Öncelikle Hoş geldiniz Forumumuza.Ben virüse rağmen bisiklet ile Türkiye turuna başladım dün Ağrı da tendürek dağına tırmanırken tipiye yakalandım bir araba kurtardı
Yeni üye olduğum için başlık açıp soramıyorum 2 sorum olucak yanıtlarsanız sevinirim.
Hayatımda toplasanız 5 kere bisiklet kullanan biri olarak şuan carraro crt world tour bisikletim ve yaklaşık 25kg ekipmanla yoldayım düz yolda bile
10km gittikden sonra dizimden bir karış yukarısı o bölgede inanılmaz yanmalar oluyor ve 1 pedal çevirmesi bile eziyet oluyor. Bisiklet ve ekipmanlar neredeyse 50kg bende 176cm boy 55kg.
Acaba bu yanma ve acı kondisyonsuzluk mu yoksa 0 derece de bisiklet sürmekten mi beslenme mi sürüş tekniğimi yani bunu acil gideremezsem günde 5 10km den fazla yol gidemeyecek durumdayım.
2. sorum ayaklarım üşüyor markasız bir botum var hem bisiklete uygun hemde kar ve soğuk koşullarına uygun bir bot önerirmisiniz.
bu bisiklette bir gariplik var çelik maşa mı o
Cromly maşa.bu bisiklette bir gariplik var çelik maşa mı o
Biliyosun işte İzmir'in soğunu,derece olarak değil ama rutubet içine işliyor insanın,birde bitmek bilmeyen poyraz şamar gibi vuruyo suratına insanın,sabah çıkarken 8 dereceydi,dönüşte 12ye kadar çıktı güneşle beraber,Ben İzmir'de büyüdüm.😁
Öyle havayı bulsam zil takıp oynarım.Biliyosun işte İzmir'in soğunu,derece olarak değil ama rutubet içine işliyor insanın,birde bitmek bilmeyen poyraz şamar gibi vuruyo suratına insanın,sabah çıkarken 8 dereceydi,dönüşte 12ye kadar çıktı güneşle beraber,
İzmir'de iki hafta yaşayan bir Erzurum'lu tanıdım ki -40 derece bile gördüm ama İzmir gibi soğuk görmedim diyordu.😅Öyle havayı bulsam zil takıp oynarım.Gerçi bu aralar fena değil. Geçen hafta eksi derecelerde sürdüm.
yok şu ucuz bisikletlerdeki çelik maşalara benzettimCromly maşa.MTB nin geldiği nokta. Maşaya,lastiğe aldanma. Sürmediğim yer yok.
Hıza ihtiyacım vardı. Maşa değişikliğinden sonra hız olayım da değişiklik oldu.yok şu ucuz bisikletlerdeki çelik maşalara benzettim
değişme nedeniniz hafiflik mi
Nisan ayında Erzurumlu ve Karslı arkadaşlarımla Eşek adasında yüzmüşlüğümüz var. İzmirin Nisanı bizim buraların yaz aylarına yakın. Tabi rüzgar ve yağmur bir olursa İzmirin soğuğunu bilirim. Egede 11 yıl yaşadım. Sonuçta Akdeniz ne kadar soğuk olabilir.İzmir'de iki hafta yaşayan bir Erzurum'lu tanıdım ki -40 derece bile gördüm ama İzmir gibi soğuk görmedim diyordu.😅