Scudo Sports

Wiggle

3 Temmuz' da verdiğim sipariş nasıl olduysa 9 Temmuz' da elimdeydi. (parcelforce) Evdekilere kargo geleceğini bile henüz söylememiştim :D Parçalardan biri eksik çıktı. Wiggle ile iletişime geçtim. 3 gün gibi bir sürede dönüş yapıp 2-3 günde para iadesi gerçekleştirdiler. tabi kayıp ürünün vergisini boşa ödemiş oldum. Zaten 5 parça ürünün 3 farklı pakette gelecek olması saçma gelmişti. Ama yukarıda bahsedildiği gibi dönüt süresi yavaş. Kaybolan ürün ile ilgili attığım maile makul sürede dönüt aldım ancak sipariş verdiğim gün sorduğum bir soruya sipariş elime geçtikten sonra cevap aldım. Vergi tam hesapladığım kadar çıktı. Birkaç tane aynakol almıştım. Malzemeler kutusuzdu ve sıfır bisikletten sökülmüş gibiydi. Millerde shimano gres vardı. Satış ilanında bununla ilgili bir bilgi yoktu.

17' sinde bir sipariş daha verdim. 18' inde uçakla yola çıkmış olarak görünüyor. İlerleyen günlerde onun hakkında da bilgi vereceğim.
Burada bahsettiğim kayıp parça 21 Temmuzda elime geçti. Wiggle ile iletişime geçip durumu anlattım ve ürünün bedelini geriye nasıl yollayabileceğimi sordum. Bugün bir mail atarak dürüstlüğüm için teşekkür edip onay vermem halinde ürün bedelinin kartımdan çekileceğini söylediler. 18 Temmuz ve 23 temmuzda verdiğim siparişler ise henüz ülkeye giriş yapmadı.

Scudo
17sinde sipariş ettişim lastiklerimi bu öğlen teslim alabildim.
Kutusuz geldiler.

Dosyalar

• 20200724_204043.jpg
    20200724_204043.jpg
    1,3 MB · Okunma: 66
21 nde verdiğim sipariş bu sabah İstanbul’a gelmiş, kaç günde eve ulaşacak bakalım

24 ünden beri on hold customs yazıyor. Gümrükte takıldı.
Wigglein verdiği 12 haneli tracking numarası ile de ptt de sorgulatamıyorum.

25/07/2020 - 22:52:00 tarihinde kargoya verilen ürünüm 27/07/2020 - 16:37:50 tarihi ile istanbula geldi.. artık kaç günde elime ulaşır orasını bilemem..

24 ünden beri on hold customs yazıyor. Gümrükte takıldı.
Wigglein verdiği 12 haneli tracking numarası ile de ptt de sorgulatamıyorum.
PTT gönderi takip sayfası 4 gündür hatalı sonuç veriyor. "Bu takip no hatalı" yazıyor. e devlet'e girip baktığında kargo gümrüğü geçti diyor. Ordan bakın.

Skynetin Tracking codu 15 haneli edevletten girip bu 15 haneli kod ile track edince hatalı barkod numarası diyor. Beklemeye devam 4 gündür on hold customs

Merhaba, bir uyarıda bulunmak istiyorum. Sanırım Wiggle ciddi sorunlar yaşıyor. 16.07.2020'de gelmesi gereken siparişlerim henüz hala ortada yok. Kargoya verildi gözüküyor ancak London HUB'da 10 gündür bekliyor. Wiggle müşteri hizmetlerine yazdım defalarca, sosyal medyada yazdım tek bir yanıt yok. Ben de ayrıca tek değilim. Aynı şekilde benzer sorunlar yaşayan birçok kişi gördüm. Kimse Wiggle'dan yanıt alamıyor. Çok uzun zamandır da para iadesi bekleyenler var.

Daha önce de Wiggle'dan sorunsuz alışverişler yaptım. Bu sefer ciddi sorunlar yaşıyorum. Dediğim gibi yaşayan tek kişi de ben değilim. Alışveriş yaparken Wiggle'dan birkaç kez düşünün derim. Ürünlerden ümidi kestim gibi, para iadesi ile ilgili de hiç sanmıyorum bir şey yapılsın. Çünkü kimse bir yanıt alamıyor Wiggle'dan.

Ürünlerim 20 Temmuz gibi kargoya verildi. Uzun uğraşlar sonrasında kendilerinden yanıt alabildim.Mesajlarımdan sonra kargonun sorunu çözdüler. Türkiye'de gümrükte bekliyor. İşlemleri yapacak firma ile görüştüm. Bayramdan sonra elime ulaşacak. Normalde Temmuz'da teslimat bekliyordum :)

Geçen hafta Perşembe veridğim sipariş az önce bana ulaştı. Şimdiye kadarki en hızlı teslimat oldu. PTT nin sağı solu belli olmuyor. Dün gümrükteydi, bugün bende :D

Geçen hafta Perşembe veridğim sipariş az önce bana ulaştı. Şimdiye kadarki en hızlı teslimat oldu. PTT nin sağı solu belli olmuyor. Dün gümrükteydi, bugün bende :D
Vergiyi kapıda mı ödediniz?

Bugün Vittoria Corsa sipariş ettim. Teslim alınca yazarım.

• Beğen
Tepkiler: Bike Storm 09
Ben de bugün Campy Zonda jant seti, 2 adet schwalbe extra light iç lastik ve mucoff dry ceramic lube sipariş ettim. Gelişme oldukça editleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Turhan
Ben de bugün Campy Zonda jant seti, 2 adet schwalbe extra light iç lastik ve mucoff dry ceramic lube sipariş ettim. Gelişme oldukça editleyeceğim.

Keşke yağ söylemeseydiniz. Bütün kargo gümrükte takılabilir.

Arkadaşlar, benim sipariş gümrüğü geçmiş ama gümrük bedeli hanesi boş... Bir fiyat yazılmamış. Böyle birşey başına gelen oldu mu daha önce?

Keşke yağ söylemeseydiniz. Bütün kargo gümrükte takılabilir.
iki tane kremle beraber iki tane bib sort ismarlamistim gumruge takildi ve imha edildi. imha edildigini bilmiyorum ama cok zor bir surec geri gondermesi

Arkadaşlar, benim sipariş gümrüğü geçmiş ama gümrük bedeli hanesi boş... Bir fiyat yazılmamış. Böyle birşey başına gelen oldu mu daha önce?

Toplam kısmında 00.00 yazıyosa gümrüğe takılmıştır.

Geri