Scudo Sports

Whistle hakkında genel tartışma

Arkadaş iyice fantaziye vurmuş işi, Kadro kendisi kırılırmış zaten 2-3 yılda... Whistle 2 yıl kadro garantisi veriyor iyide yapıyor. Bu zihniyette insanlar olduğu sürece malesef kurunun yanında yaş hesabı işte bizde kaynıyoruz. Şimdi adam bütün kış yemedi içmedi harçlığını biriktirdi kendine bisiklet aldı. Çok zor bi ihtimal ama hadi diyelim bisikletinin kadrosu kırıldı yada çatladı, bu adam garantiye yolladığında ona bile şüpheyle yaklaşmazlarmı şimdi? Nasıl bir milletiz yahu...

Scudo
Oldu olacak kırık bir kadro bul, hem daha ucuz olur hem uğraşmamış olursun. ;)

Arkadaşlar, sanırım iyice anlıyorsunuz firmaların garanti konusunda neden sık eleyip karar verdiğini. Kimi böyle söyler, kimi söylemez. Kimi 2mt'den bisikletle atlar, kırar, yolda giderken kırıldı der. Çeşit çeşit insan var. Herkes bir bedava derdinde.

Arkadaşlar Türkiye'de 300€ olan whistle miwok 1053 modeli acaba whistle'ın kendi sitesinde neden 440€ acaba Turkiye'deki üretimi mi farklı?Parçalar aynı gözüküyor..Hatta çoğu bisiklet sitesi whistle'ın kendi sitesinden(Amerikan)almış

carrarrolar icin arastirma yapip sorsamda bu konuyu aydinlaticak birsey bulamadim..

(link)

arkadaşlar biraz inceledim kadrolar yurdışında yapılıyo patent amerikalıların bende mivok 1053v kullanıyorum, 640 tl aldım.Onun ayarında fiyat olarak salcano igman vardı.Ben çok memnunum bisiklet çok güzel

düşüncelerinizden dolayı teşekkür ederim.fikrim değişti;1 adet whistle alıp 45 yıl kullanmaktır.henüz bir kulüpte değilim ama bir kulübe başlayıp ordan lisansımı aldıktan sonra (ama lisans almanın şartlarını bilmiyorum o yüzden büyük konuşmayayım)arada sırada yarışlara katılmaktır lütfen bu düşüncem ile ilgili de düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim

Whistle Miwok modellerinde kullanılan jantlar ile bilgisi olan var mı? Bende 1053V var, satın aldım yer dahil ürünlerin gramajı hakkında bilgi alamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı? Sitede bir bilgi yok.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Bu Kadar İnsan'ın IQ Seviyesi 0 , Senin 100 heraLde : ))
Böyle Bir Şeyi Zaten Anca Bi Türk Akıl Eder Ya.
Yapsan Ne Olacak. 300 Lira ile Ne Kadar Zengin Olabilirsin Ki.
Belki Öyle Yapıp , O Kadro Gelince Üzerine Helikopter Düşecek ; Ölecek Gideceksin.
Deger Mi Haram Lokma Yemeye.

• Beğen
Tepkiler: atilla alperen efe
Genç arkadaşımıza aydınlatıcı bilgi verelim ve konuyu lütfen uzatmayalım.
Whistle de 2 yıl garanti var. Ömür boyu bir garanti resmi sitesinde geçmemektedir. Bence bir whistle alıp o 1 - 2 yıl sonra zaten kırılacak dediğin süre içersinde para biriktirerek kırıldığında yenisini alabilirsin.
Yarışlar ve lisans konusunda pek bir bilgim yok. Bağımsızlıktan yanayım.
İyi pedallamalar.

türkiye de whistle in fabrikası var mıdır arkadaşlar ??

Geri