Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

wiggle takip no su vermediği için 2 kez gönderim yaptı 3. sünde para iadesi yaptı, maalesef ikisini de ptt ye gittiğimde 3-4 ay sonra kazara gördüm. ptt bana takipsiz kargo olduğu için sallamadıklarını söyledi.
 
Scudo
Merlin den lastik aldım 9 iş gününde ptt kargo aracılığıyla geldi
 
@Wasabie sizin semte dağıtım yapan arkadaşlara rica edersen bu tür durumlarda yardımcı oluyorlar. Burdaki arkadaş sağolsun numaramı da kaydetti göndrrilerde hiç sorun olmadı şimdiye kadar.
 
26 Eylül'de verdiğim €19.19 takipli kargo ücreti dahil €294,86'luk siparişim (Garmin Edge 520 Bundle - Garmin Edge 520 Case Black - Giro Blaze Eldiven) az önce (07 Ekim) elime ulaştı. Kargosuz kısmın %18'i olan 168 TL vergiyi ödeyip teslim aldım. Sipariş tarihinden Türkiye'ye gelişi 8 gün sürdü. Gümrük 1 gün, İzmir'e sevk ve KİM'den KDM'ye transfer 1 gün, kapıya teslim 1 gün. PTT baya hızlı çalışıyor. Tebrik etmek lazım.
 
  • Beğen
Tepkiler: Atacan
Selamlar,

Bu konu başlığını, Wiggle siparişim gelmeyince bulmuştum. Küçük bir katkı da benden olsun:

13 ekim 2016'da ingiltereden çıkan sipariş, dün 31 Ekim 2016'da Ankara Akıncı ptt'ye ulaştı. Wiggle'ın öngörülerinden bir kaç gün fazla. Sanırım bunun sebebi de gümrükte kaybedilen süre. Toplamda 115 $ lık bir alışverişti (Shimano T780 pedal ve Shimano RT82 ayakkabı). Ve dolayısıyla gümrüğe takıldı. 62 TL'lik gümrük vergisini ptt'ye ödeyerek (Gümrük md. ne gitmeden ve nakit olarak) kargomu teslim aldım.

Hepimiz alışverişlerimizde merlin, chaincycles, bike24 vb siteleri kontrol ediyoruz. Bazı ürünler Wiggle'da bazı ürünler ise diğer sitelerde ucuz çıkıyor. Wiggle'ın esas farkı kullanıcı yorumlarında. Hiç bir diğer sitede wiggle kadar kullanıcı geri bildirimi yok. Bu anlamda wiggle bir nevi amazon konumunda.

Kargosunu heyecanla bekleyen herkesin bir an önce kargosuna kavuşması dileklerimle..
 
20 eylulde sipariş verdim ve hala elime ulasmadi bugun gidip ptt ye bakicam gelmediyse para iademi istemeyi düşünüyorum umarim bir sorun cikmaz

Bugun ptt subesine gittim ve oradada ürünü bulamadım para iadesini için mail attım bakalım nasıl dönüş olucak
 
17 ekimde verdiğim siparişim hala elime ulşamadı.15 ekimde kargo parasını odediğim sipariş 25 ekimde elimdeydi.Wiggledan bişey alıcaksak kargo parasını ödemek gerekiyor aksi halde seçtikleri kargolama şekli adamı fitil ediyor.Sipariş ten sogudum.Hergun gozum yollarda.Pahalı olsun hemen gelsin diye yurt içinden alacım artık.
 
arkadaşlar wiggle dan kayıtsız posta ile alınıp ürünün kaybolması wiggle ın sorunu olmamasına rağmen para iadesi veya ürünü tekrar yollaması çok güzel bir davranış. benim de başıma geldi ve ürünü tekrar yolladılar.mağdur olmayacağımı biliyorum ve korkmadan alışverişe devam ediyorum.
 
@tolga akyol
3 Ekim'de Bont Riot ayakkabımı kargo takipsiz olarak Wiggle'dan satın aldım.Normalde firmanın sitesinde belirtildiği üzere en geç 10 iş günü içerisinde gelmesi gereken kargo üzerinden bir ay geçmesine rağmen ortada yok.Wiggle'a mail attım,araştırıp size döneceğiz dediler.4 gün önce dönüş yaptılar ve "evet siparişiniz kargoda kaybolmuş,özüt dileriz.Bedelsiz olarak yenisini yolluyoruz" dediler ve gönderdiler.Açıkcası aynı durum bir Türk firmasında başıma gelseydi neler yaşardım bilemiyorum ama muhtemelen takipsiz istediğim için ödeme aşamazdım gibi geliyor.Sonuç olarak Wiggle'ın müşteri memnuniyetine önem veren bir firma olduğunu düşünüyorum.
 
@Aytaç DİREK başıma gelen sizin de başınıza gelmiş.düşüncelerimiz aynı.maddi olarak değil yalnızca zaman olarak mağdur oldum.eğer iyi bir indirimli ürün varsa o zaman riskini göze tekrar alırım.:cool:
 
23/08/2016 ta aliexpress den forma aldım bu gün 06/11/2016 hala gelen giden bişi yok. Sizin süreler süper :D
 
16 Ekim'de 75 euro üzeri sipariş verdim, hala gelen giden yok. Daha önceki siparişlerim 10 gün içerisinde teslim olmuştu.
 
@ataberkdönmez
Bazen siparişin üzerinden bir ay veya daha fazla zaman geçtikten sonra bile geldiği oluyormuş.Bana ikinci sipariş geldikten sonra ilk sipariş de gelirse şaşırmam.
 
Arkadaslar merhaba, bir arkadasim ingilterede ve kendisine bir yol ayakkabasi aldirmak istiyorum. Wiggle'in internet sitesi disinda magazadan alisveris yapma imkani sunuyor mu?
 
Geçen hafta Wiggle'dan 900 lira değerinde sipariş verdim. Ancak sipariş iki gün sonra iptal edildi. Sebebini sorduğumda, işlemi sürdüremediklerini ve muhtemelen bankayla ilgili bir problem olduğunu söylediler. Bankaya sorduğumda ise kendilerinden kaynaklanan bir sorun olmadığını ve firmanın parayı başarıyla çekip geri iade ettiğini söylediler. Hesaba iade edilen paraysa 862 liraydı. 38 lira uçtu gitti, hem banka hem de Wiggle problemin kendilerinden kaynaklanmadığını iddia ediyor, olan bizim 38 liraya oldu :)
 
Kesinlikle sanal kartlar öneriyorum geçenlerde forumda bir arkadaş hesabından para çekilmeye çalışıldığını yazmıştı.. bu durum her site için geçerli
 
336 Euro luk işlem yaptım. İnşallah bi yerimize girmez :D

@alper 76

şu sanal kart nedir abicim ya bi anlatı verin Allah için?
 
@ihsankılıçkaya aynı soyada sahip forumda biri var yeni görüyorum :)
Sanal kart,
Bankanız tarafından çıkartıyorsunuz. Kontör gibi düşün. Kk ında 5k ₺ limit vardır, ondan mesela çekerler de çekerler.. bunda sınırlı olduğu için problem olmaz.
 
Volkan KILIÇKAYA İStanbuldan dimi?

Evet youtube da sizi takip ediyorum. :)

Teşekkürler

Bu arada sanal kart değilde ben yıllar önce 2005 de idi sanırım sanal limit belirledim onun üzerinde ben bile sipariş geçemiyorum :D

Benim demek istediğim daha farklı bişi ama adı aklıma da gelmedi şuan :D
 
@ihsankılıçkaya Eğer internetten banka işlemleri yapabiliyorsanız (bankanızdan internet şifresi alıp cep telefonunuzu vs eşleştiriyorsunuz-akıllı telefon uygulamaları da var -ki bende akıllı telefon yok)

Bankanızın internet sayfasından banka kartınıza veya kredi kartınıza sanal kart oluşturuyor ve sadece gerektiği kadar miktarı oraya aktarıyorsunuz, süre belirleyebiliyorsunuz1 saat ,2 saat 5 ssat 1 gün vs siz ne kadar isterseniz o para alınması için orada bekliyor. Alışveriş yapacağınızda aynı kredi kartı onun da kendi gibi tarihini vs girip alacağınızı alıyorsunuz.
Böylece kimse sizin ayırdıgınız paradan daha fazlasını çekemiyor
 
Geri