harika:

Geri