Arkockutay
Aktif Üye
- Tepki
- 112
- İsim
- Kutay
- Başlangıç
- 2005—06
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Arkadaşlar muhtemel buna benzer bir şey soruldu. Bu gecikmenin sebebi nedir?
Siparişi 15.09.2019'da verdim. 23.09.2019'da elimde olması gerekli. Ama ertesi gününden sonra hiç bir işlem yapılmamış.211812 dosyayı görüntüle
Siparişi verdiğim günden 1 gün sonra, 16 Ekimde gelen mail'a cevap vermiştim.Size gümrük vergisi ve diğer yükümlülükler ile ilgili bir eposta gönderip kabul etmenizi ve cevaben eposta göndermenizi istiyorlar..
Sanki bu aşamada bekliyor...
Boşuna takibe ek ödeme yapmayın. Skynet ile ya da royal mail ile gönderiyorlar ikisi de takipli. Sanırım Türkiye'ye gönderide daha önce yaşadıkları sorunlar yüzünden takipsiz göndermiyorlarArkadaşlar bende Garmin'in bi saatini alma arifesindeyim. Takipli olarak alacağım. Okuyup anladığım kadarıyla; sipariş verdikten sonra mailimi zaman zaman kontrol edip istenen iban'a istenen tutarı göndermem. Sonrasında kargo ile bana ulaşacak?
Çok sevindim, wiggle müşterisini üzmez demiştim Yeterki iletişime geçilsin bir haksızlık mağduriyet varsa gideriyorlar ?Wiggle'dan schwalbe durano plus lastik almisyim. Bunlardan birini arka tekere taktim. Asiri ziplama yapiyordu. Ben mi hatali taktim diye bisikletci kontrolu sonrasi lastigin hatali oldugunu anladim. Kara kara dusunup yeni mi siparis verecrgim diye dusunurken @BerkEvren in tavsiyesi sonucu wiggle ile iletisime gectim. Sorgulamadan iade istemeden tekrar gonderim yaptilar sagolsunlar. Bu da boyle bir animdir paylasmak istedim.
hocam mesajınız için çok teşekkür ederim gümrük masrafını nereye ödüyoruz ve de vergisini bunlarla beraber toplam ne kadar tutar bilginiz var mı teşekkür ederim hocam@Fys 85 dolar dışında vergi ve gümrük masrafı çıkacaktır. Jant seti için ücretli kargo olabilir hacimli ürün diyerekten onda da yine vergi ve gümrük masrafı olacaktır.