Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

Selam herkese,

Wiggle' dan çamurluk seti ve lastik alicam fakat çamurluk için yer kapladığını ve ithalat ücreti çıkabileceği yazıyor o yüzden tedirgin oldum. Yani kargo ücreti belli ekstra ne çıkabilir tecrübesi olan yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim.

Dosyalar

• IMG_20201216_090343.jpg
    IMG_20201216_090343.jpg
    108,5 KB · Okunma: 41
  • IMG_20201216_090305.jpg
    IMG_20201216_090305.jpg
    64,4 KB · Okunma: 41
Scudo
Jant alan , bisiklet alan oluyor çamurlukta nasıl farklı bir tarife oluyor inanın anlamadım.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
@trainspotting35 Banada ilginç geldi sepetteki tek sorun çamurluk ☺️ çıkarırım gider en fazla.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Selam herkese,

Wiggle' dan çamurluk seti ve lastik alicam fakat çamurluk için yer kapladığını ve ithalat ücreti çıkabileceği yazıyor o yüzden tedirgin oldum. Yani kargo ücreti belli ekstra ne çıkabilir tecrübesi olan yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim.

bulky item, hacmen fazla yer kaplayan ürün demek. ekstra ücret çıkabilir derken, vergiyle alakalı değil de kargoyla alakalı ekstra ücret çıkar diyorlar. mesela, 111 dolar üstü alışverişlerde normalde kargo ücreti alınmıyor. ama bu tarz, hacmen yer kaplayan bir ürün varsa kargo ücreti alınıyor her türlü. çamurluk için maksimum 15-20 dolar alırlar, zaten ödeme sayfasına gelince shipping diye bir kalem göreceksiniz. orada ekstra tutar ne eklendiyse yazar.

@roudeur Anladım zaten kendisi 20$ öyle birşey çıkarsa sepetten çıkar. Teşekkür ederim yanıtınız için.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Selam herkese,

Sitedeki chat kısmından sorup yanıt alabilirsiniz anında.

• Beğen
Tepkiler: Akbulut
SKS almıştım. Herhangi bir extra nakliye ücreti çıkmamıştı. Bahsedilen model için 7 dolar çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Akbulut
parcelforcedaki güncellemeler hakkında bir şey sormak istiyorum. fotoğrafta üst tarafta yazan açıklamada "ihracat için hazırlanıyor ve yakında İngiltere'den çıkacak kargonuz" diyor. alttaki yerde de "ihracat için hazırlandı" diyor. şunu merak ediyorum ki, bundan sonra girecekleri güncelleme Türkiye'ye ulaştığı yönünde mi olacak, yoksa taşıma aşamasının başladığına dair mi? böyle yazdığında şu an kargo taşınma halinde mi yoksa bekleme aşamasında mı onu ayırt edemedim.

parcel.png

gonderitakip.ptt.gov.tr
kargonuzu bu adresten takip etmenizi tavsiye ederim.

Konuyla ne kadar alakalı bilmiyorum ama burdan sormak istedim. Wiggle benzeri Amerika’da hizmet veren site tavsiyeniz var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: RTFM
Daha önce denediniz mi? Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir miyim?
Amerika'da arkadaşıma göndertmiştim sadece. Türkiye'ye sipariş etmedim hiç. Amerikan siteleri ilk kredi kartı alışverişlerinde bazen provizyon sorunu verebiliyor bande olmadı. Wiggle'dan şaşmıyorum o yüzden :)

• Beğen
Tepkiler: RTFM
Amerika'da arkadaşıma göndertmiştim sadece. Türkiye'ye sipariş etmedim hiç. Amerikan siteleri ilk kredi kartı alışverişlerinde bazen provizyon sorunu verebiliyor bande olmadı. Wiggle'dan şaşmıyorum o yüzden :)
Benimde niyetim Amerika da ki arkadaşa göndertmek aslında. O oradayken belki uygun bi kadro yakalarım peşindeyim 😎

• Beğen
Tepkiler: AtilaF
parcelforcedaki güncellemeler hakkında bir şey sormak istiyorum. fotoğrafta üst tarafta yazan açıklamada "ihracat için hazırlanıyor ve yakında İngiltere'den çıkacak kargonuz" diyor. alttaki yerde de "ihracat için hazırlandı" diyor. şunu merak ediyorum ki, bundan sonra girecekleri güncelleme Türkiye'ye ulaştığı yönünde mi olacak, yoksa taşıma aşamasının başladığına dair mi? böyle yazdığında şu an kargo taşınma halinde mi yoksa bekleme aşamasında mı onu ayırt edemedim.

251093 dosyayı görüntüle

hem kendi soruma cevap vereyim. bu aşamadan sonra ülkeye giriş yaptı, İngiltere'den yola çıktı gibi bir bildirim düşmedi.

bu konuda bir 15-20 sayfa geriye gittim ama yazan olduysa da bulamadım. parcelforce ile yollanan gönderiler, Türkiye'de nasıl ilerliyor? Solmaz ile görüştüm, skynet ile gelenlerde kendilerinin aracı olduğundan bahsettiler. parcelforce'u bilmiyorlar. ptt getirip, kapıda mı ödeme alacak benden? bilen varsa çok makbule geçer.

Geri