Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

Dün geldi kargom. 25 günde gelmesi insanı biraz geriyor. Bir daha takipsiz sipariş mi.. Asla..!!
 
Scudo
25 30 gun oldu benım ürün de hala gelicek. Merlin den takipli aldım 2 3 güne gelir heralde o zaman rica edicem ptt görevlisinden abi gidince bir bak ordami bizim kargo.
 
24 Ocak'ta takipsiz olarak Wiggle'dan aldığım 2 adet 700x25C Continental GrandPrix 4000SII ve 2 adet Continental Race Tube iç lastik bugün elime ulaştı. Takipsiz sipariş etmiştim, gümrüğe takılmadı :) Kutuyu da hiç ellememişler gümrükte halbuki fatura kutu üstüne yapıştırılmış. Böylece kartımdan çekilen 194 TL'ye hepsini almış oldum. Buradan almaya kalksaydım 3 katını öderdim..
 
@alfisti Benım 1 ay oldu halendaha gelmedi acaba kargo adresını eksık mı yazdılar 20 gun bıle olmadan gelmıs adınıza sevındım :D 1 2 gun ıcınde postacı gelıcek bende ona sorucam ne yapmam gerekıyor dıye inşAllah ilgilenir.
 
@ElcaSeJawS Evet çok çabuk geldi açıkçası ben de beklemiyordum bu kadarını :) Almanya'dan 11 Ocak'ta DHL takipli kargo ile yola çıkan siparişim hala gümrüğe gelmedi mesela.
Ben gönderilerimi işyerime istiyorum. Takipsiz kargolarda (özellikle aliexpress) ev adresine isterseniz apartmanın girişine bırakıp gidiyorlar. Sizin teslim adresi iş mi yoksa ev miydi?
 
@alfisti Bende iş yerime sipariş verdim bu sefer cünkü firma takipsiz göndericekti ofisimiz de 7/24 acık dedim buraya gelsin bakalım ne olacak.
 
@ElcaSeJawS Umarım kısa sürede gelir. Kargo durumu gerçekten belli olmuyor. Almanya'dan aynı ürünü sipariş eden 2 arkadaşım var. Onların kargoları 10-16 gün arasında geldi Türkiye'ye. Benim 1 ay olmak üzere ve hareket yok. Şans biraz da..
 
  • Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
@alfisti 75 Euroya kadar takılmıyor hocam. Bazen sadece damga vergisi alıyorlar. O da 60 krş..

@erdalyilmaz_ Hocam haklısınız da ulaşmadığı zaman en azından sorgulama imkanınız oluyor, o bakımdan takipli almak içinizi rahat ettiriyor.

@ElcaSeJawS

Takipliyse sıkıntı olmaz. Muhakkak ulaşır. Adreste bir sıkıntı varsa o zamanda geri iade alırsınız paranızı. He bu arada da adresinize posta kodunu mutlaka yazınız. Ptt ilk olarak posta koduna bakıyor
 
@uniteamsah Yeni karar resmi gazetede yayınlandı ve €75 olan gümrük muafiyeti €30'a düşürüldü :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Kazuya
@uniteamsah Yok takipli değil aslında aynı yerden jant almıstık takıpsızdı ama fıyatından dolayı sanırım takıplı gondermıslerdı bende buna kandım dedım 300 tl lık urun takıp kıyagı gecerler heralde ama gecmemısler bugun postacı gelıcek bakalım nasıl bır dıalog olucak genelde yorgun ve somurtkan oluyorlar bakalım ısı cozebılcekmıyız olmadı ne yapmam gerektıgını ogrenırım. Oturdugum yerde olsa bılıyorum da kadıkoy de sıstem nasıl bılgım yok nereye sormam lazım gıtmem lazım.
 
@alfisti Sanırım KHK'nın bir kazığı da bu oldu bizlere. 2017 itabari ile geçerli olmuş, yeni haberim oldu bundan.

@ElcaSeJawS Kargon takipsiz ise yapabileceği pek bir şey olacağını sanmıyorum. İnşaallah sıkıntısız bir şekilde ulaşır eline
 
  • Beğen
Tepkiler: ElcaSeJawS
Postacı geldi ama bildigimiz postaci değil acaba özel bir sirketlemi calısıyor ptt cunku eleman ptt ile alakası yoktu geldı verdı kargoyu odemeyı yaptım sordum onada boyle boyle ne yapalım dıye pek bır bılgısı yoktu sımdı wıggle ile yazısıyorum 10 gun daha beklerım sonra ıptal edin parami geri verin derim gelirsede kargo paralarını gonderırırm yapıcak bısı yok.

Cevap geldi simdi hem kargo ucreti vericem hemde vergi :D Neyse sorunumuz cozulsun de.

Thank you for your patience with this issue which has given us time to conduct an investigation into your missing order. I can confirm that unfortunately in this instance your order has been declared as lost within the postal system.

For this we are sincerely sorry and pro-actively working with our couriers to ensure that problems of this nature are eradicated.

We can now proceed with a resolution and offer you one of the following solutions:

1. A Wiggle voucher, to the value of the loss which can be redeemed on site. The voucher code will be issued to you typically within 24 hours.
2. A like for like replacement of the missing order which will be dispatched via our priority processing service.
3. A refund which can take up to 7 working days to receive.

Please can you respond to this e-mail confirming which option you would like to proceed with?

If you would like to proceed with a replacement order, please provide us with your full address and postcode. This will ensure there are no problems surrounding the labelling of the parcel. If a business address is chosen, please make sure to include the business name.

Again thanks for your patience with this issue and please accept our sincere apologies.
 
30 ocakta verdiğim sipariş dün geldi.
50 dolar üstü kargo ücretsizdi, garmin speed ve cadence sensor ve muckoff 3 lü temizlik setini 54 dolara aldım. Dün elime ulaştı. Toplam 194 tl. Gümrük ödemedim:)
bu arada aldığım ürünlerin türkiye fiyatı toplam 600 tl:)
 
Benım kargo da kaybolmus yenisini takipli gönderdiler ilk siparişim elime gecse sadece 65 euro odemıs olucaktım vergi odemeyecektim simdi + vergi odeyeceğim saglık olsun.

not : 4,6 tl vergi cıkmıs :D

Gümrük Vergisi : 0.0 TL
Damga Vergisi : 0.6 TL
Gümrüğe Sunma Ücreti : 4.0 TL
Yurtdışı İade Ücreti : 0.0 TL
TOPLAM : 4.6 TL

Heralde satın alma tarihine baktılar ordan yırttık.
 
@Kazuya
Wiggle da sadece sensör 52 dolar gözüküyor. Siz nasıl denk getirdiniz :)
 
@Ahmetkhrmn 50 dolar üstüne odeme ekranında %10 indirim daha yapıyordu.
sensorler 42, diğer set 12 dolara gelmiş oldu
seti de o yuzden aldım, cunku indirim olunca bedel 50 doların altına iniyor kargo ücreti cıkıodu
 
  • Beğen
Tepkiler: Ahmetkhrmn
3 şubat 2017 de 54 dolara takipsiz Elite Misuro b+ Blu/ant+ hız ve kadans sensörü aldım. Site üzerinde 15 şubat gibi teslim gözüküyordu daha 2 gün geçti gelen giden yok :) ptt ye gittim barkodsuz gönderi ise adresi doğru yazdıysanız kapınıza kadar bırakıyoruz dediler içim rahatladı. Yurt dışından çok fazla alışveriş yaparım ama takipsiz ilk olduğu için ilk defa bir heyecan basmadı değil. Gelecek mi gelmeyecek mi korkusu :D
 
@brkykrc gelir hocam meraketmeyin, salı gunu falan sşzde olur bence.
 
@Kazuya gelir inşallah :) işin kötüsü sensörden Türkiye'de de bulamadım yoksa bu topa hiç girmezdim kışın trainer'a atlayıp zwift uygulamasıyla evde daha interaktif sürüş yapayım dedim neredeyse bahar olacak çıkıp sokakta bineceğim zaten :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Kazuya
Geri