Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

Teşekkür ederim sırada jant seti var bakalım takipteyim onun içinde belki yurtiçi cole rollen alabilirim. Bu lastikleri yeni jantlar için aldım zaten yeni jantlara sahip olana kadar eskilerle devam.
Cole rollen elite kullandım, çok memnundum. Su anda c27 lite kullanan arkadaşım da çok memnun.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Scudo
trainspotting35
Zonda,vision karbon trimax45,dt swiss 1600p arasında gidip geliyorum.Kullanıcı yorumları hepsinde olumlu,bir ara cosmic 50mm karbon baktım rakamlar beni aştı.Profil karbon jantta görüntü var icraat fazla yok,yanal rüzgar,ağırlık,rakam beni bir adım geri itti.

Wiggle dan kask ve şapka almayı düşünüyorum, bu iki üründe kdv harici vergi veya ek masraf olur mu(ötv vs...)

Son düzenleme:
@BooJack sadece KDV %18 ödersiniz.
trainspotting35
Zonda,vision karbon trimax45,dt swiss 1600p arasında gidip geliyorum.Kullanıcı yorumları hepsinde olumlu,bir ara cosmic 50mm karbon baktım rakamlar beni aştı.Profil karbon jantta görüntü var icraat fazla yok,yanal rüzgar,ağırlık,rakam beni bir adım geri itti.
Hocam yapılan testlere göre oluşan hava direncinin %70 i sürücüye, %20 tekerleklere, %10 u da kadroya ait. Bisikletinize tam arkadan veya önden bakın, ne demek istediğimi anlarsınız. Sürücünün eğilmesi ve pozisyonunu değiştirmesi ile hava direnci % 10-15 değişebiliyor. Yanal rüzgar yüksek profilli jantlarda ciddi problem. Resmen insan yolda düz gidemiyor. 50-60 mm lik profilli jant düşünmeyin yan rüzgarda sürmek nerdeyse imkansız...

ZirZop
Uyarı için teşekkür ederim,yaklaşık 2 yıl 50mm profil alü jant kullandım,aşırı rüzgar vurmadığı sürece büyük sorun yok esasında ama profile geçince,karbon dahi olsa çok üst düzey bir jant almıyorsanız ağırlıklar 1700 gr ları buluyor.Cosmic zipp gibi üst düzeylerde 1500gr ları yakalamak mümkün.Oralara çıkamayacağım için zondaya kayıyorum.

Son düzenleme:
@seko35.50 Ben macera aramadan eski bisikletim uzerinde de olan Cole Rollenleri deneyeceğim. Yarim kilo tartida fark olacak. Konudan sapmadan Wiggle gonderim esenyurt pdm ye gidecegine yanlislikla Beylikduzu pdm ye gitmiş. Simdi Arnavutkoy merkeze döndü. Merkezden tekrar Esenyurt pdm ye aktarılacak.😁

Arkadaşlar, wiggle son siparişimi ParcelForce ile göndermiş. Bu firma ile sorun yaşanıyor mu? RoyalPost' a göre nasıl bir firma?

233446 dosyayı görüntüleİki iç lastik iki dış lastik kargo dahil 342 TL. 50 TL de vergi ödemesi çıktı. 01.07.2020 de teslim edildi.

hayırlı olsun.
bu ürünü ne zaman sipariş etmiştiniz ?
28/06/2020 tarihinde verdiğim şipariş henüz ülkeye girmiş görünmüyor da sizin siparişiniz ne kadar zamanda geldi merak ettim.
parcelforce firmasıyla mı ülkeye geldi ?

• Beğen
Tepkiler: bonder76
hayırlı olsun.
bu ürünü ne zaman sipariş etmiştiniz ?
28/06/2020 tarihinde verdiğim şipariş henüz ülkeye girmiş görünmüyor da sizin siparişiniz ne kadar zamanda geldi merak ettim.
parcelforce firmasıyla mı ülkeye geldi ?
Aynı tarihte aldığım sipariş giriş yapmadı benim de. Ayarı yok bu kargo firmalarının ve Ptt nin.

Benim de 25 Haziran' da verdiğim sipariş henüz ülkeye girirş yapmadı. Beş gün önce Bike24 ten verdiğim siparişte ise "hatalı takip no" diye uyarı veriyor. Daha sisteme bile girmemişler demek. Avrupa ayağında bayağı gecikme söz konusu.

wiggle'dan 10 Temmuz'da verdiğim siparişim için skynet'ten 14 Temmuz'da vergileri kabul edip etmediğime ve kimlik numarama dair bir eposta aldım ve yanıtladım.

wiggle takip numaram 711*******05 şeklinde bitiyor. Skynet sitesinden de kontrol ettiğimde aynı numara ile takip ediyorum.

Fakat biraz önce başka bir takip numarasına ait (711*******32 şekilde bitiyor) vergi ve kimlik numarasına dair başka bir onay isteyen eposta aldım.
Bu sipariş başkasına mı ait anlayamadım? skynet'e cevap yazdım ama buraya da bir sormak istedim

@sotsun Skynet vergi numarasını soran maili ototmatik atıyor. böyle bir zorunluluğunuz yok. Paketiniz Türkiye'ye ulaşınca zaten size ulaşıp xxxx nolu hesaba bümrük bedelini eft yapmanız istenecek. Onu bekleyin...

@ZirZop skynet cevap verdi, ikinci gönderdikleri başkasına aitmiş yanlışlık olmuş.

Merhaba bana da wiggle siparişim için buna benzer bir mail geldi gümrük ücretini eft yapın diye ama dolandırıcılık sanıp önemsememiştim. Maili MURAT CIFTCI adında biri Solmaz Uluslararası Ekspres Taşımacılık adına yollamıştı 8 gün önce ve ürünüm o tarihten beri gümrükte tutuluyor, pek fazla yurtdışı alışveriş tecrübem yok, bu parayı bu kişilere EFT yapmalı mıyım yönlendirir misiniz?

@Gimifayf evet Solmaz Taşımacılık SkyNet'in temsilcisi. Ben de siparişimi bekliyorum gümrüğe gelince eposta atacaklar gümrük bedeli için.

• Beğen
Tepkiler: Gimifayf
Merhaba, bir uyarıda bulunmak istiyorum. Sanırım Wiggle ciddi sorunlar yaşıyor. 16.07.2020'de gelmesi gereken siparişlerim henüz hala ortada yok. Kargoya verildi gözüküyor ancak London HUB'da 10 gündür bekliyor. Wiggle müşteri hizmetlerine yazdım defalarca, sosyal medyada yazdım tek bir yanıt yok. Ben de ayrıca tek değilim. Aynı şekilde benzer sorunlar yaşayan birçok kişi gördüm. Kimse Wiggle'dan yanıt alamıyor. Çok uzun zamandır da para iadesi bekleyenler var.

Daha önce de Wiggle'dan sorunsuz alışverişler yaptım. Bu sefer ciddi sorunlar yaşıyorum. Dediğim gibi yaşayan tek kişi de ben değilim. Alışveriş yaparken Wiggle'dan birkaç kez düşünün derim. Ürünlerden ümidi kestim gibi, para iadesi ile ilgili de hiç sanmıyorum bir şey yapılsın. Çünkü kimse bir yanıt alamıyor Wiggle'dan.

Geri