Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Whistle hakkında genel tartışma

Whitle Apache 1645 kullanıyorum çok memnunum.Tam bir canavar,1700 tl ye aldım,üzerindeki donanım 2000 üstü birçok bisiklette yok.
KADROALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
MAŞA29″ SUNTOUR XCM RL 100mm GİDONDAN KİLİTLİ
ARKA VİTESSHIMANO DEORE M592 SHADOW
ÖN VİTESSHIMANO ACERA M3000
KRANK TAKIMISHIMANO ACERA M3000 40x30x22
VİTES KOLUSHIMANO ALTUS M370 3X9
FRENSHIMANO M355 HİDROLİK DİSK
LASTİKCST 29X2.10 52-622 SİYAH,JACK RABBIT LOGOLU
JANT29” WHISTLE ÇİFT KAT ALÜMİNYUM DİSK
SELESELLE ROYAL MACH

Scudo
Ben Whistle 1724 Modelini aldım, günde 15 km yol yapıyorum.Önceki bisikletimi 2.bisiklet olarak kullanıyorum ve o bisikletten WHİSTLE'ye binince dedim ki kendi kendime;20170323_212309.jpg harcanmışız :) bu kadar rahat olduğunu bilsem daha önceden alırdım.

Merhabalar, bildiginiz uzere whistle turkiye distrubitorlugunu accell bisiklet yapiyor ancak sitelerinde neredeyse hic model yok, bunun nedeni ne bir bilginiz var mi?

@biozalp distribütör değil de whistle aynı bianchi gibi isim hakkı. türkiye'de üretiliyor diye biliyorum.

@efeozata

peki bisikletleri nereden bulabiliriz? hicbir yerde yok bisiklet...

@efeozata

Whistle aslen bir Amerikan markasıdır. İtalyanlar satın almadan önce yaptığı modellere miwok , sauk , Lamok , Nakoda vs vs gibi kızılderili kabile şeflerinin adı verilmiştir.MTB kadrolarında görsel olarak oldukça doyurucu renkler ve boyama şekilleri kullandıkların olsa gerek , oldukça göze çarpan modelleri vardır.

Arkadaşlar merhaba
Bir sorum olacak fakat nereye yazacağımı bilemedim burdan ulaşmak istedim.
Whistle Apache 1647 dağ bisikletini kullanıyorum. Geçen gün dik bir yerden inecekken az kalsın tepe taklak düşüyordum. Son anda kendimi kenara attım ama bisikletin arka kısmı yükseldi ve yan olarak yere çakıldı. Bana bişey olmadı ama bisiklete baktığımda arka lastiğin jantla beraber çıkmış olduğunu gördüm. Yerine oturttum ve ve sıktım. Fakat kafama takılan nokta şu sanki tam olarak sıkamamışım gibi geliyor. O metal tırnak ya gevşeyip yolda çıkarsa diye aklımda soru işaretleri dolanıyor. Bu konuda beni aydınlatabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@SinanAktas qr mandalı orta ayarda sıkmanız gerekiyor. yeteri kadar sıkıldığında kesinlikle açılmaz yolda ama gevşekse o zaman büyük kazalara yol açabilir. çok sıkarsanız göbek normal şekilde dönmeyecektir
ve iniş dediğiz yer toprak arazimi ? çok dik yerlerden inerken ağırlığı arka kısma vermenizde fayda var poponuzu selenin arkasına doğru çekerek inişi öyle yapın :)

@Melih Çolak toprak arazideyim hep. Mandal hafif bir kuvvetle çekildiğinde açılıyor ama çokta gevşek durmuyor. On taraftaki mandal biraz daha sert. Kafama takılan nokta da bisikletin arka tarafı yan bir şekilde yere vurdu. Böyle bir darbede mandalin açılması normal mi? Mandalı sıkmalı mıyım? Sıkmalıysam nasıl yapabilirim? Kusura bakmayın biraz uzun oldu [emoji4]

@SinanAktas mandal tam sıkmadığın için açılmış olabilir. mandalı elinle hafif bi çekme ile gelmemesi lazım ort-sert şekilde sıkmalısın arazide iniş,çıkışları sürüş yaparak en iyi şekilde tecrübe ederek bazen yaralanma,bazen düşme şeklinde olsada öğreniyor insan :) özellikle dik inişte ağırlığı arkaya verdinmi sorun olmuyor

@Melih Çolak tekrar kontrol edeceğim çok teşekkür ederim [emoji4] Profesyonel olarak çok yeniyim yavaş yavaş alışacağım [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@Cömert evet arkadaşın kadrosu çok şık ama yurtdışından getirtmediyse o da türk yapımı. bianchi de italyan ama aynı whistle'lar gibi türkiye'de satılanların sadece ismi bianchi.

WHISTLE PATWIN 1760 2017 hakkında yorum yapabilirmisiniz

Geri