Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Whistle bisiklet tavsiyeleri

@Onur Yalnız

Teşekkür ederim onur kardeşim. Söylediklerin aklımın bir ucunda olacak ve buna göre bir tercihte bulunacağım artık. Gerçekten yeni başlayan birisi için tercih vermek epey zor oluyor, bir oraya bir buraya. Bir şekilde başladıktan sonra(scott aspect veya whistle) hem alınan hazzın kalitesini hem de eldeki bisikletin kalitesini artırırız inşallah.

Scudo
geçtiğimiz çarşamba whistle miwok 1052V aldım ve çok memnunum.bisikletin ağırlığı 14,30 kg. bence başlangıç için fazla değil.ilerde bisiklete iyice bağlandığında maşa,gidon,lastik gibi ekipmanları dağiştirerek ağırlığı düşürebilirsin.son olarak madem nakit alacaksın forum aracılığıyla çok daha hafif ve iyi bir bisikleti 2.el olarak alabilirsin.sevgiyle kal

Arkadaşlar ben bisiklet almayı düşünüyorum ve whistle miwok 1052V bu bisikleti almayı karar verdim ama sizden de son bi kez olarak nesi eksik nesi artı onları duymak istiyorum
Şimdiden Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
iki konu altta aynı konu açılmış forumda gezinmeden araştırmadan konu açmayalım lütfen.

arkadaşlar .. bisiklet alacağım fakat kararsız kaldım.. özellikleri neredeyse aynı..bir fikri olan var mı??

eğer sadece bu sorduğun modelleri esas alırsak sedona borla derim.
ama borla galiba 600 gibi bir rakamla satışta.bence bunu alacağına 50 tl daha ver whistle miwok 1052-V al.sorduğun makinelerden daha iyi ekipmanlara sahip.kadrosu ağır ama inanki farkedilmiyor.kadro ağırlığı nedir diye sorma çünkü bende bilmiyorum.bisiklet komple 14,6 kg.ama dediğimi düşün.tabi önemli olan senin maddi durumun ve içine sinen bisikleti alman.sevgiyle kal.

• Beğen
Tepkiler: Bert Hatip
@Bert Hatip

whistle miwok 1054-V almanı tavsiye ederim. Ağırlığın kafanı kurcalamasına izin verme çünkü söylediğin tüm modeller başlangıç seviyesinde ve hepsi hemen hemen ağırlık olarak birbirine yakın ve whistle istanbulda çok tanınmayan bir marka olduğu için tercihi olumsuz etkiliyor fakat whistle'ın o göz alıcı görüntüsü bile yeter, kaldı ki oldukça kaliteli bir imalattan geçiyor olacak, çoğu arkadaş memnun kalmış whistle'dan. Başlangıç için hangisini alırsan al, en önemli olan bisikletine nasıl bakacağın(teknik olarak) ve muhafaza edeceğindir. İstersen git bir scott al fakat eğer bakımını güzel yapmazsan hiç bir kıymeti kalmaz. Tercih senin.

• Beğen
Tepkiler: Bert Hatip
teşekkürler miwok 1054-V alıcam veya biraz daha bekleyip maddi duruma göre 1052-V..

Açıkcası son iki haftadır bende whistle mı sedona mı yoksa başka birkaç model mi diye yırtınıyorum ama şuna karar verdim ki aldığın bisiklet içine sinecek ve whistle da açıkcası bu mevcut gibi en azından benim açımdan :)
Ama bir dipnot düşeyim eğer whistle alacaksan dikkat etmelisin o ilgi çekici görüntüsü hırsızlarında ilgisini çekebilir :D

:D:Değer whistle alacak olursam ki alacağım büyük ihtimal...önerini dikkata alacağım onunla kalmayıp sağlam bir kilit edineceğim kendime:Dsevgiler..

whistle miwok 1054-V kalmamış bakarkan ideal strobe 01'i gördüm cazip geldi onu aldım..:D

Geri