Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Yılın ilk çelişkisi sayın @Cemal Ç. 'den.
Adam kar yağacak diye 100 km hedefi koyuyor.Yağmur yağınca turu bırakıp geri dönüyor.
We are so confused
Sonra da bana kızıyorsunuz Cemal ile uğraşma diye.

Yılın ilk çelişkisi sayın @Cemal Ç. 'den.
Adam kar yağacak diye 100 km hedefi koyuyor.Yağmur yağınca turu bırakıp geri dönüyor.
We are so confused
Sonra da bana kızıyorsunuz Cemal ile uğraşma diye.
Görselde ki Le Cateau Cambrésis yazan ilçeyi çıkana kadar sıçan gibi oldum. Ormanlık ondan sonra başlıyordu.
Döndüğüm yere kadar "Hadi geçer. Şimdi durur" diye gittim, durmadı.
Bende döndüm, aynı yoldan değil ama.😄
Eve paralel yolda gelecektim ama yağmur dindi. Hatta güneş çıktı. Dönmeyeyim bari dedim. Bir baktım Roubaix'ye doğru gidiyorum.🤣
Döndüm geldim eve.
100 hedef koydum 70'e tamam o zaman dedim. Ben gerçekten sürerken avare gibi gidiyorum yahu.🤪

Merhabalar...sokağa çıkma yasaklarında, ekmeği gidona asıp şehri turlamaya devam.çok tempolu sürüş yapamasak da en azından hem temiz hava alip hem de bisikletden uzak kalmamış oluyoruz.
Normalde Eskişehirde bu zamanlar böyle 10 dereceleri bulup bisiklet sürmek zordur ama hava enterasan...üşümeye başlayınca çay saati için atıştırmalık alıp eve dönüş...
Benim şehir bisikletinin lastikleri değiştirme zamanı gelmiş,32 lik lastikleri biraz inceltip 28 lik yapıyım diyorum biraz serilik katma adına... 32 den 28 e düşürmemin bir sıkıntısı olurmu acaba

Merhabalar...sokağa çıkma yasaklarında, ekmeği gidona asıp şehri turlamaya devam.çok tempolu sürüş yapamasak da en azından hem temiz hava alip hem de bisikletden uzak kalmamış oluyoruz.
Normalde Eskişehirde bu zamanlar böyle 10 dereceleri bulup bisiklet sürmek zordur ama hava enterasan...üşümeye başlayınca çay saati için atıştırmalık alıp eve dönüş...
Benim şehir bisikletinin lastikleri değiştirme zamanı gelmiş,32 lik lastikleri biraz inceltip 28 lik yapıyım diyorum biraz serilik katma adına... 32 den 28 e düşürmemin bir sıkıntısı olurmu acaba
Dona çekme olayı olmazsa çok sıkıntı olmaz. Bende şu an 1.75 takılı kar yağsa 2.10 takacağım maalesef yağmadı. Lastik inceldikçe kayma katsayısı artıyor ,kötü hava şartlarında.

Çok bir kazanım sağlayacağınızı hiç sanmıyorum.Şehir bisikletinde en büyük handikap aero dezavantaj(drag etkisi) ve ağırlıktır.Yuvarlanma direnci çok sonra gelir.Ben olsam konforumu bozmaz 32 mm ile devam ederdim.Ayrıca 28 mmlik lastik bisikletinizin görünüşünü bile kötüleştirebilir.

Screenshot_20210102-172430_Strava.jpg

Bu sene içinde hiç sürüş yapmadım 😁

bundan sonra tüm sürüşlerimde stravayı açık kullanıcam

akıllı kol saatim nabız ölçüyor bunu nasıl stravaya işlerim

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Bu sene içinde hiç sürüş yapmadım 😁

bundan sonra tüm sürüşlerimde stravayı açık kullanıcam

akıllı kol saatim nabız ölçüyor bunu nasıl stravaya işlerim
Saatin mobil veya pc uygulaması vardır mutlaka. Onun üzerinden yükleyebilirsiniz.

Ünlü eski Formula 1 pilotu David Coulthard: "Monaco Gp'sinde F1 aracı kullanmak evinizin banyosunda bisiklete binmek gibidir" der.
Ben de bu sözden hareketle banyoda bisiklete binersem Monaco Gp'sinde F1 aracı kullanmış olayım dedim.
Yalnız şöyle bir sıkıntım vardı; benim banyonun içine bisiklet ancak sığıyordu. Ben de sadece 10 cm kadar bisiklete binebildim.
@Cemal Ç. Efendi öyle oralardan 100 km yaptım diyerek nispet yapmaya benzemez banyoda bin de görelim.

4X4 mt yunağım (banyo=yunak) olsa dönerim elbet.😁

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
Screenshot_20210103-121340_Strava.jpg
Virüse rağmen sürebiliyorum ama yağmura rağmen süremiyorum. Birkaç nedenden ötürü yağmurda sürmüyorum. Ilçe merkezinde yağmur yoktu, hava durumunda da yağış gözükmeyince Nif'e tırmanmaya başladım. Yukarılara doğru tırmandıkça yağış başladı. Daha tırmandıkça daha da arttı. Ben de R yaptım.😄
20210103_120708.jpg
Cuma yağış vardı sürmedim. Cumartesi yerler kurusun dedik. Pazar artık sürmeseydim delirecektim. Bianchi nın gidonu değiştirttim. Ama almaya gidemiyorum yasaklar başladı. İki haftaya yasaklar kalkmazsa iş yerinden izin alıp gideceğim. O kadar para bağladık yatıyor bisiklet😀
20210103_110905.jpg
Bu çoban köpeği sürüyü bırakıp beni 2km kovaladı. İşimizi böyle sevelim. 😅

Selam. Bu hafta sonları bisikletle çıkan var mı? Hafta içi müsait olamıyorum hafta sonu da malum çıkamıyoruz. İki aydır bisiklete binemedim. Var mı bi çözümü olan:D

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
Selam. Bu hafta sonları bisikletle çıkan var mı? Hafta içi müsait olamıyorum hafta sonu da malum çıkamıyoruz. İki aydır bisiklete binemedim. Var mı bi çözümü olan:D
Abi açıkcası lisanslı olanlardan çıkanlar var ve bence o kadar takmıyorlar. Bizim bulvarda herkes kaldırımdan yürüyor, markete gidiyor ve sosyal mesafe çok az. Ben de birkaç kere bisikletle markete gittim ve hiç jandarma görmedim, uyarılmadım o yüzden etrafta dolaşsan bir şey diyeceklerini sanmıyorum ama hep ihtimal var.

Abi açıkcası lisanslı olanlardan çıkanlar var ve bence o kadar takmıyorlar. Bizim bulvarda herkes kaldırımdan yürüyor, markete gidiyor ve sosyal mesafe çok az. Ben de birkaç kere bisikletle markete gittim ve hiç jandarma görmedim, uyarılmadım o yüzden etrafta dolaşsan bir şey diyeceklerini sanmıyorum ama hep ihtimal var.
öyle markete gitmek için değil dostum. Herzaman ki gibi kaskı taytı giyip sahil yolundan gitmek mesela???

Geri